Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(74)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Alexuta Cezara a facut icterul pronuntat inca din spital din cauza incompatibilitatii de grupa si desi a stat vre-o doua zile la lampa, nu i-a trecut total cand ne-au lasat acasa. Mi s-a recomandat sa o tin dezbracata la soare, in fata geamului inchis si i-am dat un siropel, un complex de B-uri parca, nu mai retin cum se chema. Si i-a trecut in cateva zile, fara probleme

Poze
36fix cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vine imediat capitol nou.

Poftiti la capitolul 75!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

quote:
Originally posted by ancaurn

Alexuta Cezara a facut icterul pronuntat inca din spital din cauza incompatibilitatii de grupa si desi a stat vre-o doua zile la lampa, nu i-a trecut total cand ne-au lasat acasa. Mi s-a recomandat sa o tin dezbracata la soare, in fata geamului inchis si i-am dat un siropel, un complex de B-uri parca, nu mai retin cum se chema. Si i-a trecut in cateva zile, fara probleme

Poze
36fix cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)

Multumesc pt raspuns. O sa ma linistesc, ca inteleg ca trece de la sine

mami lui Alexia ( 4 ani) si Antonia Melisa ( 06.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Saptamana trecuta a fost aiurea de tot....

Mia picat incontinuu netul , adica se ia curentul peste noapte, si eu am net prin proprietari ca stau in chirie la casa si e casa din doua si noi stam in ap mai mic, ei stau in aceasi cladire lipit peretele lor de al nostru si am luat net de la ei si noi il platim, prin router... si de fiecare data cand se ia curentul eu tre sa merg dincolo la ei sa scot alea din priza si sa le bag din nou, doar asa merge ... si ei pleaca dimineata la 6 la lucru si uite asa nam eu toata ziua net... vreo cateva zile tot asa a fost... apoi nu am putut de micutu, uneori am mai mers la plimbare sau cu treaba... si uite asa trece timpul si eu nu am mai avut cum sa intru... alaltaieri am zis ca scriu si eu mesajul acela lung de mai devreme, si ma pun si il scriu peste jumate din el, a venit cristi si am mers repede ca trebuia sa fim undeva la ora fixa, am lasat calc deschis sa nu pierd mesajul si vroiam sal termin cand ma intorceam... planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ, asta a mers la mine... si cum nu apucasem sa fac ceva de mancare, neam cumparat ce altceva decat o shaorma.. si apoi am mers pe la ai mei, numa bine taicameu bea o bere si m zis sa beau si eu , proasta de mine, bere cu alcool, dupa aia am aflat ca de fapt fara alcool am voie doar si aia ajuta la lactatie, alcool e interzis, dar ce gand am avut eu ca e voie bere ca ajuta la lapte...si am baut un pahar... nu bine i dau sa suga imediat dupa aia la bebica, ca ma iau niste dureri groaznice de stomac, ma durea de zici ca ma apucase nascareadin nou, pana am ajuns acasa nu am mai putut sta pe picioare... acasa, am cemat salvarea, fratele meu o chemase, cristi statea cu micutu, iar eu urlam de dureri, bineinteles ca ma si dusesem sa vomit ca miera si greata... in ziua aia nu mancasem decat putin salam cu rosii pe la 12.00 si shaorma aia imputita... si uite asa am ajuns eu la urgenta dupa ce aia de la salvare (care nu venise ca cica sunt doar 2 in arad si una era in micalaca si nu se stia cand vine iar cealalta la un accident, deci poti sa mori ca nu vine si fratele meu hotarase sa ma duca el cu masina) ma facuse cu ou si otet ca lahuza fiind am mancat doar porcarii si am consumat alcool, mam simtit ca o betivana, bineinteles ca nu bausem doar vreo 200 ml... Am ajuns inoita de stopmac la urgeta cu doi barbati dupa mine si unul cu un nou nascut in brate, secventa de film cu prosti, sau utat aia de la poarta la noi de zici ca cine stie... mau luat, mau pus pe masa, leam spus ce sa intamplat, nu mau tratat ca aia de la salvare, au zis asta e, mau consultat, miau facut eco (un dr tanar cu fata de Medalion din Inima de Tigan), dupa care mnau dus intrun salon sami faca perfuzie cu glucoza si piafen, eu disperata sa nu cumva sami dea cine stie ce ca eu alaptez, ei nu stiau dc sunt contraindicate cemi dadeau dar a spus dr tinerel ca ei nu ma lasa asa cu durerile alea si ca tre sami dea indiferent dc se poate alapta sau nu, lam sunat pe dr, nu a rasp, am sunat op prietena care e clienta tatalui dr meu si in sfarsit am aflat ca nu e recomandat sa alaptez doua ore, dar dupa aia pot sa alaptez, ca piafenul isi face efectul si se elimina, si apoi pot sa alaptez... mie imi trecusera durerile, am alaptat repede gandacul, pana sami puna aia perfuzia, si la care eu ca mia trecut, nu ma mai doare asa, iar fratemiu ca ce mia trecut ca a pus medalion mana pe mine si mia trecut toate durerile, auzi la el, ca mie de medalion imi pasa in momentul ala, cred ca aratam ca o sperietoare, mama padurii cu freza aia de zici ca eram electrocutata, sau speriat aia de mine... si pe deasupra.... in fine, ei au plecat in masina, ca nu era bine sa stea cu micutu acolo, si bineinteles juma din timpul care am stat acolo, am vb la tel cu cristi sa nu planga micutul, miera frica sa nu planga.... apoi am venit acasa, ca noua, dar nepieptanata, si am zis ca numa bine, i dau sa mance la bogdi si ma pun de termin mesajul... pe naiba, cand aud ca se stinge calculatorul cristi sa pus de a oprit calculatorul si sa dus pe apa sambetii mesajul meu oaiiiii ce ma enervat, am strigat la el ce a trebuit sami strice el tot ca stia ca am mesaj...ce sa fi gandit saracu, uite prin cate a trecut asta si ei i pasa de forum. nu a zis nimic....
In fine, a doua zi iar sa luat curentul, asa ceva nam mai vazut !!! Si uite ca deabea acu apucai eu sa va scriu toata aventura mea !!
Ma intelegeti acuma de ce nam scris eu atata timp... pup si mai cetesc din urma ca iar am lipsit !

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput