Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 21
biky spune:
Inca o data va multumesc TUTUROR pentru gandurile bune si sfaturile voastre primite pe forum, mess sau SMS!
Ieri Caterina a dormit la pranz 3 ore, dupa ce mancase 150 ml lapte ....si mi-am zis "ok, cred ca se simte mai bine de doarme atat".... si am avut dreptate: s-a sculat vesela, fara febra, fara maraieli, chiar daca avea muci galbeni pana in barba precum un pui de tigan amarat!
Am iesit afara vreo juma' de ora si pe la 18.30 i-am facut botzurele mici de mamaliga cu branza de vaci pe care i le-am pus pe o farfurioara in tavita de la scaunel (10 buc.). A ciugulit 7, iar 3 le-a aruncat la pisica, i-am mai facut 10, dar a mancat doar 6...eram in extaz , desi nu cred ca a mancat per total mai mult de 50-60 gr, in mintea mea era bun si atat decat deloc!
Pe la ora 21 a baut 250 ml lapte, la 2 noaptea 250 ml lapte din care a vomat juma' caci s-a inecat cu mucii si la 6 dimineata inca 170 ml .... Nu a facut febra peste noapte si eram foarte fericita !
aaaa....si ce era mai important, uitam...nu i-am mai facut injectii, am renuntat la ele, si la predninson, mergem pe Ospen inca 2 zile, asa cum ne-a zis doctorul initial sa lasam sa lupte putin si organismul! Am ales varianta asta pentru ca ieri a mancat si nu mi-a mai facut temperatura, ca de altfel.... nu stiu daca nu-i faceam curu poligon! In plus si asistenta (cand a venit aseara sa-i faca injectia) a aruncat sirigile si ne-a zis ca nu arata Caterina a copil atat de bonav incat sa necesite injectii cu gentamicina, si sa continuam cu Ospen.
Nu stiu daca am procedat bine.....ramane de vazut....
ralualexandrei - tiza ta este puternica (virgula) ca si tine ... aproape nu mai are nimic! Pupam gashca si sa fie sanatosi!
roxanici - la mine a functionat flitul, mai vrem....de unde
zici ca l-ai achizitionat ?
radcarmen - mai vreau pozeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Rianna- felicitari pentru noul membru al familiei, sa creasca mare si sanatos caci voinic am vazut ca este!
ioanaradu - bine ca scapi de "scarbici" si o sa ai si tu servici! Mult noroc!
Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
radcarmen spune:
Elena.2006 eu ii dau si kiwi si capsuni. I-am zis si doctoritei si a zic ca fac foarte bine. Asa ca eu ii dau orice fruct sa vad cum reactioneaza la el.
Sanatate la bebeii bolnaviori!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
Amma23 spune:
Si eu ii dau fructe.De la capsune mi-a facut alergie, cred.Inca nu sunt sigura, ca amancat si alte fructe in ziua aia.Si a mancat si la gradinita.O sa-i dau in weekend sa vedem.Da i-a trecut a doua zi.
De ce sa-i dai romergan?
Ama si Lucas 12 Martie 2007
Amma23 spune:
Bravo, Caterinaa.Tot asa s-o tii. Mancacioasa mica, pup curutul intact :-).
Ama si Lucas 12 Martie 2007