Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 7
mariussimiuc spune:
Helau!
Eu nu mai reusesc sa tin pasul cu voi...
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
gill spune:
eu gggggggbn bgg yggg cfgvb cfjm kn kj vcvx
ce e mai sus a scris Sara la tastatura..........fug ca nu mai e de stat cu ea.....
quote:
Originally posted by creem
Cristina l-am primit cadou, dar am vazut intr-un magazin pentru copii Maredi (la noi in oras).
BB...noi n-avem in nici o zi programul la fel..dar prima masa e intotdeauna de laptic, pentru ca dupa aceea ea mai trage un pui mic de somn (bine da noi ne trezim pe la 7 7.30...nu ca voi la 9-10).
Gill...si a mea e maraita si nici de papat nu prea vrea...asa s-a manifestat si la celelalte doua, asa ca ma inarmez cu rabdare, sper numai sa treaca mai repede.
Am intrebat mai demult (dar n-a raspuns nimeni) daca ati folosit produsele Hemel...ei bine, am folosit eu si s-a iritat fi-mea la fundic...asa ca le folosim noi.
De la ce varsta putem sa dam produse cu gluten, ca mi-a luat sotul cereale cu 5 fructe de la nesle, care sunt penrtu 6 luni,. dar contin gluten. Sa ii dau, ce ziceti?
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
GILL
si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA (25 octombrie 2007)
http://picasaweb.google.com/gilda.rambu/
lixa spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
despre suptul degetelor: Lucas incearca uneori sa-si strecoare cate un deget sau chiar doua pe langa sfarc, atunci cand il alaptez... cred ca incearca sa condimenteze laptele... ca s-o fi saturat de acelasi gust...
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Si Catalin la fel face, mai ales spre sfarsitul mesei cand e satul si are chef de joaca. Tot ma chinui sa-l prind asa intr-o poza si nu reusesc
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze Viena
Jasmin012 spune:
Ecaterina, eu cred ca daca sunt pt 6 luni nu e nici o problema ca au gluten. daca nu ar fi fost bine nu ar fi recomandate pt aceasta varsta. iar voi aveti deja 6 lunite de doua zile...
Totulii, felicitari pt dintisori... noi inca nu avem nici unul, dar eu nu le duc dorul... ca inca il alaptez...
Petro, salutare!
Mihuta, succes cu diversificarea...
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by lixaquote:
Originally posted by Jasmin012
despre suptul degetelor: Lucas incearca uneori sa-si strecoare cate un deget sau chiar doua pe langa sfarc, atunci cand il alaptez... cred ca incearca sa condimenteze laptele... ca s-o fi saturat de acelasi gust...
Si Catalin la fel face, mai ales spre sfarsitul mesei cand e satul si are chef de joaca. Tot ma chinui sa-l prind asa intr-o poza si nu reusesc
Poze Viena
deci nu suntem singurii...
lixa spune:
Ecaterina, eu zic ca daca ai indoieli cu glutenul si totusi vrei sa-i dai cerealele respectuve, ii poti da o lingurita, sa vezi cum reactioneaza
mihuta, sa ne tii la curent cu progresele diversificarii! Asteptam pozici
Roxana, m-am tot gandit ce sa-ti scriu... La fel ca inainte n-o sa mai fie, ce-ti doresc eu sa sa fie mai bine ca inainte, sa fi invatat amandoi ceva constructiv din experienta asta neplacuta
Poze Viena
lixa spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Helau!
Eu nu mai reusesc sa tin pasul cu voi...
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Spune-ne macar ce mai fac puisorii tai
Poze Viena
mihuta spune:
Lixa, am o intrebare, vom merge si noi la Viena peste 2 saptamani, fireste si cu zambilica dupa noi. Voi cum v-ati descurcat cu baita ?
mami de Sophia
Victo spune:
lixa, asta da performanta!!!!!!!identic adoarme si al meu, numa cu degetelul de la mana stanga..si isi tine asa restul mainii peste nas..uneori celalata mana peste ochi..:)
creem, n-am folosit produse hemel.nici nu am auzit de ele.
eu una fara gluten am de gand sa ii dau pana la 8 luni, deci logic, asa te sftauiesc si pe tine.
da ce, mie mi-a raspuns cineva in leg cu patrunjelul verde??????
totulii, eu, ca sa imi ajunga timpul..fac mancarea dimineata, de pe la 7 jumate ma apuc..pe la 11 e gata totul.
ha ha ha..jasmin..cool si lucas al tau..:):)
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
popbianca spune:
buna ziua fetelor
ce zi frumoasa la arad
Adinag,eu nu glumesc....am mania caldurii...iarna lejer in tricou...fata toata seara era in fundicul gol...ca ii placea tare + problema ce a avut-o cu fundicul
ma tot repet...dar floris e un scump
eladea,LA MULTI ANI lui Eric(de ce nu l-am gasit in listuta?)...ce copil serios!
parerea mea...copii nostri sunt inca micuti...nu prea pricep ei....mai trebuie lasati sa suga degetul....
creem, ma bucur sa vad ca mai sunt altii ca noi ,ma refer la temperaturi
gill,mama da ce ochi are micuta!!!!!!
lixa,ce linistit e el cu degetelul lui....n-are treaba....Ana nu se joaca ....si ea cu 4 deodata
ea e mai mult cu suzeta(mai ales cand ii e sonm)....pe care o iubeste
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia