Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by daraban

ciao fetelor
ce mai faceti voi?
nu mai aveti noutati,nimic ,nimic?
Noi ne pregatim sa mergem pt vreo 2 3 zile in excursie ,la un lac
Sper sa fie cuminte Delia si sa fie timp frumos,sa ne bronzam

dana si delia (11.03.2007)

Distractie placuta si bronz frumos

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adriana_m

Am pus niste poze cu noi aici
http://s258.photobucket.com/albums/hh265/adrinela/

poza cu parul zburlit este super

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna fetelor!
Astazi vom trece la un alt capitol. Sa va vad cat de active sunteti la scris ca Anca a scapat de biciuri si se indreapta spre voi, hmmmmm........

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Pai hai fa capitolul sa ne biciuim acolo

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Pai Anca credeam ca il faci tu, asteptam

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Mai fetele pana la urma nu a-ti facut nici una sa trecem la capitol nou??? Sunteti mortale.
Eu acum m-am intors din oras ca am fost la o cafeluta cu niste colege de scoala. Ieri am fost mai toata ziua afara ca a fost foarte cald. Am fost si pe la piscina un pic. Am zis ca nu mai stau atat in casa si sa-mi plang de mila ca oare ce o-i avea pe la intestine sau ce nu o-i avea. Asa ca pana nu aflu ceva mai sigur mai bine sa ma simt bine si nu sa plang toata ziua. Maine am invitat colegele de la scoala pe la noi pe la piscina ca avem in complex si e gratis. Nici la piscina din oras nu e foarte mult(7$ de persoana) dar daca mergi cu familia si mai iti iei si un suc se cam aduna. Asa ca deocamdata stam pe la piscina noastra. Poate prin weec sa mergem la aia in oras ca am auzit ca e misto pt copii acolo. Daca suntem sanatosi ajungem noi si pe acolo.
Ramy pana la urma nu mi-ai trimis nici o adresa, nu? Ca eu nu am primit nimic si ma gandeam ca poate ai trmis tu si nu am primit.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by adriana_m

Hai ca am venit si eu la o cafea. Oare unde umbla toate fetele astea de nu mai dau deloc pe aici? O fi de vina vremea frumoasa de afara? dar macar seara sa mai intre si ele sa mai salute sau sa faca prezenta. Of, of, mai, mai.
Sanatate si tie Gina si tinem pumnii sa nu fie nici un reumatism. Si eu am mai tot avut dureri de oase si alte cele dar cica e varsta, ca am trecut si noi la 30 si cica se schimba multe prin organism si de aia. Si ne-a zis dr ca trece cu sport, miscare de orice fel, si mancare mai sanatoasa (cat mai multe legume si fructe). Am zis ca trebe sa incercam asa ceva o sapt macar sa vedem daca se simte vreo schimbare. Dar tot nu ne urnim sa incepem odata.
Noi aseara am avut tornade pe aici. Cica la noi in oras s-au format vreo 3 dar nu au atins nimic. A trebuit sa stam pe hol vreo 2 ore. Saracu copil s-a plictisit de numa dar cu astea nu te joci totusi. In orasul urmator unde s-a dus tornada a fost mai nasol, A luat acoperisul la un bloc de apartamente si peretii exteriori, au cazut copaci pe masini a fost nasol de tot. Se pare ca noi am scapat mai ieftin. Noi aseara eram prin oras cand tot anuntau astia ca sa mergi in casa ca vin tornadele. Atunci am taiat-o si noi acasa. A fost o faza misto la stiri( ca erau in direct stirile meteo vreo 3 ore pana a trecut tornada) ca sa ne bagam in beci ca acolo e cel mai sigur. Si dupa vreo jumate de ora au zis ca sa iasa lumea din beci ca ploua foarte tare si e pericol de inundatii. Asta ne-a distrat tare pe noi (noi nu avem beci ca stam intr-un bloc de ap) ca ba sa mearga lumea in baci ba sa iasa ca vin inundatiile. A fost si grindina prin unele locuri cu gheata cat o minge de tenis. Deci nasol de tot cu astea. Bine ca am scapat.
Vai ce m-am intins la pov. Gata
Pupici

Da, Adriana, ai dreptate cu mancatul sanatos si cu sportul, dar, din pacate, nici eu nu reusesc sa ma urnesc sa fac ceva, dar daca mi-o ajunge cutitul la os, trebuie.

Vai, cu tornadele astea stiu ca nu-i de joaca si cu inundatiile si gridina. Ce bine ca ati scapat!

Pupici,

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Am reusit si eu sa intru la rondul de seara, ce sa fac, daca piticul meu nu vrea cu nici un chip sa adoarma decat la ore din astea tarzii si numai cu mami?

Vad ca nu v-ati indurat sa faceti capitol nou, poate il face Kati cand mai reuseste sa intre.

Ramonel, pupici Teolinei si tie!

Anca, ca mai face nora mea? Pupici multi la amandoua!

Adriana, distractie placuta la piscina! Distreaza-te si pentru noi, ca mai e o gramada pana la concediu! Eu nu mai am rabdare pana pe 13 iulie, cand mergem la mare, mai e o vesnicie! Pana atunci numai munca, munca si iar munca!

Va pup pe toate, fara exceptie!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

BUNA FETELOR
am aparut si noi prin zona si dam
36+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

cu intarziere urez si eu un calduros la multi ani tuturor celor care au serbat de curand ziua de nastere!
36+

MIKYCRIS

Mergi la inceput