Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

salutare!
la multe lunitze inainte sarbatoritilor de azi! sa fiti sanatosi!

bianca, multumim frumos

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
poze

www.mangalia.ro:4545/user/index.html" target="_blank">Mangalia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gill

Roxx......eeeee.........ce ravagii o sa faca strengarul tau.!!!!!

GILL
si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA (25 octombrie 2007)
http://picasaweb.google.com/gilda.rambu/

cum creste
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

buna, buna...
eu tot pe fuga!

Bianca, eu daca am in casa 24-27 grade sunt in stare de o crima, serios! Deja mi-e prea cald noaptea cand ajungem aproape de 22 grade si ma apuca nervii si n-o mai scoti la capat cu mine!
Sau nu vorbesti serios ca-i prea frig la fata si eu cad in plasa?

Adra, eu i-am dat morcovul mai mult de haz, asa ca fapt divers, ca se plictiseau parintii! Si nu se intampla des, adica n-am de gand sa-i mai dau! Dar de rupt n-are cum sa-l rupa, ca abia il rup eu!

Ah, cu masa de noapte - ii trebuie sau nu, depinde. La formula nu ma bag ca nu stiu. Dar copiii alaptati nu au nici o regula ca nu au voie sa pape 6 ore, pot sa pape cat de des vor. Iar in Austria se recomanda cel putin pana la 6 luni, daca dai formula, sa folosesti PRE, care este cea mai aproape de laptele mamei, fara amidon si alte intarituri (cum le zice?) din gama asta, si pe carelaptic il poti da la cerere...

Stefi, dar o cola ceva nu dai, ca mi-e pofta?

Gata... poate mai revin!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Aralia

ZIUA CEA MAI VERDE - 17 MAI

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

...ca sa fiu in ton

cum creste
poze

Mergi la inceput

Ah, inca ceva...
Nu stiu ce sa fac, nu mai incape Floris in landou... Si e prea micut (la varsta) pentru ca sa montez chestia tip sport... Ca ar trebui sa seta pe spate la orizontala pana sta singur in funduletz, eu asa stiam. Plus ca partea sport nu-i perfect orizontala, picioarele stau tot indoite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Fetelor...eu am o noua problema......
Sara suge degetelul.........si nu stiu cum sa o dezvat.....
La inceput ....era mai discret.......acum....face asta din ce in ce mai des.......am cautat motivele...foame...somn...obodeala...mijoc de calmare...plictiseala..........dar si dupa ce le rezolvam pe toate......mai "gustam'...un pic...asa....de proba.....
Am incercat sa-i pun manusi..........ori si le uda in 3 minute....ori si le scoate singurica.....suzeta.......nici nu vrea sa o vada.....o arunca cat poate de departe....am incercate vre-o 5 tipuri.......
...celelalte metode.....mai"babasti"...gen leocoplast...ardei iute...nu ma lasa inima sa le aplic.........

si inca ceva....bb-ii vostri se inneaca cu saliva???......a mea saliveaza abundent din cauza dintisorilor....si o mai apuca si oratoria in"bebeluseasca"......si se mai inneaca cu saliva....nu grav....adica nu e nevoie sa intervin ca isi rezolva repede situatia singurica....dar eu ma cam sperii......

hai...ca m-am lungit ca o zi de post.......

GILL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by adinag

Ah, inca ceva...
Nu stiu ce sa fac, nu mai incape Floris in landou... Si e prea micut (la varsta) pentru ca sa montez chestia tip sport... Ca ar trebui sa seta pe spate la orizontala pana sta singur in funduletz, eu asa stiam. Plus ca partea sport nu-i perfect orizontala, picioarele stau tot indoite...

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Si noi am patit la fel, si am aranjat o plapumioara cu o pernuta pe partea sport ca sa stea cat mai orizontal posibil. Alexia mai sta si in fundulet in carucior cate un pic, dar 90% din timp o tin culcata.
Acum am scos si plapumioara, sta relativ bine si fara.

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinag

Ah, inca ceva...

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

eu il mai ridic pe luca in carut la prima treapta k nu prea mai are stare...nu stiam k nu trebuie....si mai facem si exercitii de stat in funduletz k da sa se ridice...

cum creste
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gill

Fetelor...eu am o noua problema......
Sara suge degetelul.........si nu stiu cum sa o dezvat.....
La inceput ....era mai discret.......acum....face asta din ce in ce mai des.......am cautat motivele...foame...somn...obodeala...mijoc de calmare...plictiseala..........dar si dupa ce le rezolvam pe toate......mai "gustam'...un pic...asa....de proba.....
Am incercat sa-i pun manusi..........ori si le uda in 3 minute....ori si le scoate singurica.....suzeta.......nici nu vrea sa o vada.....o arunca cat poate de departe....am incercate vre-o 5 tipuri.......
...celelalte metode.....mai"babasti"...gen leocoplast...ardei iute...nu ma lasa inima sa le aplic.........

si inca ceva....bb-ii vostri se inneaca cu saliva???......a mea saliveaza abundent din cauza dintisorilor....si o mai apuca si oratoria in"bebeluseasca"......si se mai inneaca cu saliva....nu grav....adica nu e nevoie sa intervin ca isi rezolva repede situatia singurica....dar eu ma cam sperii......

hai...ca m-am lungit ca o zi de post.......

GILL

Gill, bb-ii nu sug degetelul sau suzeta doar din motivele mai sus amintite de tine, ci pur si simplu este un instinct, ei au nevoie de acest supt. Unii mai mult, altii mai putin.
Nu stiu cum s-o dezveti, eu pe Floris nu l-as dezvata, suge insa numai cateodata. Pe mine nu m-a deranja, dar asta probabil din cauza ca Jasmina isi sugea degetul, eu hop s-o dezvat, am reusit, dar s-a dezvatat si ea de dormit noaptea cap-coada, si nici n-a mai invatat pana la 4 ani. Deci eu am regretat amarnic dezvatul asta!!!

Tatal lui Floris si-a supt degetul pana pe la 5 ani (spre rusinea li atunci, cum zice) si are dinti absolut perfecti!
Eu am avut suzeta, si sunt prea in fata cei de sus...
Deci ce e sa se intample, se intampla oricum!

Mergi la inceput

ne e foame

asa face Floris daca sta usor inclinat...

Mergi la inceput