Mamici norocoase de sept-oct2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Buna dimineata burtici?
Faceti nani inca? Sau stati cu manuta pe burtica sa simtiti nazdravanii?
E randul meu sa dau cafeluta, laptic, ceiut (cu miere).

A-propos de cafea. Voi ce beti? Eu am renuntat la cafea dar beau un pliculet de 3 in 1 amestecat cu o lingurita de inka in fiecare dimineata. Si eram o bautoare inversunata, in sensul ca aveam dureri cumplite de cap daca nu-mi beam cafeaua de dimineata. Si acum.....cand am stiut ca trebuie sa o las nu am avut nik.
De fapt constatasem asta cu ocazia multiplelor interventii insotite de anestezie generala. Cred ca e undeva in subconstient. Daca stiam ca nu am voie sa beau cafea nu aveam nici o durere. Cum aveam dezlegare si nu apucam sa-mi iau drogul, dezastru.

Nusha ma bucur tare mult ca esti bine si ti-a trecut durerea. Chiar nu am nici cea mai mica idee cu ce ar fi putut sa fie.

Mimihoo, da la Iasi la Cuza Voda voi naste, daca ma va ajuta bunul Dumnezeu sa ajung pana la acel moment.

Andreea si Clau, . Asa voi proceda, voi scoatte adeverinta de la medic.

Claudinna, mamica de baby boy, felicitari si sarcina usoara in continuare.

Eu, iepurica 15+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata burtici! Se pare ca m-am trezit prima in aceasta dimineata asa ca-mi revine onoarea sa va servesc cafeluta, ceaiul, ciocolata sau fresh-ul. Enjoy!
Sa trecem la felicitari acum:
CD27, felicitari pentru baietel, sa creasca mare si frumos, iar mami sa uite de probleme,
Claudinna,felicitari si pentru baietelul tau, sa fie sanatos si sa auzim numai de bine,
Felicic, ma bucur ca te-ai intors cu vesti bune si ca Vasilica este sanatos si maricel
Kid, sper ca nu ne-ai uitat,asteptam vestile bune de ieri.

Hm... cu singuranta odiseea noastra va fi una de baietei, ceea ce e foarte bine, printesele noastre vor avea de unde alege. Nu-i asa?

Andreea
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'Neata burticute! Am intrat sa va salut si sa va Nu mi-a fost prea bine ieri, am avut niste contractii foarte puternice, cred ca din cauza stresului si emotiilor de la eco. Azi de dimineata ma simt mai bine, dar stau toata ziua cuminte in patut. Am schimbat semnatura, yupeeeee a mai trecut o saptamana!

CD27, super vestile cu Mikul tau ! Ai avut o intuitie buna. Referitor la cerclaj, vreau doar sa-ti spun ce mi-a zis medicul meu - nu se recomanda in cazul unui uter contractil. Se face preventiv sau in caz de incontinenta cervicala (adica col deschis), dar nu cand exista contractii. Practic contractiile astea exercita o presiune asupra colului iar daca e suturat prin cerclaj, se poate rupe si e si mai rau. Acum medicul tau stie mai bine, eu ti-am prezentat cazul meu. Oricum daca nu ai contractii si medicul ti-l recomanda, sa nu-ti fie teama de cerclaj, asa macar scapi de grija colului deschis.

Sanziana, felicitari pentru bebe rusinos. Si Carla mea a fost la fel in primele saptamani, dupa aceea si-a dat drumul si ne-a aratat absolut tot Am vazut pozele tale, ai o burtica mititica dar are timp sa creasca, nu-ti face griji. Dragos e un scump

Piolic mic si scump, la fel mi se misca si mie burta cand Carla se rostogoleste pe-acolo. Am inceput sa o simt din saptamana 17 si uneori stau minute in sir uitandu-ma la burtica mea miscatoare.

Claudinna, felicitari pentru baby boy Sa ne pui filmuletul, te rugam

Nushulica, Andy.p, Khristin, Felicic, multumesc pentru urari

Clau_geo, sper ca te simti mai bine azi

Va doresc tututor o zi minunata!

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza burtici .

Eu iau un ceai ca am arsuri graoznice azi, nu prea am dormit azi-noapte si trebuie sa si plec din Bucuresti. N-am nici un chef.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
22+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Ma tot intreb cum simtiti si vedeti voi guguloiul in burtica...eu imi simt bebelina miscand din sapt. 14, insa simt ca o zvancnitura, sau ceva asemenator cu cu o inimioara care bate cu putere in burtica.
Aaaa..si ca o chestie draguta, cred ca ii place ciorba, pt. ca in ultimul timp dupa ce-am mancat ciorbita misca, draga de ea. Azi "confectionez" ciorba de loboda, sa vedem dc va fi pe placul ei.

Andreea
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna dimineata si de la mine!!
Noi ne-am trezit mai devreme dar am lenevit in pat , am luat micul dejun la pat,.. ne-am bucurat de o dimineata de leneveala.

Felicitari pentru baietel Claudina Sa-ti traiasca, sa se faca mare si voinic si frumos!!

Sanziana - felicitari pt bebelus sanatos si miscaret. Data viitoare speram sa nu mai fie rusinos/ rusinoasa!!

Nushulica - frumoas apovestea voastra ( inr-adevar la voi asa a fost sa fie!! - prea multe coincidente). Sa ai o zi buna fara dureri de cap.

Iepurila - multumim de servire! Eu beau ciocolata calda. Dupa cativa ani de cafea la 7 dimineata a fost cam greu dar am inlocuit-o cu ciocolata.

Monica, Clau_geo - o zi buna, si sa va reveniti, sa va simtiti bine azi.
Anca - multa sanatae! Azi s auiti de contractii si sa fie bine. Felicitari pt semnatura!

21 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andreuta, cu siguranta e bebe ce simti tu miscandu-se prin burtica. E mai finut acum, ca inca e mititel. Sa vezi mai incolo ce curaj va prinde. Sa ne pui niste pozici sa te vedem

Denisa, si noi am levenit in pat, macar sambata si duminica. In restul zilelor al meu pleaca la serviciu de dimineata si nu are cine sa ma dragaleasca. Iti multumesc pentru gandurile bune, pana acum ma simt bine

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Buna dimineata burtici dragi!
Nu am avut timp sa mai intru in ultima saptamana ca a inceput scoala si am fost destul de ocupata.
Nu am apucat sa citesc din urma decat capitolul asta ca tare harnicutze ati mai fost si mult ati mai scris
Asa ca nu felicit decat pe claudinna pentru al ei baby boy.Sa fie sanatos si frumos si sa va bucurati de el.Parca baiat vroiati?
Noi suntem bine doar ca de vreo 3 zile incoace avem niste arsuri groazniceVa rog mult spuneti-mi ceva remedii daca stiti precum si alimente care ar trebui evitate in caz de arsuti.
In rest pupici multi al toate gravidutzele fara exceptie sa aveti un weekend minunat.

Diana
21+ mamica fericita de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Trebuie sa fac ceva schimbari la semnatura si revin apoi cu noul look....

Diana
21+ mamica fericita de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

buna dimineata, burticute!

vreu sa va multumesc tuturor pentru felicitari si "reprimirea" calduroasa in mijlocul vostru. initial mi-am facut o listutza cu cele care mi-au zis ieri vorbe frumoase insa mai apoi mi-am dat seama ca TOATE ati fost superdragute, fapt pentru care nu mai mentionez pe nimeni in particular si va si va daruiesc cate o .

am citit toata dimineata capitolul trecut si mi-au placut la nebunie povestile voastre de dragoste. si a noastra este frumoasa, nu chiar atat de romantica, s-a petrecut in studentie si iata ca dureaza deja de 11 ani. a propos de soti romantici... al meu spune tuturor ca are o fire romantica insa rar face ceva concret in sensul asta...mai mult se lauda...
vreau sa felicit mamicile de baietei CD 27, clauhinna dar si pe anca81 care a intrat de ieri in clubul mamicilor de fetitze ! sa-ti traiasca grasunica Carla! lasa ca nu ne fac pe noi contractiile astea pacatoase!
eu, cum trebuie sa fiu paranoia chiar si acum cand Ana misca, ma tem ca nu am prea simtit-o de ieri incoace. toata saptamana m-a tinut intr-un passo double sustinut si mai nou... nu stiu ce sa mai cred...
. plus ca fetelor, mi-au aparut vergeturi pe SANI!!! is desperados!
va pupa rose
[graviu] 19+ Ana Maria

rose

Mergi la inceput