Gravidute & Mamici de IASI (50)
Raspunsuri - Pagina 4
mihamora spune:
Byu - i-am luat motul inainte pentru ca ii intra parul in ochi si trebuia tuns.
Lacramioara - multumim 
Daniela - am vazut rochii frumoase la guara in mall.
Simo - ce tare esti 
Gabi - multumim. Eu am la BCR dar am verificat miercuri si nu erau banii.Cuminte iedul tau, el a avut grija de catei, i-a sapalat, i-a ajutat sa treaca, singurei nu reuseau 
Ana Maria - felicitari!
Bine ati venit acasa! Ai un baiat superb, sa-ti traiasca!
Raluca - asa e, si eu as alege look-ul dinainte sau macar unul intermediar desi incet incet incepe sa imi placa din nou sau incep eu sa ma obisniuesc. E foarte mare diferenta si cu par il facea mai dulce iar acum e si el barbat.
Kriss - hmmm, stiu la ce te gandeai![]()
![]()
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
mihamora spune:
Am uitat sa va zic , tortul a iesit super!!
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Nonna76 spune:
Eu votez pentru noul look al lui Domi.Asa imi plac mie barbatii-ori tunsi ffff scurt ori cu plete.Michelle- e tare de tot Domi(pacat ca n-am fete ca ti-l ceream de ginere sau te procopseam c-o nora).
Si eu i-am luat din motz lui Andrei de mai multe ori pina acum.
a dat cineva?
Daca nu, poftiti.Eu as dori inca una.
danyelle005 spune:
GABI eu am card la BRD si am scos ieri indemnizatia.
CRISTINA multumim de urari.
Am facut si eu tortul Mihaelei, e in frigider; am emotii ca am patit si eu ca Michelle, a iesit crema moale si nu stiu ce o sa iasa. Oricum am facut si o negresa care a iesit super.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
ella10 spune:
salutare!
Michelle
super tare Domi
Nu ami stiu cine m-a intrebat de rochita,Daniela parca,mi-am luat din moldova mall ,nu e cine stie ce dar mie mi-a placut si a fost singura care sa-mi vina si sa se aranjeze bine pe mine,adica sa ma simt eu bine in ea,caci sumt cam
si nu-mi gasesc nimic frumos pe masura mea.Aseara am fost la o cumetrie,in seara asta avem nunta...o tinem numai in petreceri
In rest suntem bine,Bianca face vocalize,toata ziua gingureste si tipa,daca nu obatga nimeni in seama e jale,tipa cit o tin plaminii,toata ziua ride ,gingureste si e foarte activa.
Va dorest o simbata frumoasa!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
alynta27 spune:
Buna dimineata!
Mihamora am vazut mesajul tau! Multumesc de aprecieri! Domi e un deosebit cu noul loock! Sa stii ca retraiesc primele clipe de mama cu finutul si nepotelul Andrey! Da, am mai slabit! De obicei cand am programul incarcat si multe pe cap d-au de pe mine! Acum stau mai mult singura cu baiatul si are multa energie!
Nonna multumesc! Suntem mandre cu mama noastra care e o femeie deosebita!
Ralu am apucat sa mai atipesc o ora! Se trezise David.
Danielle multumesc!
Gabiarama sa zicem ca vor fi 3 camere. 50 mp, 2 cam decomandate si un living. Una din camere e in pod (duplex). Vom avea o priveliste superba!
Anasol frumusel Ianis!
Miha multumesc pentru aprecieri si urare!
David a facut febra azi noapte 39.4. I-a trecut in 2 ore! Nu are nici un alt simptom. Eu cred ca de la dinti i se trage! A mai facut asa! Si sunt putin zombi!Stiti ceva de Addiana?
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Ella petrecareata mamica mai esti! Felicitari pentru ganguritul Biancai!
Kriss multumesc de aprecieri!
Un sfarsit de saptamana minunat!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
ella10 spune:
Am uitat sa intreb de addiana,oare cind termina cu mutatul?
Dianaaaaaaaa!
poze
ella10 spune:
Alynta sa-ti traiasca finutul si sa aveti parte numai de bucurii din parte lui.
pt David.
Da sunt petrecareata,ce sa facem daca avem multi prieteni care s-au hotarit sa faca copii in aceeasi perioada cu noi
,trebuie sa fim alaturi de ei
poze
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Raluca, ti-a placut concertul?noi am stat putin, de pe la 8 juma cand a inceput pe la 9 si un pic..nu prea aproape ca se auzeau tare basii pt fata..asa, pe la prefectura..
Mai intrebi???
Mai vreauuuu!!!!!!
Noi am fost in fata tare, aproape de scena. Nu puteam rata momentul. Cred ca ma sinucideam daca as fi fost nevoita sa stau dincolo de linia de tramvai...
--------------------------------------------------------------------------------
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008