Mamici norocoase de sept-oct2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna dimineata, dragelor!

Pai ce ati facut? V-ati panicat? Pai asa ne-a fost vorba? Eu si Alinush am intrebat-o pe Muuh(Miruna) sa ne dea niste sfaturi pentru alaptat din experienta ei si voi vorbiti de marimea sanilor, forma butonilor si colostru? Ce treaba are Tanda cu Manda? Hai ca m-a pufnit si rasul . Cate femei stiu cu sani medii si plini de lapte si femei cu sani mari si fara lapte. "N" exemple. Nu asta este problema. Mie sanii mi-au crescut cat sa se vada o diferenta semnificativa (fata de ce aveam inaine), am butoni "obraznici" cum ziceti voi (uneori dureros de obraznici, depinde de diversi factori) dar nu asta inseamna ca o sa am lapte. Intrebam si eu ce trebuie facut sa stimulam laptele, NU VA PANICATI! Ca una are colostru, una n-are, una are sanii mai mici ca alta, ce v-a apucat?
Eu sunt un copil hranit cu formula, si am un sistem imunitar beton, n-am o carie in gura, nu stiu ce e ala dentist, nu stiu ce e aia gripa sau spital, am fost internata doar copil cu rubeola si scarlatina. Analizele mele ies mereu fff bune. Si am 31 ani. Deci...Eu as vrea sa il alaptez pe pui pentru ca, nah!, e bine, e comod, steril, sanatos, se creeaza si o legatura cu bebe, eu mai mult legatura asta o caut, de fapt. Daca nu, no stress!!!
Asa ca stati linistite, scumpelor!
Sa citim ce ne-a trimis Miruna, multumim.

Anca, iar contractii? Ooooofffff!!!!! Ce nesuferite! Dar lasa, Carla e bine mersi!
M-ai intrebat de eco. Eu merg la eco la inceputul lui iunie, ma ajuta o prietena de la noi de la Odisee sa merg la dr. Pop, unde avea ea o programare dar renunta pentru un alt medic. Mai e pana atunci. Voi fi in saptamana 26. Nu mai sunt asa curioasa cu eco, am facut deja 4 ecografii pana acum, destule, in plus bebe misca asa tare si des ca nu mai e loc de intrebari. Il simt, asta imi confirma ca e totul bine. Eu am mers doar la eco regulamentare, trimisa de doctor (S8, S12, S18, S21), si asteptam atunci cu nerabdare sa ma asigur eu ca misca Luca si ca e bine totul!!! Nu m-am dus mai des pentru ca Luca mi-a aratat clar ca e enervat de eco, isi punea mainile la ochi si misca fff mult, incontinuu, era agitat. :)))Acum imi da trezirea dimineata puiul meu! Deci, il las in pace!
Anca, poate rezolvi si cu serviciul, macar acum ca esti sa scapi de un stres. Eu zic sa stabilesti o intalnire cu seful tau si sa ii explici rezonabil ce se intampla. Altfel, vei acumula o frustare si poti exploda fata de el. Nu e bine!

Claudinna vazut pozici de mamica fericita! Iti sta bine , se vede ca esti asa de mandra ca parca luminezi!

Va urez o duminica frumoasa, fetelor si !

Edit: uitasem sa schimba semnatura! Anca, multumesc, esti o scumpa, nu ai uitat!

23+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

eva felicitari pentru schimbarea semnaturii!!!!
300bine ai venit printre noi...sa ai parte de o odisee minunata alaturi de noi si de o sarcina cat mai usoara

Andreeawww.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">20+
BEBE al nostru
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

neata si de la Moldova!
300 bine ai venit, sarcina usoara si odisee minunata.

Anca, tare ma enerveaza si contractiile alea nesuferite ale tale si serviciul tau.
Apropos de servici, eu una as incepe sa le raspund mai rar la telefon si la mailuri. Ghinion, erai la medic, sau aveai o problema mult mai importanta de rezolvat.
Pup burtica si pe Carla jucausa.

Eu, iepurica 15+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

am schimbat si semnatura

Eu, iepurica 16+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Andy

23+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Anca, of, in cel mai rau caz poti sa discuti cu sefa sau seful tau si sa negociezi o marire de salar pe motiv ca lucrezi de acasa full time. Si sa ceri atata incat sa se lecuiasca. Mi se pare ca legal nu are voie sa iti caute inlocuitor, mai ales daca esti in medical nu poate angaja un om in locul tau, dar la fel de legal poate distribui sarcinile tale altor colegi. Din cate stiu eu nici in perioada cat esti in CIC nu au voie legal sa angajeze pe altcineva in locul tau.

Eva, ai ogramada de poze si o burtica foarte frumoasa.

Saptamana asta s-au prins si colegii mei ca sunt gravida. Adica o parte din ei, ca restul inca nu si-au dat seama. Cred ca pana plec in concediu or sa mai fie cativa care vor mai avea inca dubii...

Stiu ca s-a mai discutat, dar nu mai retin, incepand de cand se poate auzi inimioara lui bb cu dispozitivul ala de ascultare?

19+ inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

_irina, dispozitivul ala putea despre care se vorbea aici putea fi folosit din trimestrul 3.

300, bine ai venit

andy.p, mult succes maine la control si daca faci eco si mai bine, ca te intalnesti iar cu bebelina. Bine..deci eu incep sa ma duc la serviciu joi 6 ore si vineri inca 5(pe motive de eco)..si daca totul e ok la eco incep in forta saptamana de dupa weekendul viitor..ca sa o iau incet dupa 2 saptamani de stat in pat...

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Buna fetelor,
Recunosc ca nu m-am gandit la pregatirea sanilor pt. alaptat, dar nu cred ca am ce face acum. Apropo, voi stati in casa cu sutien? Am citit ca trebuie purtat tot timpul, dar eu acasa nu-l suport. Voi cum faceti?
Astazi e a 2-a oara cand imi simt uterul ciudat, o sa incerc sa descriu ce simt: parca as avea o greutate foarte mare s parca mi-ar da cu piciorushul in partea de jos. O simt miscandu-se dar atat de puternic cat sa se simta la mana. Vi s-a intamplat asa ceva?

Va pup si o duminica minunata si fara ploaie :-)

Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

In cate saptamani esti Mimiho?
Bineinteles ca se simte la mana, se si vede burtica cum se misca atunci cand bebe da din picioruse sau cand face tumbe. E perfect normal!!!

23+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

in 21 de saptamani de maine, de 1 saptamana o simt la mana, dar astazi parca ar construi ceva inauntru. Si am mai simtit ceva de genul asta acum 1 saptamana cand dupa ecografie dr. a vrut sa stea cu mana pe burta si m-a deranjat foarte tare.

Mergi la inceput