Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

pentru fetele care intra in sfarsit in concediu! Odihniti-va si bucurati-va de zilele libere care urmeaza...

Hai ca mi-ati facut pofta cu capsunile, m-am decis sa-mi scot si eu suncile la plimbare (3 statii de autobuz) sa ma duc la supermarket si sa mai cumpar una-alta... sa vad daca mai gasesc capsuni bio la ora asta...

La pranz imi fac niste paste umplute cu branza Ricotta, cu sos de Pesto. Am o pofta de numa-numa

Nu lipsesc mult, cam cat se dilata Cleo inca vreo 2 cm

Hai, fata, baga mare

Felicia 33+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

S-a nascut MARA !!!!

Citez din ce mi-a spus Cleo :

Am nascut acum o ora! 3850g - o grasunica!!!

Cleo este bine, inca in sala de nasteri pentru a elimina placenta si ce mai este pe acolo...mi-a spus ca durerile mari au fost cam 1 ora si jumatate, insa ca a uitat tot cand a vazut-o!

Tati e fericit, fericit si mami ce sa mai vorbim...mi-a zis ca li s-a schimbat viata!...si au amandoi un zambet maaaaaaaaaaaaare pe fatza!

Am incheiat citatul!

Si mi-au dat iar lacrimile! Uff.

Sa va traiasca draga mea, sa fie sanatoasa, cuminte, mancaciosa si sa va aduca numai bucurii!

Mara !

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Hai mai Cleo ca si eu plang...mi-au dat lacrimile instantaneu.
Asa sa fiti toata viata.......cei mai fericiti parinti!
Sa va traiasca Mara, sa fie sanatoasa, papacioasa, necolicoasa si.....glumeata ca parintii ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

bravo Cleo!!!!!!!!!!!!! sa-ti traiasca bebeluna!!!!!!!!!!!!!

emycor38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

cool! Bine ai venit pe lume Maraaaaaaaaaa! Grasano! Cleo mii de pupici si felicitari!
De-a dreptu` emotionant!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Despre Jackie, Alina - nu stie nimeni nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

In sfarsit vestea cea mare!

Felicitari tati si mami de Mara!
Sa cresti mare si sanatoasa!

34+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Cleo....bravo...felicitari si sa fiti mereu asa fericiti ca azi...sa va bucurati de Mara si sa va aduca numai bucurii. si refacere rapida!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Bine ai venit pe lume Mara sa fii sanatoasa mancacioasa si sa-i faci pe parintii tai cei mai fericiti !

Cleo, recuperare rapida si asteptam povestea nasterii Hai ca ai scapat ! Mama ei de barza, daca o prind o jumulesc !

Elenuca 35 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 5 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Bine-ai venit Mara Sa fii papacioasa si cumintica si sa le aduci parintilor tai numai bucurii.
Felicitari Cleo pt grasunica mica si potoroasa Tot a venit ea pana la urma. Refacere rapida si sa ai mult laptic.

Lilly 37+
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput