Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

mda...aveti dreptate...fff greu ne vom schimba noi romanii...
e greu...nu vrem...suntem grei de cap...vrem in europa...dar nu facem nimic sa fim si noi civilizati...din pacate!!!!
MARYB....NE CITESTI? nu intri si tu un pic?
cred ca o sa intre mai incolo!!!! sa o lasam sa-i treaca supararea.

12+

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

toate burticile dorm? mi se inchid ochii de somn!!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Salutare burtici,

In primul rand vreau sa le urez bun venit noilor viitoare mamici- sa aveti copii sanatosi, frumosi, norocoso si nascuti la termen.

Ce furtuni au fost pe aici.
eu nu am putut scrie pentru ca am fost foarte aglomerata la munca, dar am citit cam tot ce sa scris.
Cum sa mai zis nu are rost sa ne suparam intre noi.
Maria te rug din suflet sa nu ne parasesti

Eu am fost racita cobza cu tuse, dureri de cap, nas infundat de repiram doar pe gura. Acum sunt mai bine, am ramas doar cu tusea si am inceput sa iau sirop de patelgina cu muguri de pin si se pare ca a inceput sa isi faca efectul.

mi-ar placea sa va pot povesti mai multe dar nu mai am timp si se tot plimba sefu la prin birou.

Va pup pe toate si va urez o zi minunata.

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 10+

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

e groaznic sa fii racit...e cumplit.....si eu am tot fost...dar a trecut!!!
ma bucur ca esti bine!!!!

12+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Mergi la inceput

MAV nu stiu ce sa tit zic ca i putea face pentru a te simti mai bine.
Eventual puti sa incerci sa iti iei o pernuta care este depupata pe unterior, este ca un fel de colac. Am vazut asta la o colegacare are si ea mari probleme cu hemoroizii si asa reuseste si ea sa stea pe scaun.

Un remediu sigur impatriva constipatiei sunt fructele mancate dimineata la micul dejun. Fructe gen pere, prune, portocale, chiar si pepenele galbe. Eu asa fac si chiar nu sunt constipata, ma ajura foarte mult.

bebecris - ce asi mai dormi si eu , de fapt cred ca ar dormi si patul sub mine daca l-as prinde

Narcisa 10+

Mergi la inceput

asa este
si mai ales ca am o tuse pacatoasa rau de tot si de fiecare data cand tusesc ma durea si mi se incorda burtica
Sper sa scap cat mai repede de ea (doamna tusea)

quote:
Originally posted by bebecris

e groaznic sa fii racit...e cumplit.....si eu am tot fost...dar a trecut!!!
ma bucur ca esti bine!!!!

12+

Narcisa 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

eu si cind stranut mi se intareste burtik si ma doare cind in st cind in dr jos de tot.eu nu am racit pina acum doar dureri de cap dim pina imi beau cafeaua si o masea care ma tachineaza,am facut abces ,in rest nimic.a si imi amortesc picioarele

14+
pui mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

si mie mi-e somn dar mai am pina plec acasa.desi seara la 22 sunt in pat si dim ma trezesc la 8,as dormi non stop,iar lenea e la ea acasa.am noroc cu iubi ca mai gateste el ca altfel...

14+
pui mik

Mergi la inceput

as sta non stop...am devenit o puturoasa..trbuie sa fac curat...soata mea in fiecare dimineata cotrobaie dupa haine...nu gaseste si el o camasa calcata... mi-e si rusine...dar cand ajung acasa...fac sa mancam si atat...

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadap spune:

Buna dragele mele,
nu am mai scris de ceva vreme ca mi-e f greu de la sevici, dar de citit.. citesc.

Imi pare rau pentru toate fetele cu probleme, as vrea sa pot sa scriu de fiecare data incurajari dar din pacate nu am cum. Ma bucur la orice rezultat bun citit aici…

Carmen - eu am facut cezariana anul trecut si am cotizat 500Euro le dr. In plus am dat la anestezist, la sora sefa si la dr neonatolog (cite 1.5-2 mil la fiecare in functie de necesitati).
La gemeni mi se pare super aiurea sa se plateasca dublu pentru ca taieturile si cusaturile sint aceleasi, doar ca e mai riscant probabil (asta e parerea mea) si ca scoate doi puiuti in loc de unul... Anestezia e la fel, doar sa zici ca mai dai si la neonatolog mai mult.

Nu mai stiu cine spunea de Giulesti – eu am nascut acolo – e adevarat – am stat la rezerva de 2 persoane. Dar nici fetele care au stat in saloanele mai mari nu s-au plins. Nu ai timp de nimic. Trece timpul atit de repede incit nu iti dai seama ce se intimpla. Ziua incepe la 5 dimineata cind o asistenta umbla si te pune sa iti iei temperatura, te trezesti, te speli, te schimbi (la mine cu cezariana sa ma dau jos din pat imi lua la inceput 5-10 min) De la 6 dimineata din 3 in trei ore alaprezi. De 2 ori pe zi (la 10 si la 15 parca) te cheama sa iti faca « toaleta ». Ultimul alaptat (pe care eu personal l-am sarit – nu se ducea nimeni) era la ora 12. Basca vin femeile de servici si dau cu apa murdara pe jos (cica spala), ba vin altele cu mincarea de 3 ori pe zi… Deci credeti-ma… nu vedeti – nu auziti, doar bagati bani in buzunare la tot ce are halat si incercati sa va odihniti cu orice prilej si mai ales va bucurati in timpul cit aveti la sin bebelusul si va ajung minutele astea sa va minunati de el toata ziua.
Desi prima oara cind m-am dus acolo la control inainte de nastere am plecat plingind de greata si jale si am intrat intr-o minidepresie referitoare la cum o sa suport sa stau in conditiile alea, eu tot acolo o sa nasc.

In rest – eu prima sarcina am avut-o foarte usoara. Nu am avut nici o problema doar ca incapatinata nu s-a intors – si foarte bine a facut ca a avut 4.500 kg la nastere si nu vad cum o scoteam altfel decit prin cezariana. Asa ca nu stiu (inca) ce e aia contractie, durere sau apasare. Doar ceva greturi m-au deranjat…
Din pacate nu am raspuns la intrebarile cu privire la dureri decit din ce am auzit la altele…

Va si va citesc in continuare

Dani 6+ si Ilinca (27 feb 07)

Mergi la inceput