Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(74)
Raspunsuri - Pagina 13
inais spune:
Buna dimineata si de la noi!
pentru Cleo, Alina_Anto si Jackie!
Haideti mamici...cu vesti bune, bune despre voi si pitici!
Andreap si daca ai timp si Zapp poate-mi scrii in wkd datele de contact ale lui Stanciu.
Alexutza felicitari pentru bb mic si frumos si bine ati venit acasa! Lasa ca o sa pape ea si laptic de la tine! Ce ma bucur ca ai nascut usor si rapid!
Alysh felicitari pentru buric si laptic! Hihihi! Lasa ca o sa-i placa lui Vladutz si apica! Sa-l duceti la cursuri de inot pentru bebei. Noi asa intentionam.
Simona nu te mai ingrijora atat pentru laptic si bebic! Stai calma mai! Esti la al doilea bebe si trebuie sa fi curajoasa! Mai ales ca bb Matei e mare, n-are el treaba...o sa creasca vazand cu ochii si tu te tot stresezi! Ia de aici sa treaca!
Laura ce face nasica?
Ylari curaj! O sa treaca si efectul anesteziei aleia urate! Fir'ar ea de anestezie! Tu concentreaza-te la bb Eva ca sunt sigura ca uiti de toate cand o vezi! Sa ne pui si noua poze!
Noi suntem bine, ne agitam la mami in burtik. La eco ni s-a spus ca suntem ok. Ceva mai micutza...dar ok! Tot ce-mi doresc eu este ca bb mic sa stea la mine in burtik 40 de saptamani...nici 41 nu m-ar deranja...sa ia cat mai mult in greutate! Cred ca sunt opusul lui Cleo...
Astept vesti legate de bebeii zilei.
pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati
iulia83 spune:
hopaaaaa!!! HAIDE CLEOOOOOO IUHUUUUUUUU!!!
a venit barza in sfarsit...a lipit-o cu scoci de ea cred.
Pozici Iulia 34 + (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie
Praise God!!!”
mi_bebelina spune:
Deci asa cu epidurala....citisem eu de faza cu afisul in sala de nasteri si chiar am scris la un moment dat aici. Parca Laura ma intrebase atunci de unde stiu sau daca stiu sigur.....dar de unde sa am siguranta daca nu fusesem eu acolo sa vad cu ochii mei?acum insa, daca spui si tu........e clar........Laurica draga, sa ne facem curaj. Andreap vii si tu in clubul "curajoaselor"?
Ei nu-i nimic.Marti ma duc la control si ii zic si chestia asta dr-ului ca sa vada ca am dom'le si eu un stres si vreau epidurala.
fecian spune:
Buna dimineatza fetelor
Cleo iata cateva agitate pentru tine. Nastere usoara si fifitza cat mai papacioasa si sanatoasa
Am intrat si eu acum inainte sa merg la spital (a n-a oara saptamana asta). Noi suntem cat de cat bine, bebe e mai putin active decat de obicei, dar presupun ca normal sa fie acum asa.
Eu se pare ca incep sa ma simt din ce in ce mai rau: dureri de cap, greatza, glezne umflate ca lumea… Sa va spun faza cum mi-a atras azi noapte bebe ca imi e rau. Eu dormeam si visam ceva si simteam ca imi e sete de mor. insa mi-era foarte lene sa ma trezesc…La un moment dat mi-a plasat gandacelul un picior in coaste de m-am trezit in cateva secunde. Si atunci mi-am dat seama cat de rau imi era: tremuram toata, simteam ca ma sufoc plus ca imi era incredibil de sete si de greatza…am zis ca mor de greatza..m-am dus la baie si m-am dat cu apa pe fatza : eram rosie ca un rac…am deschis usile si geamurile din casa si parca parca m-am mai linistit…apoi am baut apa (am terminat o sticla de 1 litru imediat)..am mai stat ceva, ca tot nu ma racorisem (uitasem sa spun ca m-am “imbracat” in costumul Evei la ce cald imi era…bine ca nu m-a vazut nimeni)… Pana la urma m-am mai linistit, tot cu greatza in gat mi-am luat tensiunea (care vad ca nu scade sub 14 cu 9), si am zis sa ma culc. Cred ca dupa o ora am adormit si eu, ca inca tremuram (nu de frig ) si am dormit chiar bine.Bebica a stat cu mine si a patimit saracutzul, iar acum cred ca e tare obosit dupa ce a stat de garda cu mama-sa, s-a pus la culcarica.puiul meu mic si drag.
Saracul sotz s-a speriat de show-ul meu de aseara. Mi-a zis ca s-a trezit de vreo 2 ori sa vada daca suntem bine… Da’ eu sforaiam de rupeam peretii. Iar bebelone se pare ca a stat de garda cu el…ca l-a mangaiat pe bebe si i-a dat asa un chick sa stie tati ca baiatul lui e bine.(probabil d-aia e asa de obosit puiucul meu acum).
Acum merg sa fac baitza ca acusi mergem la control. Ma bucur macar ca bebe mic pare bine si cresteeeee, cresteeee…deja burtica mea nu mai e burtica…e burdihan.
V-am pupat fetelor si va doresc o zi frumoasa azi. Sper sa reusesc sa mai intru azi, dar nu promit nimic.
Va pup pe toate si va doresc sanatate maxima
Felicia 38+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic
A inceput numaratoarea inversa: AMR 2 saptamani!!! Te asteptam ursuletz...
Mesaj barzei: ori vii la timp, ori te si te si te de nu te vezi
Simplicity is the key to excellency
andreap spune:
Simona,eu una in 2004 averam trusa cumparata,venise anestezistul sa o faca..nu a mai apucat ptr.ca deja aveam dilatatia maxima,nasteam inainte sa-si faca efectul!
acum voi merge marti la medic(e de garda)..vreau sa vb despre epidurala,rezerve de 2..etc
BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
mihaser spune:
Salutare!
Am fost la piata...nu de alta dar daca e Cleo la spital sa nu fie piata goala..Am fost si la medicul de fam sa-mi vizez concediul si sa-mi ia tensiunea, care e mica...9 cu 6...ca de obicei...si am baut si cappuccino aseara!
Andreap eu stiu ca nu e obligatoriu sa-ti iei inainte...insa eu zic sa nu te stresezi ca s-ar putea sa se dea legea cu 85 % si o sa ai 85% timp de 2 ani...Am auzit ceva dezbateri si Sandru era foarte optimista. Eu sper sa faca si ei un efort...mai ales ca sunt alegeri!
Sper sa rezolvi cu netu`!
Miss ptr munca depusa! Si eu imi aduc aminte de BillyBilly...sper ca de data asta sa fie totul ok.
Mai dar ce marisori au fost gemenii lui Mihbut! Bravo! ...Sunt Curioasa mult asteptata d-soara Mara cate kg o sa aiba.
Cleo cred ca e in extaz...in sfarsit naste!
Va pup! Ma duc la gradi!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
MissParker spune:
fecian mortala noua ta semnatura
Bafta la doctor, sa vii cu vesti bune!!
Felicia 33+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
elenuca spune:
Am intrat sa urez bafta fetelor cu cezariana programata astazi, Jackie, Alina Recuperare usoara fetele !
Cleo maica, pana la urma ai prons barzoiu ala nesuferit? Asa asa, sa nu-I dai drumul, curaj la fata si nastere usoara !
Alexutza- bine ai revenit mami, nu te nelinisti cu lapticul o sa vina si el, asteptam povestea nasterii, mamica fericita si bebicul Alexia
Alysh- mami cu lapic si bebe mancacios, lasa ca o sa se obisnuiasca el usor usor cu baita. Ai incercat sa-l bagi in baita treptat treptat? Am citit undeva ( nu mai stiu unde) ca la bebeii care plang in baita e bine mai intai s ail tii pe mana sis a-Ii dai cu nitica apa pe picioruse, pe spate, usor sis a-I vorbesti calm, apoi tot usor il intorci si-l pui in baita care nu trebuie sa aiba multa apa si in ea sa fie un prosopel moale pe care asezi bebe-ul tot sprijinit de mana ta, si ii dai cu nitica apa pe frunte si obrajori, tati ii da la putulica sip e picioare, si ii vorbiti continu, calm sip e un ton egal, fara panica si usor usor o sa ii placa. Succes cu bebe cu personalitate ! A, sa nu uit apropos de balaceala pentru prichindei, dupa 5-6 luni poti sa-l duci pe bebita la baby spa http://www.babyspa.ro/simpleviewer/index.html , am o prietena care si-a dus copilul acolo si e foarte incantata, fetita se dezvolta bine, e energica si ii place apa la nebunie. Poti sa dai un search pe google probabil ca mai sun si altele.
Leeloo2004, aceeasi problema am avut-o si eu la prima operatie cu rahianestezie, am avut niste migrene cumplite dupa operatie. Recunosc ca am miscat capul si m-am ridicat din pat la cateva ore sa ajut o batranica care avea niste dureri groaznice si nesimtitele de asistente nu vroiau sa vina asa ca m-am dus eu dupa ele. Dupa asta vreo 4-5 luni aveam regulat dureri infioratoare, imi treceau dupa 20-30 de minute de stat in pat in aceeasi pozitie ( pe spate) fara sa misc nici un fir de par din cap. La urmatoarea operatie am relatat exerienta trecuta si nefericita, e adevarat ca mi-au facut anestezie totala aici si nu am mai avut probleme. Acum, imi e si teama sa ma gandesc, mai ales ca la cezariana vreau sa fiu constienta cand vine bebe, deci probabil ca tot rahi o sa-mi faca… Sper sa nu mai trec prin ce am trecut.
Monik16 cum te simti? Eu zic ca nu s-a intamplat nimic in urma cazaturii, bebe e bine protejat de placenta si socurile sunt amortizate de lichid.
Melly23 e ok sa curga colastru din sapt 35, nu se ntamla insa la toate mamicile dar asta nu inseamna ca daca nu se intampla nu ai laptic. Trebuie sa cureti sanul regulat si poti folosi tampoane de la Nuk, am auzit ca sunt bune. Evident e bines a porti un sutien special, sa nu fie foarte strans
Fecian- Bafta la control sa fie totul bine !
Fetelor merg la piata sa iau capsuni, trebuie sa pastrez traditia de la Cleo, sa auzim de bine pana ma intorc ! mamici si burtici
Elenuca 35 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 5 Saptamani !!!
andreap spune:
Mihaser,asa stiu si eu..numai ca medicii nu!Oricum cu astea 2 sapt.o rezolv..sa vedem dupa.ref.la legea cu 85%..eu una nu mai sper..si daca o dau,mai intram si noi care deja vom fi in CIC?cine stie...macar sa fie asa,dar ti-am zis,eu nu sper...
BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
dordia2000 spune:
Nici o veste de la Cleo??? Oare se chinuie sau deja a nascut???
Cred ca....ne tine in sah!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai