Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

anca ai fost si tu ieri la marsul carucioarelor????? am vazut la stiri ca nu mai au loc cu carucioarele pe trotoar din cauza masiniilor parcate ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Aweya, felicitari pentru micul crestinutz!!!!

Am vazut pozele de la botez, ce cuminte a fost el in biserica. cu toate ca l-a bagat popa cu totul in apa!
si ce tare seamam fratele tau cu tine!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Doamne, Ramona, mi s-a strans inima cand am citit dew copilasul last singurel in spital! Parca-l vad cum plangea dupa mama lui, mititelul! Asa-s unele femei, n-au grija de niciun fel! Sa dea Domnul san u mai trebuiasca sa calci pe acolo!
Tina si pozele tale le vazusem Ai doi copii f frumosi, iar tu, degeaba spui, arati f bine Poza www.flickr.com/photos/21493362@N02/2461682590/in/set-72157604861243623" target="_blank">asta e frumoasaaa! Ce frumos se cerceteaza unul pe altul Va admir pe toate care aveti de la 2 copii in sus, zau! Sunteti super mamici! Andrei e karatist?
Angi de la ce ti s-a declansat? Acum esti bine, da? Pupici lui Pupi
Virgo e un simpatic bb Caz Cum zambeste el din coltul gurii, e cuceritor, zau!
Ereena parca ti-am mai spus: esti ca-n filmul “toate mi se-ntampla numai mie!” Ce tampita aia la Billa! Aici s-a potrivit f bine apelativul “fetito”
Cynthia de ce se retrage gelul pt gingiute de pe piata?
AlinaT kiar ca ai un ingeras cu gene lungi! O frumusete! Ce fatzuca senina are aici!
Nici eu nu gasesc pozicile lui Mitsu!
Benji e un dragalas! Ce erou ai tu acolo, Ceska Aici e tare scump!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Alinatudor, am reusit, in sfirsit, sa deschid pagina cu pozele de la botez. Superb trandafirasul roz, super frumosa mami si foarte mindru tati!! Si ce rochita draguta a avut dupa botez...numa' volanase...ca o printesa!!!

Mergi la inceput

Elena, nu am ajuns la mars. se terminase pina am ajuns eu in centru. stefan a intirziat cu masa, mie mi s-a rupt tocul pe drum si a trebuit sa intru in magazine sa-mi cumpar pantofi, ca nu putea umbla desculta prin centru cu ditai caruciorul dupa mine. probleme cu masinile pe trotuar am avut insa, chiar daca am mers pe strazi cu trotuare f late...s-au gasit citiva cretini cu jeepane sa le parcheze perpendicular pe trotuar, de nu mai putea trece omul cu piciorul, ce sa mai zic de carucioare.
asta e...am luat-o pe carosabil...nu m-a injurat nimeni, chiar mi-au dat prioritate citiva soferi, m-au lasat sa trec eu prima...au vazut si ei ca nu aveam pe unde merge...

Mergi la inceput

ia uitati fetele ce graviduta ... e la mamici de iulie august

http://www.flickr.com/photos/12649238@N02/2462220504/

http://www.flickr.com/photos/12649238@N02/2462219646/

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Tinna, am vazut pozele noi! Mi se pare mie, sau baietii tai seamana foarte tare unul cu altul? nu stiu cum se face, dar eu nu am mai vazut poze in care sa apari si tu pina acum...pai esti foarte tinara, mami!!!! nu s-ar zice ca ai doi copii...felicitari!

Mergi la inceput

anca ahaa .. am citit ieri patania ta .. nasol .. si la noi parcheaza nebunii de n-ai pe unde trece .. nu mai spun ca uneori nici nu #opresc la treceile de pietoni .. sau banda 1 opreste iar banda 2 trece in cea mai mare viteza ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Hai ca azi e ziua in care reusesc sa deschid paginile cu poze!!! Yeeee!!!

lala, am vazut-o in sfirsit pe Bianca! Forumista o face mami de mica!!!!
Am mai vazut poze cu bebelina ta si nu stiu daca am apucat sa te felicit. esti o mama extraordinara. nu se vede deloc ca a fost prematura si ca avut saracuta atitea probleme. e 100% meritul tau. poti fi mindra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Revin, Felicitari lui SACHA pentru cele 4 lunite, la cat mai multe, cat mai insorite si mai fericite!!

Ellenuta, am vazut pozele cu mamica... Secsi, n-am ce zice, e bine ca se ingrijeste... Si cat despre marsul carucioarelor, nu am auzit de el, dar imi venise mie o idee independent de treaba cu marsul, sa scriu un articol la ziar sau sa ma duc la primaria capitalei sa fac scandal... Bai, sunt de groaza! Mai ales aia care parcheaza fix pe locurile speciale pentru coborit de pe trotuar...

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse cu iubirea lui mami

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput