FIV in Ungaria 38
Raspunsuri - Pagina 7

crisis81 spune:
Popicooooooooooo in sfarsit mai treci si tu pe la noi. Mamaaaaa ce mare te-ai facut, dar tot frumoasa. Si ce putin mai ai pana la marea intalnire.
Andicu inca sunt in febra cu casa. Se pare ca de azi ar trebui sa ma linistesc, dar inca nu pot sa ies din priza .
mamica si frumosu!
Adela pupici la pici!
Sandica va puuuuuuuuuuuup!!!!
Va pup pe toate si iar fug!
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

pamy spune:
clauraduica bine ai venit printre noiflo]
Sfatul meu este sa mergi mai bine in Ungaria la Szeged. Din experienta proprie iti spun pt ca eu am fost 7 ani la medic la Timisoara la Clinica Bega. La Szeged am fost doar o singura data si a fost suficient sa imi dau seama ca este o diferenta foarte mare din toate punctele de vedere.Mai bine gandeste-te bine inainte sa te hotaresti unde mergi. Iti urez mult noroc!
klu Ma bucur foarte mult pt tine. Felicitari esti demna de admirat
miha2004 arcina usoara
liana Nu-ti pierde speranta, intr-o zi pe care numai Dumnezeu o stie vei fi o invingatoare la toate fetele

adaca spune:
clauraduica faci cum vrei, dar eu zic ca e mai bine sa mergi la Szeged. Nu se compara.
BORASIMO x3
LENYnu mai am stare.
CRISIS si noi te pupacim
POPICA esti o foarte, foarte frumoasa. Se cam apropie timpul, nu mai ai mult.
Eu sunt necajita ca Rares mi-a facut laringita.
Pup toate fetele.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES
www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

popica_78 spune:
Cristina, e intotdeauna o placere sa va reintalnesc! Poate din iunie o sa raman acasa si o sa fie mai des!
Si acum, un articol interesant, in special pentru fetele care s-au distrat la clinica din Timisoara inainte de Ungaria:
http://www.banateanul.ro/saptamanal/in-timisoara-mai-exista-doar-patru-donatori-de-sperma-2625891
Astept reactiile voastre!
Crista

popica_78 spune:
Multumesc de aprecieri fetelor! Daca arat pe cum ma simt inseamna ca sunt o meseriasa (si modesta, nu?)
La cum se agita bebe Sara, as zice ca mai am doar putin, ca parca zilnic vrea sa iasa afara, asa de energica e :D
Crista

Tabitha spune:
Buna, fetelor.
Ajutati-ma, va rog, cu o informatie. Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Szeged (din Romania si din Ungaria).
Va multumesc mult.

popica_78 spune:
Din Romania ar fi Timisoara sau Aradul.
Din Ungaria, nu stiu daca mai este altul mai aproape decat Budapesta.

dariaioanaxx spune:
Liana- te admir !!!!!!!!!esti o curajoasa !!!!!!!!
Klu - felicitari ! in cazul tau probabil nu se stie care din proceduri a dat rezultat, dar eu inclin sa cred ca procedura FIV; voiam sa te intreb daca in prezent dupa"descuamare" ovarele tale mai sunt polichistice si daca ai avut ceva probleme cu ele la stimulari, pt. ca si eu trebuie sa incep trat. pt. FIv in cateva zile, sper, si am aceasta problema adica ovare polichistice, cu cateva chisturi mai maricele, unul chiar de 20 mm si imi este teama de hiperstimulare pt. ca am citit ca exista un risc mai crescut in acest caz;
pupici
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

sima1 spune:
BUNA FETELOR
Eu sunt in asteptare si am mari emotii pt luni cand voi primi rezultaul BHCG.Deja am simtome de CM .Eu am un simtom foarte interesant.Inainte de ciclu am intepaturi vaginale.Sunt curioasa mai are cineva astfel de simtome ?Le urasc.Scamiy

Marush spune:
Sima1, Scamy...
Vreau sa va vad optimiste, ce e aia simptome de CM???? Sunt la fel si cele de implantare, ..cum ai ales tu prima varianta???
Acum esti gravidutza, mie asa mi-a spus dr., cand m-am dat jos de pe masa unde imi facuse transferul: "Now, you are pregnant!".
Te rog gandeste pozitiv, e foarte important si ai doar de casigat niste momente frumoase!!!
Termina cu prostiile!!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2