Timisoara, Impreuna! (104)
Raspunsuri - Pagina 10
aidaciolac spune:
anda serios fata ca habar nu am cand ai facut pozele alea si sa stii ca si eu chiar sunt f reusite. Cu dieta? silva vezi ca venim cu baterii super incarcate
dana , Emma i-a explicat lu' mariutza ca ei si asa nu ii mai plac matzele , dar cand o intreaba cineva cum o cheama zice Mitzushcu Oscar (si lumea se uita la mine ca la nebuni ), si ii plac trandafirii si florile , ... dar tare mult isi doreste si ea un catzel Westie
...revin , ca acum trebuie sa
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
Ana68 spune:
Salutare si de la mine....
Bay am citit io ce ati scriat...vaz ca fiecare e pe treaba ei...vizionez poze la greu,is beton toate pozicile si protagonistii lor...
Nu stiam ca-s poze cu cupilasii la Mall...Uaaaauuu,estem vedete,bre!
Nota:Deya,Tobitza nu e al meu, e al Andei...dar multam' oricum de felicitari!
Pup fetele si vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Doris-Alina spune:
Salutarea a doua, de amiaz...
Adus mamanu de la gara, despachetat, primit fiecare cate ceva de la tushi, acum sunt la mine home, bag ceva de mancare apoi de la 17 la munca...
Anda, vizionat pozele, felicitari lui Tobi...da tot nu mi-ai spus...aratari mici ca ale mele, ai vazut in concurs? trebuie dresaj si la ele?
Emma e superba cu sapca ei alba, ce sa mai zic...
Si mergeti sa va vedeti pruncii mari vedete la Mall, cand puteti, intr-un party cu suflet...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
katik spune:
hop si io cu o cisterna de , cine mai doreste!!!!
fost si noi la toate expozitiile din urbe, ciini, flori, scule de pescuit si masini(peugeot). la adunare n-am ajuns ca sunt muci de racita, de-abia m-am tirit la manifestari, nici la condus nu m-am dus azi, ca nici sa-mi tin ochii deschisi nu mai pot, ce sa mai si vad ceva cu ei
pup la lume, sa aveti o saptamina usoara!
Mariaa spune:
'neatza' si de la mine..
mai mere un rand, mai mere...multzam si dau si io mai departe
sanatate la tot poporu'
va tzuc
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Mariaa spune:
multzu'
pentru Emma