Timisoara, Impreuna! (104)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

ce am gradinarit io azi...pozele
edit: facut comentariu , de la mangaiere incep cele de azi..si intalneala cu bucati de gagici nebuneleee

mi-o fo' dor de voi, va iubesc rau si mai vreau

pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Luati-va pop-cornu` sedeti comod in fotoliu, ca vin pozele de la pozara sefa Anda...io nu le mai pun pe ale mele, ca sunt mizilic ...pe langa ale ei...cine stie , stie ...si gata...

LUV IU... pi tate...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Andule, deci ne-am inteles, schimbi titulatura din V.I.P. in paparazzi, ne-am inteles? ca nu scapa omu de tine never...

Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Io zic ca mai bine in paparazza

Mariuca vezi ca nu ai pus bine data la album (oct2007) si nu apare ana in nici o poza
... dar te iertam , ca deh ai fost obosita

... mai stau si eu putin la poze

am baterii incarcate

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

gizaaaz

Nebunie 100%

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Aidaaaaa, iti erau aburiti ochelarii, n-ai vazut bine

pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Curata nebunie, ca bine zici, Ando...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

BUNA DIMINEATA !!!

Mergi la inceput

'neata si pt lore

...phoai , pai eu nu am scris nimic de poze aseara?
Am vazut ce am simtit , oricum mii de multumiri fetelor , am ajuns acasa si am inceput sa strang ca ma apuca damblaua daca nu puneam la loc
... asa ca bateriile mele sunt cu beculetul rosu aprins 'full'

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

An cichidana , an cichidana
Daniupardaaaaanaaaa , an cichidana

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput