Mamici norocoase de sept-oct2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata burtici!
Cam slabuta activitatea pe forum in dimineata asta...ce se intampla, sunt burticile ocupate, la medic sau la eco? Hm... sa speram ca ne vor aduce numai vesti bune.Pentru asta, pun in functiune o mini galerie, fara a face nominalizari, de frica sa nu uit pe cineva. Asadar .
Fetelor, ma intrebam care sunt simptomele colului scurtat? Am tot cautat pe net dar nu m-am lamurit k lumea. Va intreb pt ca la ultima ecografie am vazut ca, colul meu masura 3 cm si medicul mi-a zis ca e cam la limita,e bine ca e inchis, dar e posibil sa fie asa din motive fiziologice. Ajunsa acasa am verificat totusi si ecografiile din urma de unde a rezultat ca in februarie colul masura 3.14 cm si in aprilie 4 cm. Oare ma puteti ajuta cu niste raspunsuri?

Andreea
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Freshanana si clau_geo, imi pare rau ca ati racit. cred ca cu multe fructe bgate in vit. C si miere si stat la caldurica, o sa treceti peste! Sanatate!
Eu am luat deja 5 kg. cu ajutorul mancarilor de Paste, desi lumea ma certa ca nu prea mancam ...
Pe fetitza mea (Sofia) a apucat-o baschetul de ieri, parca ar fi baut espresso.
Mi s-a intamplat ceva ciudat dimineata. Am avut o usturime in jurul ombilicului timp de vreo 4'. Voi ati avut asa ceva?

Sa aveti o zi buna si insorita!

Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Mai, nici cu regimu' dracu' nu vei lua doar 5 kg intr-o sarcina normala, pana la termen!! Iar o persoana supraponderala, ideal ar fi sa ia maxim-maxim 10-12 kg, cu indulgenta pana la maxim! O stiu de la mai multi medici, plus vreo 3 carti despre sarcina citite. Sa iei doar 5 kg inseamna sa te infometezi si implicit sa faci rau la bebe. Stiu o tipa care a fost obsedata de greutatea ei in timpul sarcinii, s-a cam infometat (era slaba oricum si inainte), nu stiu exact cat a luat in greutate, clar era ca nu i-a crescut decat burta, in rest n-a pus nimic pe ea. Copilul nascut la 41 de saptamani a avut 2500 g :( Nu zice nimeni sa ne facem balene, da' nici 5 kg, ca nu e deloc bine pt bebe.

_
Our future determines our past
Fasolica de S23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

buna dimineata!
pentru fetele care merg azi la eco!
clau, nu vreau sa te sperii, dar mie mi s a spus ca transpiratia rece in timpul noptii inseamna pneumonie, in cazul meu asa a fost.multa sanatate

21+ Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'Neata burtici!

Acum am venit de la eco si sunt fericita ca am o FETITA sanatoasa. S-a confirmat, e 100% sigur ca e fetita

Carla e o grasunica si jumatate, are 600 g draga de ea. E sanatoasa, armonios dezvoltata, deloc pudica - si-a desfacut piciorusele intr-o veselie - ne-a aratat inclusiv labiile si intrarea in vagin, foarte foarte agitata - chiar se mira doctorul cata miscare face si ce picioruse dadea in sonda IR-urile si chestiile celelalte sunt normale, placenta posterioara, grad maturare 1/2, lichid normal - totul e OK, mai putin contractiile mele de care medicul e tare ingrijorat. Am inceput sa plang cand mi-a spus ca singura mea problema sunt contractiile si ca trebuie sa o tinem pe Carla cat mai mult in burtica. Fetelor, daca pateste ceva din cauza uterului meu cretin, n-am sa mi-o iert niciodata, as da orice sa inceteze odata si sa pot sa ma linistesc.

Va multumesc mult pentru sustinere , galeria voastra n-a dat gres nici de data aceasta

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Salutare burtici!

clau_geo, eu am cumparat botoseii aia din Budapesta, ca aici locuiesc. ai mare grija de tine, sa scapi de raceala!
Nushulica, ce faci, cum te mai simti?
krystina, bine ai venit la noi. sarcina usoara. felicitari pentru baietel.
Boo, am admirat burtik dragalas.
Ada_74, hurrayyyy, inca o fetita. felicitari! sa-ti creasca bebelina mare si frumoasa.
teomaria, ce bine ca te-ai mai linistit.
Corrina, felicitari pentru baby-boy. cred ca esti in al noualea cer.
Anca, succes la ecografie.
alexa si mami, felicitari pentru bebel in grafic.
a_rose, inca o fetita la odisee! wow, felicitari. sa te bucuri de bebelina ta.
freshanana, ai grija de tine. sper sa scapi de raceala cit mai repede.
Muuh, cit de adevarat ai grait in privinta ecografiilor 3D/4D.

Laureta, ieri seara iar m-am simtit rau si am vrut sa-ti urmez sfatul si sa iau un Rennie. Numai ca, in momentul in care m-am ridicat de pe canapea sa ma duc la baie sa-mi iau o pastiluta, cred ca a fost efectul 'sac indoit', asa ca am ajuns la baie pe 5 carari si am vomitat tot! Cred ca nu o sa mai maninc. ori o sa maninc foarte, foarte putin... Dragalasa mea a inceput sa faca tot felul de nebunii prin burtica dupa ce am dat tot afara, cred ca avea mai mult loc....
fetelor, voi ce mincati seara? si voi va simtiti asa pline ca mine? vreau un sfat. (eu ieri seara am mincat niste turta cu ton si cu salata verde, nimic deosebit sau greu)

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

andreutzaaaaaaaacediteaza-ti mesajul si mai da niste enter-uri la toate pampoanele alea ca s-a latzit raaaauuuu pagina si e greu de citit.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

Felicitari Anca pentru Carla sanatoasa si frumoasa si ne-pudica !!!
Ma bucur tare mult pentru tine ca e bine si grasunica !
Despre contractii nu stiu ce sa zic decat sa te incurajez

20+ dupa UM

GA 18+
creste minunica

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

nici nu mai stiu c sa zic de raceala asta.. mi-am luat temperatura dar avea 37 doar asa ca nu m-am panicat dar e posibil sa fi avut temperatura interna.
Mi-a zis acum o prietena sa nu mai iau paracetamol si mai ales nu sinus ca nu e ok chiar daca dr mi l-a recomandat si sa iau Paragrip de la Boiron ca ar fi homeopat si ca nu afecteaza bb deloc.Voi ce sti de el?

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Piolica, referitor la chestia aceea cu 42 de saptamani de sarcina, bebe nu vine intotdeauna la fix 40 de saptamani, poate fi mai repede sau mai tarziu. Poate de aceea pe site-ul acela au mai adaugat inca 2.

Medicul meu mi-a facut acum morfologie fetala, in 2D. A trecut si pe 3D dar pentru ca nu a putut obtine o poza foarte clara - Carla statea cu manutele si piciorusele in sus si ii acoperau fata - nu m-a pus sa o platesc; totusi i-am vazut nasucul si gurita, se freca la ochi cu manuta cred ca din cauza intensitatii ecografiei. Asa ca am platit doar morfofetala si Doppler desi pe CD-ul primit am atat filmulete 2D cat si 3D. La 2D se vede tot ce trebuie sa se vada, toate masuratorile se fac in 2D. Nici nu am de gand sa mai fac alta ecografie 3D.

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput