bona pentru doi copii

bona pentru doi copii | Autor: mada taba

Link direct la acest mesaj

Salut,
caut bona pentru o prietena care sta la Lamotesti in Berceni.
Are doi copii si are nevoie urgent de cineva.
MAdalina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmina spune:

eu am doi copii si am gasit bona prin agentie. unul o place, altul nu. face si de toate prin casa si ii dau 4 milioane acuma. dar asta vroiam sa spun, sa incerce la o agentie de baby-sitting, sunt o gramada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renate73 spune:

da. exact.Asta e si parerea mea sa incerece la o agentie de babysitting. Intr-adevar sunt cateva si la noi si asta mi se pare un lucru foarte bun mai ales legat de aspectul URGENT. Ma numar printre cei ce au apelat la asemenea servicii si sunt foarte multumita. Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiara spune:

Imi puteti recomanda vreuna din aceste agentii de babysitting?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada taba spune:

Va multumesc.
I-am comunicat deja despre cateva agentii gasite tot aici prin intermediul vostru.
Si acum sa va mai spun ceva foarte interesant: a doua zi dupa ce am scris eu mesajul pentru prietena mea, tipa care sta cu Maria (fata mea) m-a anuntat ca mai vine doar doua saptamani....

Eu incerc sa fiu optimista si cam atat deocamdata.
din septembrie em inscris-o la gradinita si mai departe nu stiu.

Madalina

Mergi la inceput

Madalina!
Nu te supara, dar regulamentul interzice reclama si de aceea am sters linkurile tale. In plus, nu ar fi fair-play fata de celelalte agentii de baby-sitting. Daca doresti, poti trimite Mesaj Privat utilizatorului. De asemenea, recomand si:
http://www.desprecopii.com/services.asp?ID=500

Mergi la inceput

Multumesc si scuze.......
Madalina

Mergi la inceput

Salut,

prietena mea a apelat la niste agentii si se pare ca a gasit pe cineva care sa stea cu copiii.

Mergi la inceput