Puiuti de Randunici 2008!! (7)
Raspunsuri - Pagina 18
bubu05 spune:
Buna dragutelor!
Repede la raport!
Starea mea generala s-a imbunatatit vizibil, sanul mai este rosu, dar nu mai e cald. Ma chinui sa ma mulg cu pompele mele, aia electrica e chiar buna, insa trebuie sa o nimeresc pe canale si tasneste din 3-4 locuri, dar nu tine mult jetul Am reusit cam 30 ml sa mulg si in rest trage bebe. Ma doar rau sfarcul cand trage bebe, dar asta e...azi, ca niciodata, m-a intepat tare epiziotomia aia...am auzit-o pe Ariel de tinctura de galbenele si cum o am si eu mi-am dat repede cuaia...am urlat de usturime, frate!!
Intre timp tanti Lica mi-a facut curat luna , am sters si eu praful si am spalat baia.
Stefanutul meu are azi 3 saptamanisoare!
Stela, tu ai avut si sanul rosu? In cat timp ti-a trecut?
Va multumesc pt. gandurile bune, revin, sa mai citesc din urma!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
underqueen spune:
apropode copilasi "fortosi": mi-a zis sotul ca l-a vazut azi pe Tudor cum s-a fortat sa se ridice din pozitia culcat pe spate...a zis ca se incordase tot mititelu' . nush ce i-a venit...daca il tin in brate isi tine capul binisor, dar daca il pun pe burta nu il ridica...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
adriuta spune:
quote:
Originally posted by ursuleata
P.S: a nu se intelege ca nu ma spal.
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
Kya spune:
Baai, ce ma enervez! Dorm astia ai mei de tai lemne pe ei... Si copilul doarme de aproape 4 ore. Ar trebui sa i se faca foame!
Si eu vreau in parc... De 2 zile ne chinuim sa ajungem in Tineretului, sa mai schimbam parcul, dar pentru ca ne trezim tarziu nu reusim. Plus vremea asta... nici nu stii cand ploua. Acum 10 minute era soare, acum vad ca iar s-a inorat. Si e deja 5. Ufff!
De dormit pe burta - a mea nu doarme pe burta decat daca doarme pe burta noastra.
M-am uitat si eu aseara la Oprah si ce-am mai ras cu randunoiul la faza cu clitoriso-penisul... [:)))]
Kya mamica de Sanziana mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
alinusha06 spune:
cris dar cum reusesti sa ii speli pe amandoi o data a mea se joaca cu ratuste ,mai desarta sticlele cu sampon in cada prostioare multe aaaa sa intamplat sa faca kk in cada plina cu apa iti dai seama .......,cu imbracatul cum e ,a mea fuge daca ii dau drumul din mana prin tot patul eu le spal pe rand ,mai intai cea mare apoi pitica si cea mare ma ajuta imi aduce prosopul ?cand e sotul ac fiecare cu un copil merge mai repede dar cand sunt singura e un pic mai greut ,dar ne descurcam...
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-07/18:48:48
Kya spune:
Nicol asa e! La noi mai greu e povestea cu adormitul si pusul in crib-ul ei, in asa fel incat sa nu se trezeasca. Ca daca adoarme, si a bagat bine la ghiozdan... doarme dusa!
Azi am demontat patutul! Ca si-asa nu doarme in el ci in landou. Si stateam cu landoul deasupra patutului care era doar mobila. Asa ca am scos patul din peisaj ca deocamdata era inutil. Mai incercam peste o luna (sau cand nu mai incape in landou)
S-a trezit randunoiul, si copilul scanceste de la un partz Cred ca mai am totusi o sansa pentru Tineretului astazi! Ma duc sa caut Cafeneaua Actorilor.
Kya mamica de Sanziana mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
tuchita spune:
Daca copchilu' meu face diaree ca a baut toata ziua din biberoane nefierte, pot sa dau Distrigazul in judecata?
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
natynic spune:
Atata timp cat in orice carte/brosura zice ca sa fierbi atat apa de bibe cat si pe bibe insele, cu siguranta ca ai temei juridic sa dai Distrigazul in judecata, Tuchita!
Flori, am murit de ras cu povestile tale despre Bia -desi saraca de tine, e de plans...
Am fost si noi la plimbarica o ora juma, asta dupa ce am frecat-o nu stiu cat, ca pe domnisoara o apucase foamea la nici 2 ore de masa precedenta si a ras 120 ml de Humana + HN25 fara comentarii (si fara varsaturi! ). Asta ziceti voi ca e puseu de crestere? Deie Domnul, ca daca mai aud in parc de multe ori vai-ce-mica-e pun mana pe o mitraliera si ma fac criminal in masa!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
underqueen spune:
tocmai am papat si acum sughitam...poate nu mai da asa mult afara, ca si asa a mancat doar 90 ml...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
mihatp spune:
bitza, in realul din baia mare este si jysk, nu stiu daca pastreaza aceeasi structura si altele, iar la jysk este un raion cu obiecte pentru copii si acolo gasesti, dar poate sa intrebe si pe cei care lucreaza acolo si o duce pe mama ta la sigur
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr