Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Pai si eu tot la taria aia ma refeream, bre ... la alcoolice . Nu te gandi la prostii ... am inteles ca te-ai vaitat ca-i mai greu cu 2 copchii si cu viata sexoasa .

Si cam ce ti-ar dori sufletelul ... o vodca, un coniac, wisiki ... cere si ti se va da .

Asa ... si sa te intreb ca tot esti tu cu sfaturile bune ... vrem sa cumparam un carut ... ceva idei? Marci bune ... sa fie practic, comod, complet de toate alea ... plasa de tantari, ploaie, geanta etc. si in jurul cifrei de €200-300.

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Uite, na ... pana sa spui tu ce vrei, iti ofer un coniac ... asta e preferatul meu, www.carlotrabatti.org/images/roelof-0052.jpg" target="_blank">vecchia romagna.

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

sa stii ca tocmai la un cognac ma gandeam... :-)) Si NU la altceva tare Hai ca vad ca nici nu-mi trebuie cognac sa vorbesc prostii...

Mergi la inceput

Aaaa, scuze atunci ... credeam ca vorbesti cu subinteles ...

Vine coniacuuuuuuuuuuuuu' ... cu gheata sau fara ?

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

Buna seara!!!!
Azi intru si eu sa ma laud cu buburuzul meu: a dormit de la 11 seara la 7 dim, si rade in hohote si cu chiote!! papa fructe in combinatii mar, para, caise, banana, piersici ( unele de la borcanase HIPP ) si piure de legume dif combinatii ( morcov, pastarnac, cartof, dovlecel, ardei, partunjel verde si carnita de pui)..E UN BEBE SUPERDULCE!!!!!
RGE imi pare rau de tot ce se intampla, mi se strange stomacul cand aud povesti reale de genul acesta...asculta-ti inima!
PET_ COST daca tot esti in Italia iti recomand un carucior de la IL MONDO DEL BAMBINO CU SCOICA, LANDOU SI TIP SPORT CU 5 POZITII , GEANTA, APARATOARE DE PLOAIE SI TOATE CELE ( NOI AM LUAT DIN gERMANIA ASTA VARA CU 250 EURO)
EU noaptea il invelesc cu paturica pusa cu lungimea pe latimea patului si o indes pe marginile patutului.pe sub salteluta..acum am bagat-o in caerceaf ca o suge si papa scame
pupici la toate mamicile si bebeii! va citesc mereu dar scriu mai rara...promitsa fiu mai activa...ca a venit mama sa mai stea cu noi!

Catus76_ro(GINA), mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007!

Mergi la inceput

PETRO - fara gheata... :-))

La carucioare nu ma pricep, eu merg foarte mult cu wrapul. Noi avem de la Quinny cu landou si sport si pe care se monteaza si scoica Maxi Cosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna dimi!

Multumesc pentru urari fetelor, cred ca ati contribuit din plin la vremea frumoasa pe care am avut-o la botez. Una peste alta a iesit bine, am o bomboana de copil, nu a plans aproape deloc, a facut brrr, brrr la preot si a "vorbit" si a ras la candelabrele din biserica.
La petrecere am avut mai multi invitati decat ne-am fi asteptat, eu am fost cam absenta ca am stat acasa cu fata.
Jasmin, sa fie bine la tine, sa aveti parte de un botez frumos si de multa liniste!

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Neatza!

Felicitari pentru botez, Adra!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

ZIUA CEA MAI VERDE - 17 MAI
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Aici se sarbatoreste azi Ziua Mamei(nu a femeii, a mamei :-)

Deci La Multi Ani tuturir mamicilor!

(eu una nu sarbatoresc )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata,

andra felicitari pt. proaspata crestinata!
eni imi pare rau pt. faza cu cezariana
roxxy ce sa mai zic eu cu ... am senztia ca-l neglijej total pe tati
petro eu vreau tort de cioco...
mihuta si noi suntem plimbareti... daca o tinem tot asa fetele astea vor creste prin restaurante

am si eu nevoie de niste sfaturi:
- Ana iar nu vrea lapte, aseara n-a vrut, in final i-am dat 2 Danonino, de dimineata cu insistente a mancat 100 ml. Ce sa fac? Sa-l schimb? Sa-i dau cereale de seara "somn usor" la masa de la 21:30? Dar atunci ce sa-i dau la ora 18? Plus ca mi-e greu la una sa-i fac ceva de papa la alta altceva. Am sunat-o si de dr., asta sapt. trecuta cand a inceput cu fazele astea, a venit le-a vezut, si nu m-a lamurit: a zis ca pot sa schimb si laptele sau sa-i dau altceva, sa n-o las nemnacata.
- pt. cine are rabdare imi zice si mie cum sa fac branzica ca n-am bagat-o inca.

va pupic
o duminica frumoasa!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput