Rochie nunta

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

tocmai am aflat ca nasa din partea miresei va avea 2 tinute....si eu nu=mi gasesc o rochie calumea, si acum asta vine cu 2 tinute????
cica la primarie si la biserica vine cu o tinuta si la restaurant cu alta.....desi timp nu prea este sa se schimbe....eu ce sa fac acum???sa-mi caut si eu 2 tinute???
defapt , acum daca ma gandesc bine ar trebui sa nu=mi pese.....dar totusi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Da, cauta-ti rochia de seara si pentru primarie si biserica ceva mai simplu, finut, ca de mers la biserica.
Mie imi place tare mult rochia asta de exemplu:
http://www.yokko.ro/romana/products/1092/rochie-eleganta-din-voal-creponat-negru-magazin-online-ocazie-femei/

Mergi la inceput

mi=am luat rochie
revin cu detalii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Asteptam!!!!!!!!!!!!!

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

am facut un colaj cu poze cu rochia....doar ca nu se vede f bine....http://www.flickr.com/photos/49551753@N00/2524819632/sizes/m/
si parca acum nici nu mai imi place asa de mult. e din satin iar peste un voal cu paiete si margelute aplicate manual(cred ca de aceea a fost si asa de scumpa)nu am gasit site al creatoarei.
desi sotul zice ca imi sta super bine mie mi se pare ca ma latesc razele alea de pe rochie si problema e acum ce accesori mai pun....geanta, ceva bijuterii?? ce parere aveti??

pana la urma eu am decis ca nu ma mai schimb...merg tot asa imbracata si la casatoria civila si la biseric si la restaurant. la biserica ma gandeam ca e destul sa ma acopar asa un pic cu esarfa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

E dragutica si-ti sta bine!! S-o porti sanatoasa si la cat mai multe petreceri

Si nu te mai gandi la ea. Asa mi se intampla si mie cateodata sa fiu in dubiu dupa, dar acum o ai si gata

Daca nu vrei 2 tinute ... ca o sugestie: schimba numai salul. Unul pt zi (stare civila si biserica) in ton cu paietele alea si unul negru pt seara.
Bijuteriile trebuie sa fie mai finute ca si rochia e

Parerea mea desigur...

Cand ai nunta?

Carreeeyyyyy ti-ai gasit rochie pana la urma? Mai sunt cateva zile

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Arleena, e foarte fina rochia. Ma bucur ca ai gasit nici mie nu imi mai place a mea acum, inteleg sentimentul. :)
Louisea, nu am mai gasit alta rochie din pacate. Am luat din nou magazinele la rand si pauza...am sa o imbrac tot pe asta si se pare ca mai am o nunta la Mamaia pe 14 iunie. Acolo chiar ca imi trebuie alta, pentru ca deja o sa fie foarte cald pentru rochia aia. Trebuie sa merg sa caut cadou pentru nunta asta de sambata si o sa ma mai uit de rochie, poate poate. Pup

Mergi la inceput

louisea in 7 iunie am nunta, apoi mai am una in 22 iunie si ca norocul sunt in localitati diferite si persoane total diferite.as mai avea una in octombrie si tot nasa voi fi, dar ma gandesc ca nu o voi putea purta ca va fi frig....

io ma gandeam daca sa-mi mai pun ceva la gat sau nu?pt ca e destul de sclipicioasa rochia, si sa nu fie prea incarcata tinuta....cu salul sunt de accord cu tine.....

carrie cel mai mult din cauza pretului cred ca am sentimentul asta ca nu mai imi place rochia....offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Arleena si eu am nunta pe 7 iunie la nasii copilului la Piatra Neamt....poate ne intalnim la aceeasi nunta ...dar putin probabil, nu?...mi-a venit ideea asta cand am citit mesajul tau

De accesorii, nu stiu ce sa zic...se poate sa fie de ajuns de eleganta rochia...si ar trebui sa gasesti ceva care sa merga cu sclipiciul razelor ...deasta nu am nici o idee ce sfat sa iti dau...

Poate mai auzim alte pareri de la fete

ps:nu inteleg cum sa nu iti mai placa rochia tocmai din cauza pretului...

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
..dupa a 3a saptamana...
13.05............59.8 kg
:-)))) de cand asteptam sa schimb prefixul :-)))
20.05............59,5 kg

Mergi la inceput

tatiana...pai ....cum sa-ti explic....am asa un sentiment ca nu trebuia sa mi-o iau....am dat prea mult pe ea(1995 ron)si nu mi se pare ca a meritat....asta e acum...
in salaj avem noi nunta, deci sigur nu ne intalnim...
azi am tot cautat un plic care sa se asorteze cu rochia...am gasit 2 modele frumuase dar erau pe auriu si pe rosu....deci nimic sa se potriveasca.....offf cat stres pt o nunta....parca nici la nunta mea nu am fost stresata.....cica se preconizeaza a fi nunta cu fite....si cred ca de aici si stresul meu.....

Mergi la inceput