Hello !
mie imi place acest serial care se difuzeaza pe PROTV duminica dupa-amiaza la ora 15.00... Mai e cineva care il urmareste?
Mi se pare un film relaxant pentru o dupa-amiaza.
Uitati aici cate ceva despre serial!
Si www.youtube.com/watch?v=-3cy_lpME_0" target="_blank"> aici scena unui sarut din film....
sau www.youtube.com/watch?v=-_bqQNeNkOg&NR=1" target="_blank"> asta
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Daaa, super filmu'! Mi-a placut faza aia cand ii venisera tipei bagajele in sfarsit si le vedea pe gagicile din sat imbracate in hainele ei! Si chinezoaica aia le vindea! Am ras de-am murit! Si au mai fost faze, dar nu mai tin minte! Imi place mult atmosfera pe care o degaja filmul, are ceva asa, nu stiu!
"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"
Ma bucur ca mai e cineva care savureaza serialul asta! Abia astept sa vad ce mai fac cei doi ... se vede clar ca e ceva "chemistry" intre ei !
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Imi place ca parca e in stilul filmului ala cu doctorul din Alaska, uite, na, imi scapa numele, si ala saracu' greu s-a adaptat la viata aia! Iar tipa din rolul principal din Man in trees e chiar haioasa! are fata aia de "toate mi se intampla numai mie!" Abia astept sa il vad maine! Vorbim dupa, da?
"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"
da, si eu abia astept!
Abia am vizionat episodul de azi ... putin dezamagita, totusi interesant! Nu-mi miroase a bine ceea ce urmeaza sa se intample !
Ma cam enerveaza Jack cu atitudinea asta a lui "rece" ... desi cred ca in asta consta farmecul personajului!