Gravidute & Mamici de IASI (50)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Sunt sunt! numa ca nu mai apuc sa si scriu!

Feras e la Cluj la un congres si eu singura cu Matei, care ieri a fost un marait...nush de la ce, ca m-am saturat sa dau vina pe dinti si sa nu mai iasa nik! Cert e ca nu i-am intrat in voie cu nimic si aseara am fumat o tigara ca eram moarta cu nervii

Drept dovada cat sunt celulele mele de intrate in moarte clinica, m-am uitat la poza lui Domi o gramada si nu pricepeam care-i faza..ca dinti stiu ca are de mai demult, diversificat e de ceva vreme, deci nu masa ne-o arata....si ...pana sa-l vad tuns, eu care-i admiram pletele atat de mult

Si pofta buna Amirei

De diversificare nu mai zic nimic, sunt total impotriva a ceea ce ti se spune Kriss si cred ca cel mai bine e sa mergi pe mana fetei...uite Matei pana la 9 luni a trait cu san...fara ceai, fara supa! si slava domnului n-am de ce sa ma plang....si oricat m-am chinuit, pana nu s-a hotarat singur sa manance am aruncat aproape tot. Si intreb si eu ca Miha, daca e zici ca e slaba, de ce ii impli stomacul cu ceai si supa si nu cu ceva mai consistent? Ei au un stomac de dimensiunea unei cescute.

Despre apa plata pt hidratare, s-au mai intampinat fete de la Strumfii mei cu asta si pana nu au gasit un reciient pe care copilul sa-l iubeasca, nu au reusit...adica cana cu coic, biberon, incerca chiar asa cu o canita in care sa pui cate putin. Bineinteles ca la inceput mai mult va varsa pe ea, dar se va invata sa bea pana la urma...o mamica stiu ca a incercat chiar cu paiul si a mers.

Iaca am zis ca nu zic nimic

Ma duc sa spal vasele, nu cred ca vine Nonna, nu?

p.s felicitari pt botez, cresa....

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

noi am plecat afara . pa

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Si noi am plecat afara. pa.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Si noi am fost afara

Mihamora , felicitari pt noul look al lui Domi .Si ai mei au trecut ieri la freza de vara

Alynta ,chiar ma intrebam daca te-ai mutat acum de pasti .Eu trec zilnic prin Mircea si observ lucrarile de mansardare
Cite camere va avea apartamentul ?

Diana , bafta multa cu mutatul !

Ia cineva indemizatia si alocatia pe card BCR ?V-au fost virati banii ?Ca mie nu De obicei pe data de 8 ii aveam .

Ultima trasnaie a iedului cel mare :acum 15 minute incercam sa il adorm pe Bogdan ,iar el pe afara se juca . Cumiiiinte foc ! Ma duc sa il verific ,iar el ce facea ?Statea lipit de gard ca si cum ar fi vrut sa ascunda ceva .Il intreb ce a facut .El :nimic.Ma apropii de gard ,si ce vad ? 4 catei .Ii trecuse dincolo printre ochiurile de la plasa (10 /10).Il trimit sa ii dea inapoi in curte si surpriza : nu mai intrau .Imi imaginez cit i-a chinuit el .Bietii catei ! Si de-ar fi fost numai atita .Dar erau uzi leoarca si tremurau de frig .Se pare ca le facuse si o baie buna inainte Si uite-asa au fost botezati bietii catei .Bine ca nu a fost si Tudor acasa ,ca nu scapa nici cateaua .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

buna fetelor, ne-am intors, am nascut pana la urma cu dr razvan socolov la elena d-na, pana una alta uitati-va la poze cu flacaul meu in drop 5, va pup........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Bai fetelor sunt asa obosita de abia ma ridic de pe scaun.Nici nu suport pe cineva care sa se miste pe linga mine.Ma oboseste.
Mama nebuna ce sunt credeam ca puiul meu nu poate sta mai mult de 3 ore fara mine si mi-am facut programul la scoala in doua reprize.Si fac miscare nu gluma(nu mai pun la socoteala ca la scoala nu ma asez pe scaun).
Gata m-am plins.

Simo n-am putut veni la vase ca eram la scoala.Eu n-am gatit la amiaza, Cristi a mincat ce-a gasit prin frigider si n-am vase de spalat.
Si Andrei al meu e miriit si mofturos de numa,numa.Si e de la dinti ca-i mai ies doi.Si adoarme asa greu.Si cu tigara, asta e, se mai intimpla .Si eu am comis-o o data in sarcina cind eram prea nervoasa.
Dar as vrea sa ma tin tare acum.(Cristi nu-i cu din astea)

Salutam cel mai mic copilas de la noi- Ianis.E un dulce. Sa creasca mare si sanatos .Si vrem detalii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

ANA MARIA e tare scump bucalatul tau, sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii.

quote:
Originally posted by anasol

buna fetelor, ne-am intors, am nascut pana la urma cu dr razvan socolov la elena d-na, pana una alta uitati-va la poze cu flacaul meu in drop 5, va pup........

http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5

ana-maria , mamica de ianis-teodor(03.05.08) si david-andrei(06.01.2006)

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Ana-Maria felicitari! e tare dragalas....ce amintiri ai adus in mine....ce vremuri!

hehehe...acu deja ma cert cu el

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by mihamora

Raluca- l-am schimbat cu altul

Michelle, eu-s mai directa asa...
Nu zic ca nu-mi place cum e acum.
Doar ca am ramas aproape socata. Si daca ar fi sa aleg intre cele doua imagini, as alege look-ul de dinainte.
Poate si din cauza ca m-am obisnuit.
Adevarul e ca pare cu totul si cu totul alta persoana acum. Mult mai matur mi se pare Dar na, poate vad si rau, ca n-ar fi exclus

--------------------------------------------------------------------------------
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
Ducu Bertzi la Iasi, 1 mai 2008
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
LA MAI MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE ASTAZI IULIUS SI AMALIA!!
Michelle, cand ai scris surpriza, sincer ma gandeam la altceva.
Il schimba total pe Domi noua infatisare!felicitari pt. noul look!
Raluca, ti-a placut concertul?noi am stat putin, de pe la 8 juma cand a inceput pe la 9 si un pic..nu prea aproape ca se auzeau tare basii pt fata..asa, pe la prefectura..
Anasol, sa va traiasca micutul Ianis! e superb!
Cine doreste, va servesc cu un 3 in 1!sa aveti un weeekend minunat si calduros!
eu urmeaza sa ma intalnesc azi cu prietena mea plecata in italia dupa fac..duc fata la mama si iesim la o barfa

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput