Timisoara, Impreuna! (104)
Raspunsuri - Pagina 7
Mariaa spune:
ce am gradinarit io azi...pozele
edit: facut comentariu , de la mangaiere incep cele de azi..si intalneala cu bucati de gagici
nebuneleee
mi-o fo' dor de voi, va iubesc rau si mai vreau ![]()
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Doris-Alina spune:
Luati-va pop-cornu` sedeti comod in fotoliu, ca vin pozele de la pozara sefa Anda...io nu le mai pun pe ale mele, ca sunt mizilic ...pe langa ale ei...cine stie , stie ...si gata...![]()
LUV IU... pi tate...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Doris-Alina spune:
Andule, deci ne-am inteles, schimbi titulatura din V.I.P. in paparazzi, ne-am inteles? ca nu scapa omu de tine never...![]()
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
aidaciolac spune:
Io zic ca mai bine in paparazza ![]()
Mariuca vezi ca nu ai pus bine data la album (oct2007
) si nu apare ana in nici o poza 
... dar te iertam , ca deh ai fost obosita ![]()
... mai stau si eu putin la poze ![]()
am baterii incarcate 
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim 
POZE
Matza Emma in actiune
Mariaa spune:
![]()
Aidaaaaa, iti erau aburiti ochelarii, n-ai vazut bine ![]()
![]()
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Doris-Alina spune:
Curata nebunie, ca bine zici, Ando...![]()
![]()
![]()
POZE CU NOI
aidaciolac spune:
'neata si
pt
lore
...phoai , pai eu nu am scris nimic de poze aseara? 
Am vazut ce am simtit
, oricum mii de multumiri fetelor 
, am ajuns acasa si am inceput sa strang ca ma apuca damblaua daca nu puneam la loc ![]()
... asa ca bateriile mele sunt cu beculetul rosu aprins 'full' ![]()
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
aidaciolac spune:
An cichidana , an cichidana
Daniupardaaaaanaaaa , an cichidana 
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008