Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

toriceli=felicitari pt vestile bune si pt ca l-ai simtit pe bebe!
Diana- ai grija de tine! Iti tin pumnii sa nu ajungi la cerclaj.
Elilov- nu ne deranjezi. Daca simti nevoia sa-ti descarci sufletul noi suntem aici pt tine. Ma doare sufletul cand citesc prin ce a trecut ingerasul tau.
Sadicutza- imi pare rau pt analizele tale. Nasa sorei mele a nascut un bebe sanatos, desi ea e purtatoare de virusul hepatitei C. A nascut prin cezariana si nu a alaptat.

==========
Corina 10+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marguta spune:

Buna, fetelor! Am intrat si eu sa vad ce mai faceti si constat ca ati avut o activitate foarte mare, mi-a luat ceva timp sa citesc tot.
Maryb, nu e cazul sa te superi si, mai ales, nu parasi odiseea, pe mine m-a impresionat mult povestea ta si cred ca si celelalte fete au fost impresionate, chiar daca nu ti-au scris toate.Poate ca au fost mai ocupate unele sau pur si simplu nu au avut timp sau dispozitie( atunci cand tii wc-ul in brate sau te doare capul, nu prea iti arde de net). Cred ca ar trebui sa fiti mai conciliante, am vazut ca s-a mai suparat o burtica pentru raspunsul primit in legatura cu retetele medicale. Sa stii ca si eu mai am un copil si asta e, copiii se imbolnavesc, unele medicamente le-am cumparat, altele le-am luat pe reteta, cred ca depinde foarte mult de medicii cu care lucrezi( spre exepmlu, doctora pediatra care l-a vazut pe Edy de la 3 luni, m-a tinut cu el la usa cu febra 38-39 , ca ea avea pacienti si nu a luat peaste rand, nu mi-a dat in viata ei o reteta de nurofen fara sa fie cazul ( pe principiul sa il aveti in casa in caz de nevoie, ca la gradi copiii ajung sanatosi si pleaca bolnavi). In schimb, sunt foarte multumita de alti doctori ( ex. Dr. ORL-ista care mi-a dat inclusiv nr. de mobil, in caz ca este nevoie si care se uita cu foarte mare atentie la el, imi da retete gratuite si e un adevarat OM). Am mai gasit astfel de medici, dar am gasit si din cei din categoria primei. Nu trebuie sa generalizam, nu trebuie sa disperam, eu sunt genul de om care isi pune copilul pe primul loc si, sincera sa fiu, daca ma dai afara pe usa intru pe fereastra si tot caut o rezolvare. Ma gandesc ca aceasta odisee a fost inceputa cu scopul de acrea prietenii, nu suparari. Nu va incarcati sufletul cu lucruri negative, oricul ne lovim de ele destul de des.
Va doresc numai bine si sa ajungem cu sanatate si bucurie sa ne tinem puiutii in brate, sa ne bucuram de ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Nu cred ca este durere mai mare decat durerea pierderii unui copil. Elilov nu iti spun nimic, nu comentez ,nu din lipsa de solidaritate sau sentiment. Desi sunt proaspata la odiseea voastra probabil ati observat ca nu pierd timpul si daca am ceva de spus apai spun.Tac pt ca uneori este bine sa taci si sa asculti...si intotdeauna sa te rogi pt pui, pt mama, pt tine ,pt puiul tau si pt toti puii care vin si pleaca mult prea repede .Cuvintele sunt de prisos ...Dar fetele de aici sunt bune ascultatoare...asa ca daca te ajuta noi iti suntem alaturi.

Fetelor intre timp m-am interesat si la toate clinicile private din Buc preturile pt gemeni sunt duble.
"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" cum zice o "vedeta".
Atrecut pe la mine medicul de fam si mi-a dat reteta compensata pt utrogestan(gratuit) si elevit(cam 75% comp).

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

elilov3...multumescu-ti pentru raspuns, inseamna ca e de bine, culcusul se face mai primitor pentru minunea mea!

Leeloo
13 +

http://community.websho.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Diana ..... off, ce sa-ti spun. Ai mare grija. Stai in pat. Imi pare tare rau ca tb sa ajungi la cerclaj.

Catalina mi se pare o tampenie pretul dublu pus pentru gemeni. Doar iti face o singura echografie. Astia ar fi in stare sa puna pret si pe aerul pe care-l respiri.

ginye 13+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marguta spune:

catalina2307 am citit despre reteta ta si as vrea sa te rog daca poti sa-mi dai si mie ceva detalii cu privire la lista de gratuitati/compensate si codul de boala. Medicul meu de familie nu stia daca se pot prescrie, iar din cate il cunosc nu spune asta doar pentru a evita eliberarea unei retete, de multe ori mi-a dat reteta.
Elilov, am citit despre necazul prin care ai trecut si am plans. M-a impresionat enorm suferinta ta si, sincer, nu cred ca este pierdere mai mare pentru un om decat sa isi ingroape copilul. Cuvintele sunt de prisos, dar as vrea sa stii ca suntem alaturi de tine ( noi, niste straine, desi in mod normal mi se pare firesc ca familia sa te inteleaga cel mai bine). M-a surprins foarte neplacut reactia socrilor, ma gandesc ce suflete pot avea, doar era si nepotul lor!
Nu cred ca rana din inima ta s-a vindecat, nu cred ca se va vindeca vreodata ( chiar si acum cand scriu simt cum imi dau lacrimile), dar trebuie sa te gandesti ca de acolo, din cer, un ingeras te priveste si va avea grija de mamica lui si de fratior sau surioara.
Iti doresc numai bine si multa sanatate puiutului tau!
Acum, fetelor, sa stiti ca eu vomit zilnic, astazi am avut si niste duresi in partea stanga, nu pot sa inteleg de ce, simteam dureri in burta in momentul in care mergea. Voi ati avut asa ceva? Nu imi amintesc ca la prima sarcina sa fi simtit chestia asta, e drept ca atunci nici nu vomitam asa mult, si stiti cum se spune, nu e obligatoriu sa fie la fel. In ceea ce priveste burta, a inceput sa se vada, incep sa nu mai intru in haine.
Va doresc numai bine si sper sa avem vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

quote:
Originally posted by catalina2307

Nu cred ca este durere mai mare decat durerea pierderii unui copil. Elilov nu iti spun nimic, nu comentez ,nu din lipsa de solidaritate sau sentiment. Desi sunt proaspata la odiseea voastra probabil ati observat ca nu pierd timpul si daca am ceva de spus apai spun.Tac pt ca uneori este bine sa taci si sa asculti...si intotdeauna sa te rogi pt pui, pt mama, pt tine ,pt puiul tau si pt toti puii care vin si pleaca mult prea repede .Cuvintele sunt de prisos ...Dar fetele de aici sunt bune ascultatoare...asa ca daca te ajuta noi iti suntem alaturi.

Fetelor intre timp m-am interesat si la toate clinicile private din Buc preturile pt gemeni sunt duble.
"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" cum zice o "vedeta".
Atrecut pe la mine medicul de fam si mi-a dat reteta compensata pt utrogestan(gratuit) si elevit(cam 75% comp).

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Catalina, eu doar ce am luat reteta de utrogestan si elevit si la mine a scris 100 % gratuit. De ce nu ti-a dat si tie?

Mihaela 12+

Mergi la inceput

Marguta stai ca iti zic eu codurile:
Utrogestan e pe lista B iar elevitul e pe lista 3. La cod boala a scris 751 iar la tip dg. a scris CR. Iar la mine pretul de referinta e 100% compensat.

Mihaela 12+

Mergi la inceput

Toriceli, imi pare bine ca eco a fost buna si ma bucur fff mult pt ca l-a simtit pe BB. Eu cred ca este un pas in fata pt acceptarea urmatorului fapt: vei avea un bebe sanatos si frumos asa cum nici nu ai visat. Stai linistita. Ma gandesc ca vei fi la fel de indurerata si la sexul lui bb (asa cum ai zis tu), si la alte evenimente din viata lui intrauterina. Apoi va fi la tine in brate si trecutul va fi departe. Sper ca n-am sarit calul prea tare intrand in viata ta personala. Oricum, . Multumesc pt modelele de cerere.
Ziceai de TT;eu m-am hotarat ca nu voi face nici un test de genul acesta. Nu sunt bune de nimic.
Diana fruntea sus, te incurajam si noi, nu esti singura. Trebuie sa fie o solutie buna pana la urma.

Sadicutza imi pare rau de analiza si imi pare si mai rau ca nu stiu cum sa te ajut.
Mav incerc sa scutesc cat pot din cheltuieli pt ca sarcina asta ne-a prins intr-un moment financiar extrem de greu (am de luat salariul din urma cu trei luni) si cam traim de pe o zi pe alta. Pana la urma se vor limpezi lucrurile. Ma bucur ca nu esti supi pe mine.
Ginye, felicitari matushico!!!

Mihaela 12+

Mergi la inceput

Cherie, unde esti iubita? Totul e bine cu tine?

Mihaela 12+

Mergi la inceput