Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

"La o intalnire cu cititoarele revistei Tonica, l-am cunoscut pe Domnul Ciprian Pop, medic doctorant obstetrica-ginecologie (drcipipop@yahoo.co.uk), care a avut amabilitatea de a pune la dispozitie urmatoarele informatii :

La Institutul de ocrotire al mamei si copilului, Maria Ilsa, din Bucuresti, situat pe bulevadul Lacul Tei, langa Facultatea de constructie, triplu test se efetueaza gratuit. Este necesara trimitere de la medicul obstetrician, sub observatia caruia se afla graviduta care merge pentru test.

De asemenea, Dr. primar obstetrica - ginecologie Dan Tutunaru (Telefon: 0723 999939, pentru programari: 0720 099299, www.infertilittea.ro), preia o parte din costurile necesare efectuarii amniocentezei

Pentru prima ecografia morfologica, care se efectueaza in saptamanile 18-22 de sarcina, puteti merge la Spitalul Filantropia, cu programare, cu 3 sapt inainte, la Prof.Dr. Pelinescu

La Institutul Cantacuzino (langa Opera),la et.3 (nu la parter!), cu un formular de la medicul obstetrician, la Profesor Dr. Biol. Dan Steriu (parazit@cantacuzino.ro), puteti efectua gratuit, anlizele ce constituie sist. TORCH

Doctor Sorina Cristea, psiholog specializat in psihologia traumei (email: psih.sorinab@hotmail.com)"

Am gasit asta pe site-ul Biancai Brad, ma gandesc ca poate putem sa beneficiem de ele, nu?

Mihaela 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici!

Elilov felicitari! Cred ca e tare placut sa-ti simti bebeul miscandu-se!

Alexutza imi pare bine ca totul e ok cu bebe si ca ti-au iesit analizele bine!

Fetele care azi aveti programare la echo sau BT TT tinem pumnii.

Azi am devenit matusa!
Haideti sa va povestesc ce mi s-a intamplat azi in autobuz: ca de obicei mi s-a facut rau. La un moment dat se elibereaza un loc sa dau sa ma asez. Cand colo fine o cucoana care imi spune: "Am vazut ca in fiecare dimineata ti-e rau in autobuz, dar tu chiar vrei sa stai jos de fiecare data?" Si se aseaza. Am ramas stupefiata. Nu-mi venea sa cred. Si ca sa fie totul gata, continua:"Si eu am fost insarcinata si nimeni nu-mi ceda locul." Ce era sa-i mai zic. Am ramas socata de nesimtirea si nepasarea oamenilor din jur.

ginye 13+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

merci de raspunsuri,da sunt la prima sarcina care a avansat ,cealalta s-a oprit in evolutie la 8 sapt.
si eu am dureri citeodata in partea stinga iar daca ma apas pe burtica jos,il simt pe bb.citeodata nici in pat nu pot sa stau.aseara de ex m-am asezat in pat si m-am ridicat brusc ca arsa.ma jena ceva in partea dreapta sub coaste.ca sa nu mai zic dimineata cind ma trezesc si ma intind si eu ca omul ma doare cumplit in ambele parti,cred ca muschii de la burtica.
burik mea creste pe zi ce trece.sapt trecut mi-am luat o pereche de blugi cu 2 nr mai mari iar acum nu ma pot inchide la nasturi.cred ca ma dau pe rochite si colanti ca in pantaloni nu mai incap.
eu sunt mindra de burtik mea ca a inceput sa se vada.si tati e tare bucuros,el e sigur ce are un junior.
ce tie si cu barbatii astia.pai el crede ca eu fac la comanda?
vrea sa fie tatic de fotbalist

14+
pui mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Am intrat pe site-ul de la Cantacuzino si acolo zice ca sunt analize necompensate. Mai incolo cred ca dau telefon ca nu mai inteleg nimic.

Mihaela 12+

Mergi la inceput

Mamiseli multumim pentru informatii!

Maryb imi pare rau pentru hotararea ta de a parasi odiseea!

ginye 13+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Gyne nu imi vine sa cred...eu i-as fi spus asa: "da, in fiecare dimineata mi se face rau in autobuz cand sunteti dumneavoastra prin preajma pentru ca sunt alergica la prostie si rautate!"

Leeloo
13 +

http://community.websho.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

cata_myky si eu senzatia ca ma apasa ceva in burtica. E bebe care isi face de cap!

ginye 13+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

of gynie imi pare tare rau ca treci prin astfel de situatii.cit despre nepasarea celor din jur ,e ceva normal la romani.poti fii cu burta la gura si tot nu iti cedeaza locul,dar daca eti tinar si stai pe scaun vine cite o baba,si iti zice sa te dai ca ea e batrina si bolnava.
eu am trecut prin asta acum ceva timp in tara si sincer nu m-am ridicat.i-am zis clar ca nu ma ridic si binenteles comentariile de rigoare ,despre tineretul din ziua de azi.
i-am zis scur ca sunt gravi si nu ma ridic,iar daca ea e bolnava ce cauta la plimbare.sa mai stea acasa.asadar asta e cu oamenii ,foarte nepasatori.
aici si daca stau la coada la casa cu un carut plin de alimente si ma vad ca sunt gravi ma lasa sa trec.

14+
pui mik

Mergi la inceput

Leeloo ce sa zic. M-a socat atat de mult raspunsul ei ca am ramas muta, am ramas fara replica. Si m-a uimit si lipsa de reactia a celorlalti oameni. Asta e Romania in care traim.

ginye 13+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

mamiseli eu sunt sigura ca nu vom beneficia de ele.Poate numai cineva cu nervii tari. Cand o sa te duci acolo cu burta la gura ,obosita si cu putina greata si o sa vezi ca astepti ca proasta si trec orele una dupa alta dar prioritate are sora lu asistenta si nepoata lu infirmiera si prietena lu colega de facultate si tu inca astepti ,asa o sa iti vina sa dai un picior la usa si o sa pleci mancand pamantul.
ginye55 ce sa spun....acelasi lucru pe care il spun cand vad baietasii in mercedes care la semafor arunca cutia de bere pe geam sau daca sunt politicosi sub masina ca daca nu vede el nu vede nimeni,sau ce am spus cand am vazut o fetisoara tanara cu diabet dependent de insulina(4/zi) batuta cu sacosele de niste bunicute la usa medicului de fam. pt ca a incercat sa intre la analize (avea prioritate iar doamnele stiau), sau banalul condus cand desi nu are cum sa inainteze te blocheaza sa faci dreapta sau stanga. Suntem un popor needucat. Fara nici un respect pt nimic. Banul sa traiasca ca restul nu conteaza.
Data viitoare fii doar nesimtita. O sa te simti mai bine :)
(Spune-i ca daca tu ai fi avut atata rautate sa zaca in tine ti-ar fi fost frica sa te inmultesti).

Mergi la inceput