FIV in Ungaria 38

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Marush

iti multumesc pt incurazari.Iti doresc sarcina usoara, nastere usoara si bebici frumosi si sanatosi.
Scamiy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns charmy spune:

sima 1 nu te descuraja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

SUNT NASA
LENY are BhCG 64,61. Dr. spune ca e ok, dar sa mai repete luni odata analiza sa vedem daca creste valoarea. Eu ma la Dumnezeu sa creasca.O sa va spun mai multe, cand am vreo informatie, caci Leny plange de emotii.
SIMA1 ce tot vorbesti acolo, vin la tine. Trebuie sa fi increzatoare. Leny e facut ieri testul si pana azi cand a aflat mi-a facut capul calendar ca ea nu simte nici o schimbare. pentru tine.
CRISIS

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Leny felicitari iubita!!! Ma ca valoare de luni sa fie mult mai mare si peste 8 luni sa te vad cu un bebe frumos si sanatos.
Adela esti in al noualea cer! Va pup pe toti!

Eu am fost in seara asta la Braul Maicii Domnului care a fost a dus la Mangalia. Frumos, organizat nu ca de obicei. Am dus listuta cu aspirantele de la subiectul "Rugaciune colectiva......" si acum am ajuns acasa. Vad ca deja functioneaza .
Am luat de acolo panglici sfintite si atinse de Racla sfanta si daca vrea cineva sa-i trimit sa-mi spuna.
Va pup pe toate!

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Sima1, deja au trecut 2 saptamani ?!! Eu am fost foarte stresata cu munca si nu am avut timp sa -ti mai scriu dar m-am gandit la tine si nu cred ca este cazul sa iti faci grji din cauza simptomelor de CM. Am inteles de la fetele care au ramas gravi ca aceste simtome oricum exista asa ca nu iti face griji.
Sa fii optimista si sa ai grija de tine si puiut.

Mergi la inceput

LENY FELICITARI

Steliana

SCAMIY
Adaca
Fetelor luni ziua 12 de la ET merg la BHCG.Pana azi ziua 9 ma durea burta ba pe stanga, ba pe dreapta ,ba pe mijloc.In ziua 5 si 6 am simtit contractii sau dureri ciudate la uter. Sanii imi erau durerosi si mari.De azi ziua 9 nu mai simt nimic.Sani sau inmuiat si nu ma mai dor si nici burta.Va rog sa-mi spune-ti si voi ceva.Azi am tras deja o strofa de plans.Am obosit de atata dorinta de a avea bebeul meu.9 ani in fiecare luna emotii ,stres,deceptie,iar acum al 3 Fiv,5 IA, nu mai pot sa lupt ,dar nu pot nici sa renunt.Si cica nu avem nimic cauza inexplicabila.Stiu ca nu ar trebui sa am starea asta ,dar alta nu am.Va rog sa nu ma certati.Va multumesc pt incurajari si pt sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Sima1 starea asta nu te ajuta la nimic. Stiu ca e greu si sunt convinsa ca pentru tine este si mai greu dupa atata timp. Eu nu pot sa-ti spun ca 100% ai reusit, dar pot sa-ti spun ca 100% vei fi mama. Secretul este sa nu renunti. Oricat de greu ar fi, oricat de departe ar parea acest vis, sa nu renunti. Dumnezeu ne da atat cat putem duce. Te si sper ca la tine luni sa fie sfarsitul chinurilor si inceputul unei frumoase perioade.

Va pup pe toate!

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_sz spune:

Bravo Lenny ti-am zis eu ca 2 mai este o zi norocoasa.
Vom fi mamici.
Eu aveam betaHCG - 92,78 miercuri si 161,6 vineri. Am avut sangerari si febra, dar se pare ca bebe este un luptator. Acum mai sangerez putin de tot. Zadori m-a pus sa mai fac un test marti, dar eu sunt sigura ca e OK.
Bravo inca o data si ne vedem peste 2 saptamani la eco.
Bafta si celorlalte fete, va tin pumnii si va doresc sa traiti aceleasi momente de fericire pe care le traiesc eu acum.
-ici la toata lumea.
Sunt fericittttttttttttttttttttttttttttttttttttttta.

Mergi la inceput

SORINA SZ FELICITARI

ASTEA DA VESTI.ASA VREM TOT TIMPUL,SAU IN FIECARE ZI.

CRIS iti multumesc ca mi-ai scris si ca mai incurajat.Eu am crezut ca daca sanii nu mai raman intariti asta inseamna ca nu am simtome de sarcina dar....azi am citit in urma si am citit chiar perioada cand tu ai ramas insarcinata si ai scris ca dupa 5-6 zile si tie ti s-au inmuiat sanii.Deci m-am lecuit poti sa fii insarcinata si cu sanii moi.Sa stii ca din intamplare am dat peste ceea ce tu ai scris.Nu am cautat intentionat si asta ma mai linistit .Sa vedem luni.......Ma rog sa ne ajute Dumnezeu pe toate.
Charmiy
fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Sima1, si eu am avut simptomul tau cu sanii, care la 5-6 zile de la ET sa-u inmuiat de tot, pana atunci erau tari si mari de la tratament, eu in ziua 10 am facut dimineata acasa un test de urina si mi-a iesit a doua linie slab pozitiva, in a 12 zi m-am dus la BHCG si era 379. Eu dupa ce am iesit de la ET am considerat ca sunt gravida, la altceva nici nu m-am gandit, eram tare bucuroasa cu mari emotii bineinteles. In ziua 10 noaptea ma-m trezit cu dureri de burta ca la cilu, atunci am pierdut un pic speranta, dar era alarma falsa. Asa ca stai linistita chiar ca poti "sa fi insarcinata si cu sanii moi", si fi optimista.

Julia 9+

Mergi la inceput