Mamici norocoase de sept-oct2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

eu nu il simt cu mana, numai pe interior. Cred ca saracu nu are destula forta sa treaca de sunci asa ca i se atenueaza loviturile.

tzitziri multumesc, deci nu are rost sa ma agit. Era la noi la mall ceva organizat sii aveau si asa un aparatutz daca voiai sa il asculti pe bb. Dar decat sa ma duc si sa casc ochii ca prostu' si sa nu il aud pe gigel sau gigica mai bine stau acasa si ma cosmetizez.

19+ inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by Mimihoo

in 21 de saptamani de maine, de 1 saptamana o simt la mana, dar astazi parca ar construi ceva inauntru. Si am mai simtit ceva de genul asta acum 1 saptamana cand dupa ecografie dr. a vrut sa stea cu mana pe burta si m-a deranjat foarte tare.

Bebe se construieste pe el insusi. De asta misca asa de tare, isi formeaza reflexe si muschi. Nu te impacienta, e fff frumos, nu? Mie imi place la nebunie ce simtim. E mai rau daca nu prea misca, dar daca e asa activ, stai linistita. E o senzatie extraordinara!
E normal sa simti o jena daca dr apasa cu mana sau cu sonda pe uter. Uterul e marit, nu suporta presiune. Cum nici nu poti sta pe burta, e la fel.

23+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Ce frumos, Eva, "se construieste pe el", poetic chiar. Poate ca asta o fi ... isi "regleaza" reflexele. cred ca e la cele de la genunchi :-))

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Gravidutzele dorm ? Capitol nou... pe vine.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

STUP NOU

Mergi la inceput