Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

quote:
Originally posted by gina_butnaru

quote:
Originally posted by ramyteo

Buna seara.
Adriana mam intristat pentru ca esti necajita , offfff , mai bine ca nu ai ramas acum gravida, te si multa sanatate!!!!!!
Gina multa sanatate si tie!!!!!!!!!!!!!
Katia LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!Multa sanatate si fericire sa ai in viata alaturi de cei dragi tie!!!!!
MAi fete noi am stat azi afara si am lasato pe Teo sa se joace in nisip dar nu a trecut 10 minute ca mam uitat la ea si era rosie...aio.....la obrajori si am mutato la umbra da....acum am o neagra de fetita e mai neagra ca minemie ciuda ca se bronzeaza tare repede
noi va pe toate fara exceptie

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mersi mult, Ramonel!

Pupam bronzatele mici!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Si la tine trimitem mii de

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Vam prinsssssssssssssss, hihi
Adriana ce frumosi sunteti, sa cresteti mari si sanatosi si mami cu tati pe langa el sanatosi sa fiti
Gina chiara asa ce ai mai facut cu reuma? Da mama cu urzica pe tine ca fuge reuma

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by adriana_m

multumesc Gina pt flacau. Am inceput sa ma mai linistesc macar pana vin rezultatele. Tu ce ai mai aflat ca parca ziceai ceva de reumatism? Tie ti-au venit analizele?
Pupici

Pai miercuri mai trebuie sa mai fac un exudat faringian si alte analize de sange (VSH) si nu mai stiu ce, ca cica au mare legatura cu reumatismul. Sa vedem pe urma ce mai zice doctorita. Va tin la curent.

Pupici multi si inca o data, sanatate multa!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

Mergi la inceput

quote:

Vam prinsssssssssssssss, hihi
Adriana ce frumosi sunteti, sa cresteti mari si sanatosi si mami cu tati pe langa el sanatosi sa fiti
Gina chiara asa ce ai mai facut cu reuma? Da mama cu urzica pe tine ca fuge reuma

Teo
Perlute

Pai dac-o fi cazul, dam si cu urzica, mergem si la bai, ca babele si mosii, ca sa facem?

Pupici si noapte buna!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Acum va pup pe toate si pe toti, ca ma duc si eu sa fac "nani-na" cum zice Razvan, ca mi-e cam somn! Somn usor si voua si noapte buna!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

'Neata fetelor, haideti la o uncica in lume va servesc cu cea mai mare placere . Va pe toate

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Buna fetelor,

La multi ani lui Cristian, baietelul Denisei! Sa fie sanatos, sa creasca mare si sa le aduca numai bucurii parintilor lui!

Ramonel, eu n-am putut sa fiu asa matinala. Acum suntem la ai mei toti 3, toata lumea leneveste sau doarme si dupa ce se trezeste piticul iesim in parc. Te-ai prins ca suntem cu laptop-ul dupa noi, ca altfel Tibi zicea ca se plictiseste pana iesim afara. De dimineata am fost prin Real la cumparaturi si pe urma am dus acasa bagajele si am venit aici.

Mersi mult pentru !

Pupici lui Teo si tie!

Fetelor, va pup pe toate si pe piticii vostri!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Hai ca am venit si eu la o cafea. Oare unde umbla toate fetele astea de nu mai dau deloc pe aici? O fi de vina vremea frumoasa de afara? dar macar seara sa mai intre si ele sa mai salute sau sa faca prezenta. Of, of, mai, mai.
Sanatate si tie Gina si tinem pumnii sa nu fie nici un reumatism. Si eu am mai tot avut dureri de oase si alte cele dar cica e varsta, ca am trecut si noi la 30 si cica se schimba multe prin organism si de aia. Si ne-a zis dr ca trece cu sport, miscare de orice fel, si mancare mai sanatoasa (cat mai multe legume si fructe). Am zis ca trebe sa incercam asa ceva o sapt macar sa vedem daca se simte vreo schimbare. Dar tot nu ne urnim sa incepem odata.
Noi aseara am avut tornade pe aici. Cica la noi in oras s-au format vreo 3 dar nu au atins nimic. A trebuit sa stam pe hol vreo 2 ore. Saracu copil s-a plictisit de numa dar cu astea nu te joci totusi. In orasul urmator unde s-a dus tornada a fost mai nasol, A luat acoperisul la un bloc de apartamente si peretii exteriori, au cazut copaci pe masini a fost nasol de tot. Se pare ca noi am scapat mai ieftin. Noi aseara eram prin oras cand tot anuntau astia ca sa mergi in casa ca vin tornadele. Atunci am taiat-o si noi acasa. A fost o faza misto la stiri( ca erau in direct stirile meteo vreo 3 ore pana a trecut tornada) ca sa ne bagam in beci ca acolo e cel mai sigur. Si dupa vreo jumate de ora au zis ca sa iasa lumea din beci ca ploua foarte tare si e pericol de inundatii. Asta ne-a distrat tare pe noi (noi nu avem beci ca stam intr-un bloc de ap) ca ba sa mearga lumea in baci ba sa iasa ca vin inundatiile. A fost si grindina prin unele locuri cu gheata cat o minge de tenis. Deci nasol de tot cu astea. Bine ca am scapat.
Vai ce m-am intins la pov. Gata
Pupici

Mergi la inceput

Sall fetelor , am adus
Ginuta
Adriana tare faza numai ca mie miar fi fost o frica......cred ca ma puneam pe burta si cu pernele pe cap
glumeam dar...ai vazut vreo tornada in realitate? Eu as fi fost curioasa, da tot mie frica
Fetele neau parasit , cine stie de ce!?
VA

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:

Anca ce gust au avut biciurile daca leai savurat cu drag? hihi, hai ca nu mai dau ca mie draga ficata, am vazuto in cadita asa in puta goala si cred ca .....faci cum fac si eu toata o pup din cap pana in picioare chiar daca e marisoaraapai nu cred cate poti abtine la grasimea aia mica si faina, hihi, noi am
Katia cum teai distrat de ziua ta?

Teo
Perlute

Bine ca nu mai dai ca deja ma durea spinarea...si eu cand o iau la puapciune nu scapa nimic din ea

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput