Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(74)
Raspunsuri - Pagina 14
MissParker spune:
pentru fetele care intra in sfarsit in concediu! Odihniti-va si bucurati-va de zilele libere care urmeaza...
Hai ca mi-ati facut pofta cu capsunile, m-am decis sa-mi scot si eu suncile la plimbare (3 statii de autobuz) sa ma duc la supermarket si sa mai cumpar una-alta... sa vad daca mai gasesc capsuni bio la ora asta...
La pranz imi fac niste paste umplute cu branza Ricotta, cu sos de Pesto. Am o pofta de numa-numa
Nu lipsesc mult, cam cat se dilata Cleo inca vreo 2 cm
Hai, fata, baga mare
Felicia 33+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
inais spune:
S-a nascut MARA !!!!
Citez din ce mi-a spus Cleo :
Am nascut acum o ora! 3850g - o grasunica!!!
Cleo este bine, inca in sala de nasteri pentru a elimina placenta si ce mai este pe acolo...mi-a spus ca durerile mari au fost cam 1 ora si jumatate, insa ca a uitat tot cand a vazut-o!
Tati e fericit, fericit si mami ce sa mai vorbim...mi-a zis ca li s-a schimbat viata!...si au amandoi un zambet maaaaaaaaaaaaare pe fatza!
Am incheiat citatul!
Si mi-au dat iar lacrimile! Uff.
Sa va traiasca draga mea, sa fie sanatoasa, cuminte, mancaciosa si sa va aduca numai bucurii!
Mara !
pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati
mi_bebelina spune:
Hai mai Cleo ca si eu plang...mi-au dat lacrimile instantaneu.
Asa sa fiti toata viata.......cei mai fericiti parinti!
Sa va traiasca Mara, sa fie sanatoasa, papacioasa, necolicoasa si.....glumeata ca parintii ei
mihaser spune:
cool! Bine ai venit pe lume Maraaaaaaaaaa! Grasano! Cleo mii de pupici si felicitari!
De-a dreptu` emotionant!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
daniela_sb spune:
In sfarsit vestea cea mare!
Felicitari tati si mami de Mara!
Sa cresti mare si sanatoasa!
34+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.
dordia2000 spune:
Cleo....bravo...felicitari si sa fiti mereu asa fericiti ca azi...sa va bucurati de Mara si sa va aduca numai bucurii. si refacere rapida!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
elenuca spune:
Bine ai venit pe lume Mara sa fii sanatoasa mancacioasa si sa-i faci pe parintii tai cei mai fericiti !
Cleo, recuperare rapida si asteptam povestea nasterii Hai ca ai scapat ! Mama ei de barza, daca o prind o jumulesc !
Elenuca 35 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 5 Saptamani !!!
Lilly79 spune:
Bine-ai venit Mara Sa fii papacioasa si cumintica si sa le aduci parintilor tai numai bucurii.
Felicitari Cleo pt grasunica mica si potoroasa Tot a venit ea pana la urma. Refacere rapida si sa ai mult laptic.
Lilly 37+
AMR 3 saptamani