Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 20
logam spune:
Sunt si eu noua pe aici, si imi pare bine sa va "intalnesc". Am si eu o fetita de 6 luni (10 nov. 2007). Pna acum am alaptat-o doar si nu i-am dat altceva si are 9 kg. De o saptamana tot incerc sa ii dau mancare si refuza , strange buzele. Ce as putea sa fac sa nu o fortez? CE sa ii dau mai intai ca sa-i placa?
Aralia spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by mihuta
Aralia, imi mai dai si mie o data te rog site-ul celor care livreaza lapte si borcanase din Germania ? Tee roooog !
Poate gasesti ce te intereseaza si www.newbabymilk.ro/" target="_blank">aici
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Da, sunt buni, am comandat si eu de la ei si o sa mai comand cereale cand o sa am nevoie ca sa nu comand 15 kg in Germania...
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
ZIUA CEA MAI VERDE - 17 MAI
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
bb_yasmi spune:
buna si de la noi!!!
irinush draga gata cu plimbarile??? sunteti bine?? te astept sa mai povestim. pupici la nazdravani.
pussi, branzica lactica eu o fac astfel: la 250 ml lapte pun 2 pastile de calciu lactic (am inteles ca sunt de doua feluri, despre asta nu stiu nimik numai dc intrebi la farmacie). eu i-am dat iasminei si branzica dulce de la milli.
noi suntem super ok, mai toata ziua suntem la plimbare, la plaja, la gratare (am pus 2 kg ..), ne pregatim incet de concediu (luna viitoare), suntem super bronzolite , iasmi e o bubulina ffff cuminte si papaicioasa!!! mananca de zici ca nu mai primeste alta masa.......am ramas tot cu 2 mese solide (FARA COMPLETARE, IN SFARSIT!!!!) SI 3 mese de 250 ml laptic!! saptamana asta ii voi introduce inca o masa solida, ca vad ca accepta fff bine papa solida. cu nani stam la fel de bine: de la 21 seara pana la 8-9 dimi uneori chiar 10(cand se trezeste la 8 papa si face nani pana la 10!!).
gata mi-am "laudat" buburuza destul....
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi
sanduta spune:
De fisuri la biberoane am citit si eu si le urmaresc foarte des, dar intrebam de ce exista suzete si biberoane pt etapa 2 adica peste 6 luni. De ce exista de vanzare separat? Inseamna ca la 6 luni cele care nu s-au rupt pana acum trebuie schimbate???? Au ele alta forma dupa 6 luni ???
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
bb_yasmi spune:
sanda te referi la tetine, nu?? daca da, atunci tetinele exista pe etape de varsta pt ca variaza fluxul de curgere.
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
sanduta spune:
De maine si noi introducem a 3 masa solida si anume ceea de la 17. Incercam branza de vaca cu fructe sa vedem cum o ia. Eu am cumparat niste borcanase de la Home cu caisa cu branza de vaca ca poate o sa vrea prima data mai usor din borcanas. Sunt curioasa daca v-a mai dormi toata noaptea.
Ziua e asa de incapatanat daca e tata acasa incat nu vrea sa doarma numai cand ii pica ochii in gurita in rest suntem cumintel. Mai avem prolema cu vizitele, adica numai in brate la mama stam in vizite si cate odata si atunci plangem daca nu o vedem pe mama dar eu am multa rabdare si o sa mai am.
In rest suntem bine ca azi am fost la cumparaturi . Vreau neaparat sa iau un tarc sau un pat pliant ca se rostogoleste in pat si in balansoar se misca pana coboara din el. Si trebuie sa il las si singur cateodata. Vreau ceva ieftin.
Nu v-am povestit dar ne-am luat masina si in masina nu intra tancul de carucior ce i l-am tras la Cezar, asa ca saptamana trecuta am fost prin magazine si am luat un alt carucior mai mic de la primi pasi, cu 100 lei. Acela e caruciorul de masina E mereu in porbagaj iar cu el mergem prin magazine.
Ma duc la baita si sa vedem cate kilograme avem saptamana asta.
Poze Cezar
sanduta spune:
bb_yasmida da la ele ma refeream dar eu le spun biberoane . Dar trebuie neaparat sa-i cumpar cand trece la 6 luni ca sa se invete sa bea mai bine?
Poze Cezar
bb_yasmi spune:
sanda eu i le-am schimbat pe toate inainte de 6 luni ca curgea prea incet din ele. si am cumparat multe.....ca am vreo 12 biberoane.....iar acum iasmi mai are doar 3 mese de laptic, in curand o sa ramane cu 2.....si eu cu 10 biberoane..... dar nu-i nimik ca am cui sa le dau!! acum noi avem alta problema iasmi papa cate 250-260 ml laptic si nu incape in bibe...ca sunt de 250 ml... dar in cea de la nuk de 300 ml...asa ca tre sa cumpar alt bibe....si uite asa creste numarul lor... hai ca te-am zapacit....
aaa si noi bem din canita cu cioc ziua ceai/apa.
sanduta spune:
bb_yasmi eu am fost un pic mai practica. Am luat o sticla de la Nuk cu un bibe din acela rotund. Sticla asta o folosesc pt lapte ca are 300 ml. El bea acum 245 ml. Am o sticla mai mica de 150ml cu bibe normal pt suc. Acolo am schimbat bibele ca am luat prima data pt lichide si era gaura mica nu trecea sucul si apoi am luat pt hrana groasa si nici prin ala nu a trecut si atunci am luat unul pt hrana groasa dar pentru peste 6 luni si prin asta trece. Acum te-am zapacit eu . Mai am o sticla de 250 ml pt ceai cu bibe pt ceai. Si am o canita cu cioc.
Deci in concluzia ar trebui sa schimb 2 bibe, la lapte si ceai. Deci m-am scos
Poze Cezar