Puiuti de Randunici 2008!! (7)
Raspunsuri - Pagina 17
mussara2000 spune:
Fetelor eu ma chinu-i sa-l invat pe Iulian sa ee suzeta dar altii nu-i pot dezvata, am citit undeva ca a dezvatat copilul de suzeta prin a taia cate un pic din ea , adica azi o gaurica maine doua poimane o bugatica taiata, apoi alta pana copilul n-o mai putea tine in gurita si a aruncat-o singura, asa ca o sa tin minte daca -mi va trebui vri-o data.
Iulian, dupa cum am observat are program, ore aproape fixe cand face kkaka si deja cam stiu, dar la inceput am primit un jet exact pe piept
varuna spune:
Mai, iedu' n-a vrut pe spate, cand m-am dus sa o verific tocmai isi facea buzita opt sa urle, in concluzie acum e iar pe burta la somn . Nu mai stiu ce sa fac, cum dorm bebelusii vostri noaptea???Pe burta sau pe spate? incurajati-ma si pe mine sau descurajati-ma, ca sunt speriata rau cu moartea subita de la dormitul pe burta.
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia
Marutza
tuchita spune:
Varuna, Seb al meu doarme numai pe burta!Primele nopti cand l-am lasat m-am tot dus sa-l verific, dar acum mi-a trecut!
Urmareste-o si tu cum misca capul cand e treza si sta pe burta! Daca il intoarce dintr-o parte in alta eu zic ca e OK si sa nu te mai stresezi!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
kitzy spune:
Nici eu n-o culc pe burta tot din acelasi motiv. Diana doarme pe spate sau intr-o parte.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
de Diana ( 24.04.2008 )
nicol_conte spune:
Si Antonia mea tot pe burta si cu genunchii la piept doarme cel mai bine.Si nu-mi fac nici o problema pentru ca inca din primele zile isi muta singura capul din stanga-n dreapta,ba chiar il tine si in aer cateva secunde bune...e fortzoasa rau.Asa ca eu zic sa nu te mai stresezi degeaba, daca bebe vrea pe burta atunci o sti el ce stie..
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
ursuleata spune:
kitzy .
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet
alinusha06 spune:
Mai mamicilor dar ce mult scrieti.......eu astazi am dormit cu bebe de pe la unu cu toate ca si azi noapte am dormit f bine cu bebelinele,m-am culcat la unu stad pe net ,dar eu sunt cu somnul bag la greu uneori ,si in rest ma tot freaca asta mare cu olita ei ,nu stiu cum sa o dezvat de pampers,se tot plimba cu ea prin casa pe post de sanie ,randunoiul a dormit pt ca a lucrat de noapte si a trebuit sa stau cu amandoua sa o tin ocupata pe cea mare sa nu mearga la el sa il trezeasca,plus ca trebe sa ii dau sa pape ,sa le schimb de pampers ba pe una ba pe alta,bia face numa prostii,acum se urca pe scaun si apoi e mobila,sa imi scoata tot,baga rufele in masina de spalat le pune si dero,sau in wc le-am mai gasit la muiat,asa ca e teroare .......asa sa intelegeti de cestau eu in umbra mai mult .
luny am ratat emisiunea cu putica.
ursu si eu am facut baie in cada de pe la 3sapt dupa operatie,cat despre epilat cu ceara nu am indraznit dar trebe sa merg .
a mea bebelina vad ca papa f bine acum ,deja gangureste mai ales ca-i sor`sa pe post de clovn,ne urmareste prin casa pe toti ,da din picioruse si manute la greu.e vioaie tare apropo care o vrea de norica?
a inceput ploaia iar
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-07/18:48:48
Kya spune:
mamici!
Randunoiul doarme, soricelul la fel. De cateva zile ii spun Rattatouille (ca in desenele animate) ca seamana cu un soricel
Eu m-am pregatit de parc, si astept sa se trezeasca trupa.
Stela iubita te-as lua cu mare placere in Tineretului, dar noi avem o masina mica, vin cu randunoiul, si nu avem loc. Landoul nu-mi mai incape in portbagaj asa ca il tin pe bancheta din spate cu fata inauntru. Pot sa te iau pe locul din fata cu Teo in brate, dar nu cred ca este foarte safe.
Suntem in tratative pentru o masina mai mare, dar nu stiu cand se va concretiza. Bineinteles ca mi se spune ca e vina mea, ca eu am insistat sa luam masina mica ... cam am vrut eu neaparat masina de femei (avem un C3)... ca... ca...
Ma rog, pana acum mie mi-a fost excelenta masinuta, dar acum cu bebe chiar ca e prea mica. Trebuie un update
Vad ca vorbiti de vomat. Eu pana acum nu am avut experienta asta. Doar ca mananca cu o asemenea pofta, ca se ineaca si tuseste. Mereu mi-e frica ca se sufoca de la atata inecat. Parca se bat turcii la gura ei... Asta la biberon, ca la san e mai calma.
Speaking of which, ma doare un san de ma inebuneste!!! Nu sanul in sine, ci mamelonul si pielea din jur. Nici macar nu mai pot sa montez copilul la sanul ala ca ma seaca de durere. Ma mulg si ii dau cu biberonul. Si cu pompa ma doare rau, dar macar pompa nu-l mai molfaie asa ca fii-mea. Sovi zicea ca Sasha da cu sanul de pereti - asa-mi face si mie mandra mea...
Sanul ma doare si cand il ating, si cand stau pur si simplu. Parca ma arde mamelonul . Dar totusi nu am nici o rana, nu sunt ragade. Nici nu e plin sa pocneasca de lapte. Offff!
Si de cand ma mulg si ii dau cu biberonul e fata mea mai hranita. Ultima data am "produs" 130 de ml, pe care i-a ras fara pauza. De la san nu sugea atat, pentru ca adormea rapid. Si apoi stateam ca Bitza din ora in ora. Asa cu bibe e mai bine. Ii mai dau si formula si iarasi e fericita si doarme bine. Asa ca se pare ca la noi alimentatia mixta functioneaza de minune.
Azi noapte dupa 150 de ml (90 san si 60 formula) a adormit pe la 12 si s-a mai trezit la 7 dimineata. Iar san, iar somn inca 3 ore.
Si ce bine am mai dormit si noi! Boierie!
Kya mamica de Sanziana mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
CristinaGoji spune:
Si ai mei copilasi amandoi dorm pe burtica. Isi intorc foarte bine capul de pe o parte pe alta. La Vlad am fost stresata si eu, dar la Daria chiar nu mai sunt stresata.
Bitza - cu orele de baitza - Daria mananca la 4 ore de obicei, dar daca se intampla ca masa sa fie la 7, eu i-o dau mai devreme cu o ora, la 6-6.30 si atunci baita i-o fac pe la 9.30-10 si numa bine mi-i. Ca eu cam la ora asta ii fac baie la Vlad, asa ca le fac baie odata.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
nicol_conte spune:
Kya -chiar ca boierie!! Auzi tu, sa dormi 7 ore fara oprire cu asa bebe mic...chiar ca esti de invidiat!!Imi pare rau de sanul tau care-ti da batai de cap.Eu am avut probleme cu mameloanele si sfarcurile doar in prima saptamana, apoi totul a fost ok; o fi din cauza ca am avut antrenament cu Alexia, ca la ea tare mult am mai tras-o, ba chiar ii dadeam lapte cu sange uneori ca nu aveam incotro.
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici