Vacanta in Croatia (2)
Raspunsuri - Pagina 13
Laura T spune:
Sambata plecam si noi spre Croatia pt 9 zile, vrem sa facem un maraton, sa parcurgem toata coasta de la Dubrovnik pana in Istria, plus Plitvice (care va fi de fapt prima oprire). Revin cu impresii dupa...Abia astept...
andanii spune:
andreiuta cand am mers ... primul drum timisoara - pola sa zicem , ca de acolo mergi spre insula krk
autostrada ungaria 1550 forinti .... 6 euro
autostrada croatia 14 euro + 4 euro un tunel care se afla pe un drum care nu era autostrada si-atunci se plateste ... total 24 euro
tu nu platesti tunelul ca ala este situat intre rijeka - pola , tu de la rijeka o sa o iei pe alt drum
apoi alte preturi de autostrazi:
brela - karlobag .... 24 euro
zagreb - granita cu Ungaria ....16 euro
zadar - split ... 25 euro
cam astea le mai tin minte ... sunt din memorie, daca m-a inselat memoria si eu pe tine .... aproximative sunt , nu le mai stiu exacte ca nu mi-am notat
motorina in croatia cam 8.9 kuna
1 euro = 7.12 kuna
nu am mers cu combustibil la noi , dar diferenta nu e chiar asa de mare sa te socheze
diferenta la kilometrii a fost la noi cam 100 km in plus prin ungaria fata de serbia .... si la pret autostrazile la jumatate de pret prin ungaria .... motorina masina noastra consuma 5 la 100 deci pentru 5 litrii de motorina a meritat sa merg pe dincolo chiar de am mers o ora in plus ... oricum diferentele nu sunt asa de mari ca sa zici ca din cauza ca e mai ieftin sau scump ... asa am avut chef de data asta ... anul trecut am mers pe dincolo , mai schimbam peisajele nu ????
va pup
laura asteptam impresii
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
arleena spune:
ieri am facut rezervare pt inceputul lui sept, oare cum e vremea in croatia la inceputul lui sept??care ati mai fost???noi am fost anul trecut la sf lui iulie si am murit de cald...noroc ca aveam aer conditionat in camera...
mergem in acelasi loc ca anul trecut, in duce- omis,intr-o vila care inchiriaza ap cu 2 caemre, terasa, living, bucatarie, baie super curata 55 euro/noapte cu toate taxele si aer conditionat.e f aproape de mare, plaja cu nisip, e ff frumos...
doar sper sa fie buna vremea in septembrie....
andanii spune:
Noi anul trecut am fost in septembrie , din 1 sptembrie ... a fost mulllttt mai faina vremea decat acuma , dimineata si seara racoare .... seara chiar luam pe noi o geaca subtire sau o bluza ca ne era frig in tricou , ziua la plaja nu ne sufocam de cald si puteam sta mult mai mult la soare ... ca neplacere a fost apa rece, muuulllt mai rece decat acuma in iulie.... bine puteam sta in apa si copilul era numai in ea si nu a racit , dar mai rece decat acuma cand era chiar calda calda, in camera nu era nevoie de aer conditionat in sept pe cand acuma muream fara , inca o chestie faina in septembrie ... mult mai liber totul si la plimbare seara era mai putin lume in septembrie , se termina concediile la nemti si ceilalti straini
si inca una faina ... preturile mult mai bune , simtitor mai mici erau in septembrie fata de iulie . la orice
concediu placut iti doresc ...
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
X-ray spune:
gata ne-am intors!mai exact duminica am ajuns.a fost super si cu siguranta vom mai merge.m-as muta acolo...
multumim tuturor care ne-au scris.,
am mers pana la urma prin budapesta zagreb si am inoptat la o frumoasa pensiune in nagykanisa,ultima localitate mai mare inainte de granita cu croatii.noi am fost in novigrad intre porec si umag dar le-am vizitat si pe ele.m-am indragostit de porec...hotelul fff fain cu de toate mai ales pt copii,erau fff multe familii cu copilasi si multe activitati pt ei.
dar cum spunea si cineva inainte evitati sambata e jale cat e de aglomerat,din pacate tot atunci am plecat si noi, asa am avut cazarea.
puteti vedea ceva poze aici.
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
mirela68 spune:
Bine ai revenit, Alina. Mai tarziu ma uit si la poze...
Peste doua saptamani plecam si noi, cam pe aceeasi ruta, pana in Istria-Pola. Spune-mi, te rog, cum se chema pensiunea din Nagykanizsa si cati foriniti era o camera?
Mirela
X-ray spune:
mirela undeva in primele poze este una in care e fotografiata pensiunea in prim plan si scrie numele,e ceva de genul lovos(cal) panzio,parca,sotul stie maghiara si nu e acasa,eu habar nu am.dar nu ai cum sa o ratezi,nu intri in naghykanisa si iti sare in ochi pe dreapta.camera costa intre 11000-12000 de forinti,in fct de ce corp de cladire au liber.e draguta si merge cazarea pt o noapte,nu e AC in camera dar au baie curata si totul e din lemn si multe acesorii cu cai.
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
andanii spune:
alina super pozicile tale, ce dulci sunteti amandoua in bulinute ... super ideea sa aveti la fel e o duceeeee fetita ta , sa-ti traiasca sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii
e frumoasa croatia, si eu am declarat aici ca m-am indragostit de aceasta tara .... as merge inapoi chiar acuma
ANDANII
lavi02 spune:
Alina, super pozele, se vede si din ele ca v-ati simtit foarte bine! Si superba fetita, sa va traiasca!