Puiuti de Randunici 2008!! (7)
Raspunsuri - Pagina 13
underqueen spune:
am ajuns si eu...am citit din urma, m-am pus la curent cu tot...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
amira_roxana spune:
ramo, eu zic sa il lasi in pace cu ceiutul, ca mie mi-a zis dr sanu ii dau altceva pana la 6 luni daca ia bine in greutate ! probeme cu kk am si eu ca multe alte fete. asta e, mai un supozitor, mai un siropel cu lactuloza, depinde de fiecare puiut. cat despre celelalte probleme nu stiu ce sa-ti spun, decat multa sanatate!
tuchita, vreau sa-ti multumesc din suflet ca datorita tie ma simt mult mai bine. dak nu erai tu sa-mi zici de paracetamol, cred ca mergeam si acum in 4 labe! inca nu a trecut de tot, e abia a doua zi de tratament, dar e mult mai bine! atat de bine ca pot sa smotruiesc! sper sa nu se prinda randunoiul si sa nu mai puna osu' la treaba! oricum mancare tot el face, ca o face mai buna ca mine!
apropos bubu, randunoiul meu te admira f mult pt mancaricile tale pozate!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
bitza037 spune:
Naty si Giani
Am avut cateva tentative sa mamicesc cu voi, dar dupa ce am citit asa in mare ce ati scris....cand sa scriu ghiciti cine se trezeste????
Ziua mananca foarte des....cam din ora in ora....exceptie se face pe la pranz si seara cand doarme dusa de trebuie sa o iau din patut sa o trezesc ca sa-i fac baita.Nu mai inteleg nimic din programul ei.
SI mie cam mila de ea sa o trezesc sa-i fac baie (ea doarme de la 7 pana la 11 seara)dar ma bate mama la cap ca sa o obisnuiesc sa-i fac baie in jur de ora 9 seara. Inainte de ora 7 mi se pare deverme rau, iar dupa 11 cam tarziu...si nu stiu cum sa procedez???Dati-mi un sfat, va roog!!!!
In rest, colicii de rigoare....daca mananc numai gratar si supa sau ciorba colicii sunt mai domoli, daca adaug fructe si legume...sa te tii!!!!Azi noapte s-a trezit din ora in ora ...se frichinea, se vaita...mi-era o mila de ea!!!!!
Nu mai stiu ce sa mananc tinand cont ca fructele si legumele ma mai salvau de la constipatie.
Ia uite!!!! iar s-a trezit........offfffffffffff, nu dormae decat de o ora....si in mod normal dormea cate trei ore la pranz.
Fugggggggggg la ea.....
IRINA
Mami fericita si implinita de Antoniasufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
tuchita spune:
Butucico nu te pot ajuta cu bona! s-apoi la tine in porumb, cine vine?!
Ursuleata chiar ca ai cumparat de toate pentru colici! Iti doresc sa nu le folosesti! pentru kkare eu recomand in continuare ceaiul de musetel de la Milupa!
De epilat eu am facut-o la 6 saptamani cand m-am dus la control.Baie in cada tot atunci ai voie sa faci( teoretic se inchide colul complet!)!dar tu ai timp sa faci baie in cada??
Naty incerc si eu cu melodia, ca vad ca Seb n-are o zi foarte buna!
A ciulit urechile cand i-am pus-o! Si da din cap!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
amira_roxana spune:
cuscra, luny, ce-i cumperi ginerelui meu de la redoute?
pozici
pozici noi
nicol_conte spune:
Naty -chiar misto melodia aia!Mersi de link.Eu cred ca e foarte posibil ca Iulia sa vomite de la secretiile care la are.Asa am patit eu cu Alexia, de cate ori racea(era mai mare),2 zile vomita si apa care o bea,mi s-a spus ca din cauza secretiilor.Si cu forma capului,nu-ti fa griji,pana la un an sa se tot ajusteze.
Cuscra sa stii ca m-ai pus pe ganduri cu ursitoarele alea; ia sa vorbesc si eu cu randunoiul ,ca mie chiar mi-ar placea. Or veni si la noi la urziceni?
Ursule m-ai dat pe spate cu colectia ta de produse anti-colici!Esti tare!
Giani - eu prefer perdeaua cu draperie, mi se pare mai elegant.Asa aveam la mama acasa.Aici, la soacramea, avem verticale d-alea;dar cand 'om construi casa noastra, nici nu ma gandesc sa nu pun draperii.
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
amira_roxana spune:
bitza si la mine la fel se intampla, adormea de fiecare data cand vroiam sa-i fac eu baie. acum s-a obisnuit si stie ca la 10 ii fac baie si nu mai doarme, asa ca tu fixeaza o ora la care vrei si tine-te de ea pana isi face ea programelu'! cat despre colici, nu ii dai nimik, nici un fel de picaturi anticolicoase? la noi merge cu bonisan si sab simplex din fiecare de 3 ori pe zi, alternativ!
pozici
pozici noi
tuchita spune:
Noi am fost la plimbare sa luam lapte si era sa ne prinda furtuna!
Bitza eu zic sa o trezesti! stiu ca te doare sufletul ca doarme frumos, dar sa vezi ce bine o sa fie daca dormi si tu cu ea de la 10 la 2 noaptea!
Giani eu am niste rolete care sunt si f frumoase si f prcatice! poate iti oun o poza!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
gbutucica spune:
Tuchita ce-s alea rolete, pune-mi poza ca io nu ma pre pricem la termenii astia...
Bitza , eu zic sa-i faci baie fetei la 11 cind se trezeste, nu e tarziu, nu mai trezi copilu din somn ca strici socoteala. nici la 7 nu e prea devreme. incet , incet isi va face si un program pina ay\tunci tu ti-l faci dupa al ei.
Nicol merci de raspuns, spre asta incli si eu, dar ma bate la cap o pritena ca nu mai e la moda si ca bla , bla , bla , si m-a supus indoielii.
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea
adriuta spune:
Asta am scris eu ieri pe zi si am uitat sa trimit
Azi am fost sa-i facem Pasaport la bebe .Moama ce mi-a facuuuuttt... S-a asezat tati pe scaun cu bebe sa ii faca poza. Si cum avea salopetica trebuia sa il tina de bretele ca el nu isi poate tine corpusorul singur. Si cum era cam flamad ca a durat ceva pana am completat hartiile si i-am luat si suzi din gura sa-l pozeze, si... deodata s-a uitat fix la tanti cu aparatul...s-a facut rosu...si mai rosu...i se unflase o vena pe cap de nervi si a stat asa 10 secunde. AM CREZUT CA MOR...am crezut ca sa intamplat ceva rau. S-a speriat si tanti...apoi in sfarsit i-a furat un moment ...a iesit atat de dulce.
Bai ce-am mai ras la faza cu ursitoarele. Si pe la noi e un obicei ca in a treia seara de cand se naste copilul sa lasi pe masa 3 caiete, 3 creioane, 3 cani...bla bla...si geamul deschis. Cica vin ursitoarele sa-i urseasca viitorul copilului. Cate bordeie atatea obicee...
Luny am vazut pozele cu Mufa. Sa-ti traiasca puiul ca-i tare dulce si face niste mutrite asa de dulci....
Gecko faina povestea
Stela ce bine ca tu nu ai probleme cu constipatia ...vai ce rau e sa ai probleme de astea. Saracii bebei. Formula pe Soy e pentru copii alergici la lactoza si la lapte...lapte de mama...etc. Dar Teo nu a fost alergica la laptele tau cand o alaptai? So... Cu cat ii dai mai multa formula, cu atat suge mai putin la san ca o saturi din formula...deci mai putin lapte produci. E mai pacatoasa formula pe soy...parerea mea contine mai multe chestii ciudate si i-am luat si eu la Adrian cand era mic mic si nu stiam daca e alergic sau nu (aici asa recomanda dr-ii) pe baza de rice syrup, organica si vomita urat. Acum am Nestle cu lapte si ii place dar ii dau cam o data de 2 ori pe saptamana sau cand plecam in oras. 99% el papa tzitzi. Sa stii ca si eu credeam ca nu il satur si mi-a zis pediatra(D-zei sa-i deie sanatate) ca daca il pun la san si insist o sa am lapte...si asa a fost.
Tuchita e bine sa-ti ajuti fratii si sa fii ajutat de ei. Eu care n-am frati poate nu pot intelege tot. Parerea mea este limita la care s-a ajuns si care difera de la persoana la persoana... Corn Syrup-ul inhiba leptina care iti da senzatia de satietate...si altfel bebe nu mai este satul...creierul nu mai spune stop.
http://www.thefactsaboutfitness.com/news/hfcs.htm
http://www.ajcn.org/cgi/content/full/79/4/537
Si aici totul aproape totul contine corn syrup...of of.
Bubu mi-e asa de mila de tine saracuta, cu randunoi bolnav, 2 copii si beleaua asta cazu pe capul tau. Pup-o pe tanti Lica din partea mea ca te ajuta...sa stii ca e o femeie extraordinara cate face pentru voi.
CristinaGoji. Sotul meu a fost student la Cluj si anul trecut am trecut prin Cj pe la niste prieteni. Se speriase de-a binelea de traficul de acum...de harmalaie de puzderia de masini. Era cu totul altfel acum cativa ani spunea el. Asa ca te inteleg cu parcara... ne-am invartit ceva sa ne varam si noi caruta pentru 2 ore intr-o parcare Uffffffffff....
Ioana...frumoasa frizura, frumoasa fata...ce mai o sa fii super la botez. Ce rochie ai? Sau e surpriza...
Ralucaspm... ce figura ai fost cu Ela :) S-a intors ...de dragul nostru...vezi ca ne iubeste?!!:)
Cenia cata dreptate ai in tot ce spui. Ai primit pm-urile?? Condoleante pentru trecerea prietenului tau... imi pare rau. Dumnezeu sa-l ierte pe prietenul tau.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!