Mamici norocoase de sept-oct2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
aly_c20 spune:
anca, i-am zis dr ca mi curg sanii...i a si verificat, nu mi a zis ce e, dar mi a zis ca e ceva normal.Probabil e colostru, lapte sigur nu e:)) si altceva nu cred ca ar putea fi:)
asa ce m am panicat azi noapte.in ultimele 2 sapt nu am mai putut sta cu fata in sus in pat din cauza ca mi se intarea burta.dar azi noapte m am trezit cu fata in sus, pun imediat mana pe burta, din instinct...si burta relaxata total, si parca nici nu mai era:((
sar imediat din pat , aprind lumina(ora 2 noaptea) si direct in fata oglinzii sa vad daca mai am burta...mai era, inca este:)), dar e din nou asa micuta.Va imaginati cu ce stres m am bagat din nou in pat si...la panda:d sa vad daca misca bb...si el scumpul ,parca a simtit ca m am panicat, imediat a facut cateva tumbe ca sa o linisteasca pe mami.
de dimineata, de cand m am trezit, merg intr una in fata oglinzii si nu mi vine a crede ce burtica mica am iar...ma intreb cum incape micutul acolo:d
eu chiar ziceam tuturor ca in ultima sapt mi a crescut ff mult burta, dar probabil era mai mare din cauza contractiilor...acum contractiile au disparut si iar am burtica mica:P21+
Sebi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anca81 spune:
Andy_galro, multumesc mult
Claudinna, esti o mamica frumoasa
O burtica mititica 23+
Carla Alexandra
claudinna spune:
multumesc, anca!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica 23+
Florin Razvan
claudinna spune:
aly, si la mine burtica pare mai mica dimineata!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica 23+
Florin Razvan
andy_galro spune:
claudinna vazut si burtica si mamica frumoasa
Andreeawww.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">20+
BEBE al nostru
Poze
300 spune:
Neata tuturor :) M-am gandit sa ma ba si eu in vorba, v-am gasit de vreo 2 saptamani si ma gandeam daca ma primiti si pe mine la voi in stup...
Multa sanatate si bucurati-va de o zi frumoasa :)
18+
aly_c20 spune:
claudina, la mine, cat am avut contractii era mare si tare(ce comic suna):))intreaga zi, dar azi e prima zi dupa 2 sapt de cand nu am deloc contractii si burta e relaxata total;)
ma obisnuisem cu ea tare si acum ma intreb, oare o fi normal ca e asa moale:D?important e ca il simt pe bb miscand, probabil e si el mai relaxat ca nu mai da cu capul de un uter rigid:))21+
Sebi
andy.p spune:
aly asa e si burtica mea moale dimineata si mai mare si tare spre seara.E mai bine asa moale decat tare.Cand se intareste e contractie asa ca ...inseamna ca functioneaza tratamentul pe care ti l-a prescris dr.Daca simti ca bb misca e si mai bine.20+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
aly_c20 spune:
bine ai venit, 300:)...normal ca te primim;)
ca sa scapi de moderare trebuie sa scrii vreo 10 mesaje unul dupa altul, si abia apoi vor aparea in timp real!21+
Sebi