Gravidute & Mamici de IASI (50)
Raspunsuri - Pagina 7
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Raluca,dupa 20 merg la programul de seara al piticilor,vizionez juma de filmsi apoi adorm.
Si eu care ma gandeam ca ai ceva special in program, de anuntai asa direct...
--------------------------------------------------------------------------------
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008
iulia-stefy spune:
ana, mai poti incerca Nidoflor, Cutaden. Spalat mai des si sa-l mai lasi cu funduletul la aer. Sunt niste "cearsafuri igienice" de la Happy, pe care poti sa-l pui ca sa nu ude patul. Pe spate au plastic, iar pe partea pe care pui piticutul au ceva cam cum e scutecul. eu am luat din Selgros. Poate iti dau fetele mai experimentate mai multe idei.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Stefy s-a ales cu o laringita si aseara am fost la spital, nu ca era de urgenta ci ca avea aceleasi ssimptome ca acum o luna cand era sa-si dea duhul, ca se sufoca. Si n-am vrut sa mai trecem odata prin asta. I-a facut acolo aerosoli si apoi mi-a dat tratament acasa. Aerosoli, calciu si Prednison(2 zile,de care n-am fost incantata, dar decat sa ma trezesc ca se sufoca in somn...). Si acum facem aerosoli si e incantataaaaaaaaaa... de mama focului. Oricum nu mai tipa ca prima data. Nu stiu cum voi face maine cu dusul la cresa. Nu are febra, nu-i curge nasul si nu tuseste, insa e cam ragusita si uneori stranuta. Daca nu incepeam de ieri tratamentul poate nu era asa, dar luata din pripa, poate nu mai ajungem sa-i scot mucutii cu aspiratorul si dupa 10 minute sa fie plina iar. N-as vrea sa intrerup ce am inceput cu cresa, dar am sa vad cum se simte dimineata. Oricum mancare ii dau acasa, ca nu are voie sare.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by anasol
vreau si io un sfat fetele, nus cu ce sa-l mai dau pe inais la fundulet, are un eritem fesier f urat, rana vie, am consumat deja un tub de bephantene si nu functioneaza , la dav a mers f bine unguentul asta, ce sa mai incerc?
Ana,eu am folosit www.naturashop.ro/crema-antiiritatii-pentru-copii-p-1557.html" target="_blank">asta la Amira. E super.Am facut comanda pe net,dar am vazut ca a aparut si in farmacii.
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
alynta27 spune:
Salutare! Noi suntem la a doua zi de febra care azi a avut apogeul de 40 de grade. Face febra dimineata si seara/noaptea. Aseara am fost cu el la Sf. Maria si ne-a zis ca are rosu in gat. Ii dam Unasyn, Nurofen si paracetamol supuzitore. La febra am facut impachetari. Sper sa-si revina ca e groaznic! Noapte buna!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Iulia sanatate lui Stefy!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mihamora spune:
Gabi - da sunt f bune la gust.
Miha - am folosit smantana tnuva si am pus 1,5 kg
Lacramioara - multa sanatate lui Stefy!
Alynta - multa sanatate lui David!
Ana - Maria - noi am folosit crema cu zinc, e bine sa stea cat mai mult cu funduletul gol, cum zicea si Lacramioara, fara pampers si fara sa folosesti servetelele umede.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
ralnied1 spune:
Sanatate multa pentru David si Stefania!
sa se faca bine cat mai repede...
Noapte buna!
--------------------------------------------------------------------------------
mihamora spune:
Ce liniste...
Noapte buna!
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Ce liniste...
Pai eu as mai sta, dar daca n-am cu cine...
Nici nu-s in apele mele... Nu stiu ce am...