Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

quote:
Haideti sa va povestesc ce mi s-a intamplat azi in autobuz: ca de obicei mi s-a facut rau. La un moment dat se elibereaza un loc sa dau sa ma asez. Cand colo fine o cucoana care imi spune: "Am vazut ca in fiecare dimineata ti-e rau in autobuz, dar tu chiar vrei sa stai jos de fiecare data?" Si se aseaza. Am ramas stupefiata. Nu-mi venea sa cred. Si ca sa fie totul gata, continua:"Si eu am fost insarcinata si nimeni nu-mi ceda locul." Ce era sa-i mai zic. Am ramas socata de nesimtirea si nepasarea oamenilor din jur.

bine si tu ai lasat-o sa se aseze??? daca era locu langa tine de ce nu te-ai aruncat pe el? de ce nu ai impins-o?? ca doara nu iti "ceda" ea tie locu ci s-a infipt mai repede pe locul de langa tine.

io ma bateam cu ea

de fapt ce fac eu in astfel de situatii e sa asmut lumea pe respectivu. faci cumva o dezbatere insa cu cei din jur, nu cu ea in care comentezi discret nesimtirea. si daca se baga si ea in vorba o ignori. macar asa o faci sa se simta de cacao.

eu asa am facut in aeroport acuma cand am venit acasa si un pusti de 20 de ani mi se baga in fata carutului cu laura urlanda in el. si cand i-am atras atentia mi-a zis ca sunt cu capu!!! vai de mine ce i-au facut tantiile din coada

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Catalina...foarte tare, gyne...chiar asa ar trebui sa spui pe bune, si lasa si la tine sa predomine nesimtirea in asemenea cazuri, gandeste-te la tine si bebel, lasa babele sa lesine ele ca nu se pot aseza cu sacosele lor mirositoare in RATB.

Leeloo
13 +

http://community.websho.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

stiu ce inseamana sa ai de aface cu varsta a 3-a in autobuz..sunt satula...ma vad ca sunt insarcinata si ma imping, ma lovesc in burta si nu se simt...ma iau de ei si tot ei sunt tari in gura!!!!!
muuuuulta nesimtire..mie de 2 zile mise ofera locul in troleu...de catre barbati..pana acum femeile imi ofereau locul...

quote:
Originally posted by ginye55

Buna burtici!

Elilov felicitari! Cred ca e tare placut sa-ti simti bebeul miscandu-se!

Alexutza imi pare bine ca totul e ok cu bebe si ca ti-au iesit analizele bine!

Fetele care azi aveti programare la echo sau BT TT tinem pumnii.

Azi am devenit matusa!
Haideti sa va povestesc ce mi s-a intamplat azi in autobuz: ca de obicei mi s-a facut rau. La un moment dat se elibereaza un loc sa dau sa ma asez. Cand colo fine o cucoana care imi spune: "Am vazut ca in fiecare dimineata ti-e rau in autobuz, dar tu chiar vrei sa stai jos de fiecare data?" Si se aseaza. Am ramas stupefiata. Nu-mi venea sa cred. Si ca sa fie totul gata, continua:"Si eu am fost insarcinata si nimeni nu-mi ceda locul." Ce era sa-i mai zic. Am ramas socata de nesimtirea si nepasarea oamenilor din jur.

ginye 13+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

12+

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Cata_myky Catalina

Mai avem mult de lucrat la capitolul educatie. Pacat!

ginye 13+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Mergi la inceput

Alra, Leeloo, Catalina, Myky, Bebecris va dau dreptate fiecareia. De multe ori e mai bine sa fii nesimntit, decat sa fii calcat in picioare.

ginye 13+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Mergi la inceput

sunt atatia fara educatie..eu am ramas tsblou cand am fost in austria si am observat ca la metrou sau in orice magazin cu scara rulanta cei care stationeaza...se aseaza pe dreapta pentru a lasa loc celor care se grabesc...
de cand am revenit in tara...asa procedez si eu....si stupoare..la noi la metrou scrie pe o placuta ca partea stanga trebuie lasata libera pentru trecatori.
in magazine la noi in romania asta de 2 lei...se uita ca edti gravida si iti baga carutul in burta..te imping...sotul meu este tot timpul in spatele meu pentru ca stie ca asa se intampla si vrea sa fie pe faza...multi magari...in tara lui papura voda....sunt scarbita!!

12+

Mergi la inceput

sa stiti ca este mai bine!!! eu iau troleul de la capat de multe ori...si am scaunul meu...locul meu preferat...nu ma ridic sa cedez locul decat daca vad o gravida care este in luna mai mare sau un parinte cu copil in brate...daca nu se ridica nimeni, ma ridic eu...in rest...scot cartea si citesc sau casc ochii pe geam.

quote:
Originally posted by ginye55

Alra, Leeloo, Catalina, Myky, Bebecris va dau dreptate fiecareia. De multe ori e mai bine sa fii nesimntit, decat sa fii calcat in picioare.

ginye 13+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

gravida in ro nu stiu cum e ca nu am servit insa stiu cum e sa ai carut cu copil: se imping, iti taie fata, vor sa se bage inaintea ta ca esti mai "lenta" orice numa sa te protejeze nu, nu mai zic de ajutat.
eu la coada la checkin nu aveam pretentia sa intru in fata nimanui, voiam doar sa nu mi se bage nimeni in fata ca laura devenise isterica dupa atata coada.

alta data eram in piata cu taica-miu si m-a pus sa il astept cu carutu undeva, m-am tras intr-o parte si stateam. o femeie intra fara sa se uite in carut si imi zguduie copchilu. se intoarce spre mine, io gandesc ca isi cere scuze a mi-a lovit fata ca nu se uita pe unde mergea, si aud "nesimtit-o, aici ti-ai gasit sa stai?!"
mama ce am tipat dupa ea! eu am crescut in berceni si am un vocabular foarte vast format inca din copilarie.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Fetelor eu tocmai am papat putin. Acum ma retrag sa ma bag la un somnic. Ne auzim pe seara.
Pupici pe burtici!

ginye 13+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

of,of ce sa mai astia sunt oamenii si nu ii putem schimba.
fetelor dar de ce pleaca Maryb de la odisee?eu nu am fost pe faza .ce s-a intimplat?

14+
pui mik

Mergi la inceput