Puiuti de Randunici 2008!! (7)
Raspunsuri - Pagina 6
alinusha06 spune:
=D> ursu,pe club promos sunt codurile pt cadouri sau reduceri.
vad ca sunteti somnoroase toate ,ale mele fete dorm ,numai mie nu mi-e somn ,mai stau un pic pe aici .
randunici somnoroase
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-07/18:48:48
alinusha06 spune:
de aici puteti descarca filmulete pt copii incepand cu varsta de 3 luni spun ei pe un site.
http://ibox.org.ua/69770/
cate un singur film se va descarca de la sageata(download)
ia priviti aici un bebic ce atent era la un filmulet din asta:
http://good-times.webshots.com/video/3019897420103351382nyahes
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-07/18:48:48
gudinde spune:
tuchita,
Mea culpa ... eu intelesesem ca-i vorba de mama sotului. Pai daca-i mama cumnatei se cam schimba situatia.
Stii, cred ca idea lui Naty e foarte buna. Cand se calmeaza spiritele poate ajuta o discutie calma, fara reprosuri, doar punctat unele lucruri.
Numeioana,
M-am uitat si eu pe site. Daca isi fac numarul bine, cred ca momentul "ursitoarele" va fi unul special.
Edit: sa filmati tot.
bubu05 spune:
Tuchita, pup si mersi mult, m-am linistit! mare lucru n-am scos cu pompele din sanul cu problema, mai trageam din celalt sa inceapa sa curga si bagam repede...durere mare...
Ma duc sa fac un dus si sa-mi pun comprese reci pana se scoala piticul sa-l mufez si eu.
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
natynic spune:
Eu ma culc...dupa o seara super epuizanta, cu lungi reprize de plans isteric...intai de foame...apoi de colici...apoi de facut pipi si trecut prin pampers, pe care ma-sa cea desteapta i-l pusese prea larg...apoi de tinut in brate...offf!
Sper sa dormim cu totii/toatele.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mihutza11 spune:
ola!
raportam o noapte numai cu 2 treziri pt papa fata de 3 cum a fost pana acum... wow ca bine mai fu' asa... sa vedem poate se obisnuieste fata mea asa! Doamne ajuta!
Adriutza mai ca bine zici cu pozele... hmm.. s-ar putea chiar sa te fac impresar .. si asa zici ca Adrian vrea la American Idol.. i-auzi, sa zic bafta? lui mami si tati ii place?
quote:
Originally posted by natynic
Ma gandeam-poate o vede Mihutza pe Andra pe o cutie de lapte praf "Uitati ce frumosi sunt bebelusii hraniti cu formula X"
da, chiar ar fi culmea! oricum bebeii hraniti exclusiv cu formula asta de aici, zici ca sunt obezi, pe bune!! parca nici chiar asa, ca doar nu-s purcei pusi la ingrasat pt Craciun
Clau si eu la fel cu parul.. mai ca l-as tunde mai ales ca vin caldurile peste noi aici..
Gecko super povestea... abia astept continuarea!
Tuchi un poate mai trece supararea.. ufff...
ha ha.. iar am vazut bebe Mufa razacios!
Cleme ce de parut are minunea ta!
Bubu imi pare rau ca si tu te lupti cu mastita!
Ioana super freza!
gaza asta a mea vad ca ziua are somnul scurt.. ca iar s-a trezit... important sa doarma noaptea...
trimit ca tre sa o adorm iar...
Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
delphin spune:
Tuchita,, i-mi pare rau ca nu am putut sa-ti raspund mai repede la intrebarea pusa...acum cred ca oricum se va aranja si fara nici un medicament avand in vedere starea ta de spirit si-ti doresc curaj si diplomatie...Asa e, nu exista randunoi perfecti...Aproape perfecti am eu un exemplar...o mai ia din cand in cand pe aratura...fac scandal si revine pe linia normala
Am luat ce ai luat si tu pt. Ilinca, dar eu am facut toate reactiile scrise in prospect, voma, somnolenta, ameteli, etc...am luat jumate prima zi, una a doua si ar fii trebuit sa iau 2 restul zilelor pana la 8 sau 14 in functie de necesitate...eu dupa 2 zile de 2 am oprit pastilele...nu am mai luat nimic doua zile, am reincercat apoi cu una si am avut aceleasi efecte...incet, incet s-a oprit el. Laptele l-am mai scos sub dus o singura data, apoi nu am mai umblat la ei.
Odihneste-te copii au nevoie de tine.
Eu sunt intre cartoane, ieri m-am tuns scurt si de atunci ma fugare omu prin casa, mai ceva ca inainte
Va pupez si mai vin cand mai pot...si cu cumparaturile de la "la redoute" renteaza pt. unele. Eu comand rar la ei.
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
mihutza11 spune:
Stelutza, si eu as vrea sa imi mosteneasca gaza ochii...dar mai trebuie sa asteptam sa se definitiveze culoarea, acum e albastrul ala nedefinit de bebelusi... inca mai sper..
Tuchi inca ceva.. nu prea are legatura cu motivul supararii.. dar.. stiu ca ti-e greu cateva zile fara sot, mai ales cu 2 copii.. dar uite iti spun cum e la mine.. randunoiul meu e plecat de la 8 a.m pana la 11pm. la joburi si seara cand vine el, eu dorm..deci sunt singura toata ziua, baitza fac singura (deja sunt maestra).. plimbare singura.. si tot asa... abia mai povestim si noi dimineatza un pic inainte sa pleca la servici... o sg zi pe sapt am impreuna cu el si nici aia completa, ca poate lucreaza si atunci cateva ore.. si uite asa imi petrec eu zilele..
dar de acum m-am obisnuit, ca e mai cuminte fata
Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
VioletaH spune:
Buna dimineata, mamicilor.
Ma poate ajuta si pe mine cineva? Va rog mult!
Va spuneam eu ieri ca mi-e rau. Ei bine... de ieri am avut:
- diaree o singura data si apoi la cateva ore un pic mai inchegat si de atunci pauza - adica azi nici tare nici moale
- dureri de stomac (nu am ulcer sau mai stiu eu ce; adica nu am fost niciodata diagnosticata)
- moleseala
- durerei musculare la spate si gat (asa, ca la gripa!)
- greata; eu de 2 zile nu mananc mai nimic si deja abia mai merg
- nici un pic de fara febra (!); chiar mi-am luat temperatura de mai multe ori cu 2 termometre, ca eu puteam sa jur ca am febra
Azi am sunat doctorul gineco pt ca nu stiam pe cine sa sun mai repede si mi-a zis ca sa iau pt. stomac Imodium. L-am luat - o singura pastila azi pe la 5. Doctorul a zis ca s-ar putea sa fie un stomach bug (o bacteriuta ceva la stomac de la ceva ce am mancat)- asa o fi, desi nu am mancat absolut nimic din ce nu mancasem si zilele trecute si n-a mancat si sotzul.
Acum colac peste pupaza! azi spre seara mi-au aparut o iritatie rosie pe piept, mai precis intre sani si deasupra sanilor, si pe umeri, foarte aproape de gat. Pe piept seamana cu iritatia de dupa epilat, adica ceva mai punctiform. Pe umeri seamana cu arsura solara, adica e doar pata mare rosie.
Hai ca m-am intins rau, dar ma gandesc ca poate a mai trecut cineva prin asta sau poate au doctoritele noastre o idee? Ca nu pot ajunge la doctorul meu mai devreme de maine dupa amiaza cand vine sotul de la job. Si am o mare intrebare: SA MAI ALAPTEZ pana trece??? ca deja ma simt o imbecila ca i-am dat lui bebe tzitzi si poate i-am transmis vreun virus ceva :(((
Daca are cineva un sfat (ce m-as bucura!) o sa-l citesc peste 5-6 ore cand ma trezesc sa pompez. (adica pe la 5-6 am la mine) Asa o sa stiu daca imi recomandati sa-l mai alaptez pe Sean sau sa-i dau formula.
Ma iertati daca pare ca dau mai mare importanta decat trebuie acestei probleme dar sunt crizata ca mi-e rau si nu stiu ce sa fac cu alaptatul! Si n-am mai patit niciodata asa ceva. Eu chiar ma laudam cu un stomac tare!
Va pup!
Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
CristinaGoji spune:
Vio - din cate stiu eu rare sunt cazurile in care trebuie intrerupt alaptatul. Nu cred sa fie cazul tau. Prin lapte tu oricum i-ai transmite anticorpii la virusul (daca e virus ceea ce ai tu) mai repede decat si-ar forma Sean anticorpi. Numai daca ai avea febra peste 38 ar trebui sa intrerupi alaptatul. Nu stiu ce ar putea fi la tine, dar imi pare tare rau ca nu te simti bine.
Gecko - nu mai vii cu continuarea? ca eu abia am asteptat sa deschid compul azi dimineata sa ma delectez
Delphin - cum stai cu pregatirile pentru marea mutare?
Tuchi - care mai e starea ta de spirit? Hai la o sa-ti mai treaca. Cum te-ai descurcat cu copiii? Eu stiu ca e total diferit acum, de cand am 2. Daca inainte, cand era doar Vladic, ma descurcam fara sot in momentele cheie - plimbare, baitza si noaptea, acum mi-i imposibil fara ajutor. Vlad cand vede ca pregatesc baia imediat e dezbracat si da sa urce in cada, asa ca e obligatoriu sa le fac baie odata, dupa aia, le trebuie la amandoi biberonul cu lapte, noaptea se trezesc amandoi, de obicei se trezeste Daria si la cateva minute dupa aia Vlad, ca o aude (v-am zis eu ca e tare sensibilos la zgomote). Asa ca daca as fi in situatia ta, cu 2 copii singura acasa, cred ca as turba, ca ar trebui sa ma rup in 2
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria