Buna fetelor,
Ma bucur pentru voi toate cele care ati reusit, sa fiti sanatoase si voi si bebeii si celor ca mine care spera sa dea Dumnezeu sa reusim.Eu sunt noua pe aici,m.am hotarat sa merg si eu la dr.Tutunaru,datorita voua .povestea mea...4 sarcini pierdute,oprite din evolutie,38 ani si moralul nu prea ridicat.mai sunt fete pe aici asa "batrane" ca mine care mai spera sau care au reusit la varsta asta?
Bine ai venit pe forum. Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa suferinte groaznice. Intra la subiectul "Durerea pierderii unei sarcini". Acolo vei vedea ca sunt multe fete, din pacate, care au pierdut bbi. Acolo vei primi mult sprijin, acolo vei vedea ca se poate. Este la inceput o lista unde vei vedea ca se poate. Numai bine.
mult asteptat
Bine ai venit Succes 2008
sau mai bine zis mai bine nu ne vizitai pe aici.
Eu sunt un caz cu doua sarcini oprite in evolutie si tocmai acum un FIV nereusit,si pe deasupra fac 40 ani in iarna.Cu rezerva ovariana pe sfarsite si sanse aproape zero de reusita cu ovocitele mele
In functie de problemele tale ,aici gasesti intotdeauna un sfat si o vorba buna de la fete
.
Cu moralul ne descurcam cum putem si noi.Suntem destule babute
aici care ne-am unit toate in lupta asta de a avea si noi un
De sperat mai speram ,doar intr-o minune de la Doamne Doamne,cu toate ca eu personal simt ca m-a cam parasit
Reusite sunt destule ,asa ca nu te descuraja inainte sa incepi.Fii optimista!
Bine ai venit,Succes2008.
Vezi, ca mai sunt fete asa "batrane" ca tine, care gasesc puterea de a ne incuraja pe cele care am obosit.Si eu sunt nou venita pe forum dar ma simt din prima seara ca intr-o familie care primeste si vesti bune dar si rele.Mult Succes2008.
Buna Anastacia,
Imi pare rau pentru posvestea ta trista.Si rezerva mea pentru creearea unui
este pe sfarsite si totusi sper si am incredere ca minunea se va intampla, o minune intamplandu-se tot printr-o minune.D-zeu sa ne ajute.