Puiuti de Randunici 2008!! (7)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
ursuleata spune:
Intrebare pt cezariene?
Dupa cat timp pot sa ma introduc.....in cada?
Si dupa cat timp pot sa ma epilez cu ceara?
Adica cand e voie?
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bitza037 spune:
IRINA
Mami fericita si implinita de Antoniasufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
natynic spune:
Yeee, Bitzaaaa!....Iesi de dupa canapea!
Ursule, ce are epilatu cu cezariana? . Cat despre cada...eu am facut la o sapt dupa ce mi-a scos firele; fara probleme.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
amira_roxana spune:
ursuleata, eu cand am fost la control la o luna mi-a zis ca e ok daca fac baie in cada, cu cada plina bineinteles. asa ca ...baga mare! o sa te relaxezi super!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
natynic spune:
Na, poftim, ce ziceam?? A inceput Iulia sa tipe (n-a mancat de la 9!) si i l-am pus pe Schnuffel ca mai aveam treaba 5 minute...acu doarme dusa!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
gbutucica spune:
Naty , baga icisha ca tot a inceput sa ploua , deci ioc plimbare , asa ca Andrei dorme , si am timp berechet,
Bitza, hai fugutza la mamicit , iesi de acolo ca te-am, vazut
Am o intrebare: ce ma sfatuita sa-i pui in camera l;ui Andrei la geam Perdea cu draperie ( pt copii)sau jaluzici verticale colorate. acu am o perdea pt mosnegi si vreau sa schimb , da nush cum e mai bine?????
Giani ..
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea
rox_dox spune:
aloha.
naty si eu am aceasi problema cu fornaitul astuia mic. cand doarme profund nici nu se aude, dar in rest, mor...ca aproape ca e transforma intr-un soi de horcait. eu tot ii scot mucisorii cu betisor cu vata, inca n-am luat batista bebelusului...dar vad ca voi si cu batista si tot fornaie copilasii.
acum am venit de la dr...are hernie ombilicala si ne-a trimis la chirurgie sa-i faca pansament. i-a bagat buricul adanc inauntru si i-a pus leucoplast de matase deasupra.cica tre' sa o tinem asa cateva luni...cam de 2 ori pe sapt sa ne ducem sa-i schimbe pansamentul.
in rest, mai are o pata rosiatica pe o nara si o roseata pe pleoapele superioare la ambii ochi aproape de radacina nasului..mi s-a spus ca vor disparea dar vad ca nu s-a intamplat inca...la ochi chiar mi se pare ca s-au mai amplificat.
s-a mai confruntat cineva cu probleme de astea? si daca da, s-a rezolvat?
ramo_cata spune:
buna mamici si puiutzi mici...
am vb cu puiul meu si mi-a dat voie sa intru si eu un pic pe la voi...a zis ca poate ii gasesc si lui o fetitza mica si dragalasa...
acum doarme...noi suntem baietei cuminti noaptea,ne trezim mancam si adormim fara leganat,fara carait si alte minumi...dar cand vine dimineata...uneori pe la 7-8 alteori pe la 9-10 ne apuca burtica,smiorcaitul dar nu pt f mult timp incat sa nu stiu ce sa-i fac...am observat ca doarme cel mai bine pe la 12-13 ca acum de ex...
noi avem probleme cu cacutza...ne constipam...de ex nu a mai facut caca de miercuri dim pana azi...bineinteles ca i-am bagat o juma de supozitor si imediat a facut...nu stiu ce sa fac...i-am introdus o masa cu ceai ca am zis ca poate am eu laptele prea gros...
puiul meu in prima luna a luat 3 cm...cred ca 7 sunt cam mult...nu stiu ...
va las ca a inceput sa se scarmoceasca va pupic
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp
bebicul_meu
amira_roxana spune:
incredibil! astazi e prima zi cand fac si fara sa se trezeasca pitik mea! si inca doarme. cred ca ii place ca ploua afara si ca doarme in pat la noi invelita cu plapumioara noastra!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
cleme spune:
ursuleata eu m-am epilat la o luna dupa cezariana, exact inainte sa ma duc la control si n-am patit nimic, doar m-a durut pt ca mai bagasem lama pe acolo in ultima luna de sarcina
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg