Regasiri (15)
Raspunsuri - Pagina 18
dastefa spune:
desiree am intrat doar 2 secunde sa mai citesc cate ceva si am vazut prin ce trece puiul tau
sfaturi nu am ca nu am trecut prin asa ceva dar poate ca deja e mai bine
tinem pumnii
dastefa mami de DARIA -16 nov 2006
desiree spune:
a supt la 2.30 si a dormit pana la 6, cand s-a sculat si a vomat foarte putin din ce a supt..i-am mai dat debridat o data, cateva lingurite de saruri si vad ca nu a mai vomat desi avea senzatie de voma...acum am reusit sa-l culc..e o idee mai bine vad avand in vedere ca a asimilat si medicamentul
in pampers am gasit cel putin 2 pishu, deci zic eu ca e bine!
de la 2 de azi-noapte are febra usoara..dbunny, pt febra banuiesc ca nu ii dau nimic, nu? cacinurofenul mi frica sa nu-i faca mai mult rau...nu e mare febra.....
cere "papa" continuu, ar bea o galeata de apa daca ar putea...
multumesc pentru gandurile bune!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
desiree spune:
e devreme sa ma gandesc ca va papa ceva azi..dar asa de info, ce sa-i fac prima data de mancare? ma gandeam la orez cu lapte, dar vad ca laptele nu il recomandati..putina banana cu cereale la inceput? pui la gratar? cu ce-l amestec, caci cartoful iese si el din ecuatie?
hai ca v-am zapacit...
Dbunny spune:
Desire pt febra panadol, nurofenul nu caci irira stomacul deoarece contine ibuprofen
Azi puteti papa ceva orez fiert in apa cu putina vegeta si morcov razalit de exemplu(un pilaf simplu, si daca adaugi putin pui fiert in el nu-i bai)chestia e sa pape, ca precis n-o sa aibe prea mult chef...
Poti sa-i dai banana, mar razalit si putin oxidat...adica-l lasi 2-3 minute sa-si schimbe culoarea, paine prajita, vitzica la gratar sau piept de pui...vezi tu ce accepta...
Iaurt alb poti sa-i dai dar mai putina cantitate...de fapt orice-i dai, sa fie cate putin...Dani a doua zi seara papa orez fiert cu cascaval razalit s-apoi bagat la microunde sa se topeasca...un deliciu!(ca deja morcovii ii ieseau pe oki
)
Pe listuta ce ne-au dat-o in urgente era permis cartoful...poti sa-i faci in piure amestecat cu mucilagiu de orez...
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
desiree spune:
dbunny, mersic mult! cate te invata o astfel de experienta!
o veste mai putin buna: a vomat iar...
o veste super buna: fratele meu este in romania (o surpriza neasteptata, dupa ce ne-au zis ca nu vor veni), cu cumnata si burtoiul aferent..duminica ii vom avea musafiri..abia astept sa-i vad!
bamboletta spune:
Neata
Desiree-multa sanatate lui Octavian 
Dolores-multa putere mami 
Kokorina-ce mai faceti?sunteti ok?ai reusit sa vezi pozele? 
fug sa fac papa
pui cu smantana 
o zi buna 
Bamboletta
si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
lizzy spune:
daca stiti ceva despre acest subiect, va rog... 
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121240
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
dayanara spune:
desiree - citisem ca nu a vomat baiatu si ma bucuram ca e mai bine , acu vad ca iar a vomat, imi pare rau
la ivan prima oara a durat din ziua cand a inceput sa vomite pana a terminat cu diareea 4 zile si apoi pana a inceput sa manance normal alte vreo 10, a doua oara datorita perfuziilor a durat totul doar 4 zile, niciodata nu am tinut regim la sfatul doctorilor si si.a revenit foarte repede
dianarus - nu stiu la copii , dar eu odata cand am avut o gripa puternica cu febra mare mi.au aparut in zona cefei mai jos spre gat ganglioni
ivan si dayanara
dastefa spune:
dianarus,desiree stiu ca acum la voi e greu dar o sa fie si bine si cat de curand asteptam sa ne vorbiti iar de jocuri sau alte prostioare de ale strumfilor vostri
eu nu am trecut prin ce treceti voi acum dar
pt Marc si Octavian
dastefa mami de DARIA -16 nov 2006
Dbunny spune:
Fetelor sunteti bine?
Eu am facut 3 portii de linte cu morcov, cartof, ceapa si merluciu! combina bine...doar ca nu indraznesc sa-i dau cele 3 portii in aceiasi saptamana...
Diseara avem musafiri, nu-s destul de obosita... mergem la cumparaturi cand Dani se trezeste, vreau sa fac musaca cu vinete, facush niste flanuri d'alea cu coņac, stiti voi
si deja-mi explodeaza varicele...no, nu-i bai...avand in vedere ca pruncu-mi doarme de 2 ceasuri si eu am deja 2 cafele la activ...
Desiree ...poate nu-ti face diarie...si daca se opreste voma...in 2 zile sunteti ca noi! nu ca si noi(adica eu si Dani) ci noi de noutate..
pricepi tu ca esti fata isteata
asa-sh dormiiiiiii...vreo 10 ore dac-as putea...
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu