sterilitate primara

sterilitate primara | Autor: ana_28

Link direct la acest mesaj

buna. Sunt novice aici...dar mi-au placut discutiile. Am fost diagnosticata cu ovare polichistice si sterilitate primara..(dupa 2 ani de incercari), asa am ajuns la Corina Neamtu de care am fost f multumita. Am urmat un tratament...un regim de slabire...si dupa un an am ramas insarcinata. Am o parere f buna de Corina Neamtu...dar si o problema: am pierdut regimul de slabire recomandat de ea...care la mine a dat rezultate. Era ceva cu o saptamana carne si lactate...apoi fructe... Daca cineva ma poate ajuta si stie regimul de slabire va rog sa ma ajutati. Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

Bine ai venit Ana 28.
Eu tin dieta si tratament cu metformin .Din pacate nu te pot ajuta, am o alta dieta de la alt endocrinolog.Eu cred ca este indicat sa mergi personal la medic pentru o noua dieta.Dar nu ne-ai spus ce face .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Buna Ana ,
Diagnosticul meu este sterilitate secundara si eu sunt pacienta dr Neamtu ,la fel de multumita, dar eu nu am probl cu greutatea deci nu te pot ajuta
Parerea mea este sa mergi din nou la dansa la o consultatie
Spune mi te rog , tu ce trat ai urmat de ai ramas insarcinata ?

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_28 spune:

Din pacate tocmai divortasem....si am renuntat la sarcina . Acum e prea tarziu sa mai regret...astept urmatoarea data. A fost cu ceva timp in urma...si nu mai retin exact, dar eu pun sterilitatea aceea primara pe seama ingrasarii. Cum am slabit...la cateva luni am ramas insarcinata. Tratamentul era ceva cu euthyrox parca...siofor 500 si reductil. Acum iar am fost la control...aceleasi ovare polichistice...mi-a schimbat si mi`a dat metfogama, duphaston si iarasi reductil...si dieta...care am fost convinsa ca o mai am. Si nu o mai am...si parca mi`e jena sa o sun sa mi`o zicapt ca m`a si intrebat daca o mai am...si am zis: DA, BINEINTELES :(

Mergi la inceput