Gravidute & Mamici de IASI (50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Rusine mie ca am lipsit asa mult. Plimbari, mancare, musafiri. Da uite, ca sa ma iertati dau o buna, buna.

si muuuulti la copii frumosi vazuti in poze.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Sal'tare!
Nu am intrat in weekend pentru ca mi-a fost CUMPLIT de rau!!! AM RACIT! Si parca aveam 2 bolovani in cap...mi-e firca sa nu ia si ioana...am inceput sa iau si antibiotic pentru ca mi se pare ca e un inceput de sinuzita...acum mi-e mai bine dar tot respir greu...i-am confiscat Pivalonele fi-mii .

Am ajuns si noi la concert la Bregovici-eu cu Ioana...ei i-a placut..mie nu prea...Si de vineri numai asta zice"mama conshiert...mediat" adik mama concert imediat
si incerc sa ii spun ca numai seara sunt concerte si ma inebuneste...

Ca intrebati de biletele la mare...noi am luat prin programul ata "litoralul pt tori"...am dat pe 2 bilete cazare si doar pt o persoana mincare...la mamaia hotel de 3 stele..700ron o saptamina...
noi am fost si anul trecut tot asa si la acelasi hotel..si a fost ff bine- liber, vreme buna -fff buna pt copii si mai ales pt copii mici.
eu va recomand cu caldura programul asta...
abia asteptam...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

A...si biletele le-am luat de la agentia Simian, ca e chiar pest edrum de blocul meu..dar stiu ca nu mai au bilete...incercati si al alte agentii...la Atlantic turism pe stefan sau in Mall stiu ca mai aveau...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

ANASOL, la farmacia Semis la gara prepara fetele un unguent pt eritem fesier fff bun...eu l-am folosit cu Ioana si a mers...si..sa stii ca nici la noi bepantenul nu a fact nimic special...

Mergi la inceput

Merg sa tai ciocolata de casa de am facut-o aseara. Daca nu ati baut inca cafeaua, vi-o asezonez cu cioco. Am si ciocolata cu menta, asta special pentru Simo( si...putere sa ii faca fata micului explorator. Si stai linistita, daca nu e de la dinti, e sigur puseul . Ca doar nu o sa spunem ca au si ei toane. Nu! Astea ne sunt doar noua permise. Si daca te invinovatesti pentru tigara, sa stii ca si eu m-am mai calmat asa uneori. Suntem oameni, nu roboti. Poate o ora cu o prietena la un suc ti-ar prinde bine. Eu am iesit ieri cu Radu la Ciric. Doua ore de evadare fara copii. Prima oara cand evadam, de cand il am pe Victor. Nu prea incantata mama, ca a ramas cu doi copii, dar...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by alynta27

Salutare! Noi suntem la a doua zi de febra care azi a avut apogeul de 40 de grade. Face febra dimineata si seara/noaptea. Aseara am fost cu el la Sf. Maria si ne-a zis ca are rosu in gat. Ii dam Unasyn, Nurofen si paracetamol supuzitore. La febra am facut impachetari. Sper sa-si revina ca e groaznic! Noapte buna!

Alina, multa sanatate lui David si tie multa putere si rabdare. Are sa treaca. Bine ca stii de la ce e.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Alina, Michelle, Ralu multumim ca va ganditi la noi.
Any, multa sanatate. Poate nu ajunge si la Ioana boala.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

Oana, multumesc de ciocolata, a picat numai bine. Sa va fie de bine iesirea la Ciric. Si eu imi doresc de mult o astfel de iesire, dar n-am cu cine sa las maimutica mica. O veni si vremea aia odata. Si sa nu uit. Vreau si eu reteta de cioco. Mersic.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

Dimineata am trezit domnisoara, dupa tabieturile obisnuite am facut aerosoli, apoi dupa o pauza i-am dat sa manance, si am dus-o la cresa. Inaine de asta am vorbit la telefon cu asistenta de la grupa ei, i-am prezentat problema, adica nu are febra, nu tuseste, nu muci si a zis ca pot s-o duc. Am echipat-o si a marait putin, dar i-am explicat ca merge la serviciul ei cum merge si tati si bla, bla, ca de obicei si am plecat. I-am pus la gurita ca are caile respiratorii desfundate si... sa mergem. Cand am ajuns, nici nu stia ce sa zica, ca pus-ul meu la gurita, a cam fost pe toata fata si nu stia cand a ajuns la cresa. I-am scos repede de pe ea si tusti in sala. A strigat-o una din doamnele care stau cu piticii mic si s-a dus repede si s-a catarat pe ea si n-a mai vazut ca eu am plecat. Pina i-am strins eu hainutele si i-am dat apoi Pampers ca uitasem si am vb cu asistenta sefa ca n-are voie sare ca e la regim, n-am auzit un sunet. Am plecat asa linistita.... Sper sa fie bine si sa nu regret ca n-am tinut-o acasa. Dar astea doua zile tot intreba dde copii. Tineti pumnii.
Va doresc o saptamana frumoasa si linistita.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

Ciocolata promisa

Dinner Mints sunt pentru Simo. Asa retinusem, ca-i plac tare. Eu mor "de dragul" lor

Mergi la inceput