Strumfi de iulie-august 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Andicu, ai un baietel frumos foc, si va vine bine in trei. Imi plac scenele in care Filip o "curteaza" pe Emilia si celor din cada. Super!

Lachi
, tu ai inceput serviciul?

Pupam Olguta julita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Multumim de aprecieri.

Emilia e fetita prietenei mele cea mai buna( sora mea din copilarie) si s-a nascut cu 3 sapt inaintea lui Filip. In octombrie am fost noi si-am botezat-o in Germania, in rit protestant (n-am inteles mai nimic din slujba ca era in germana, dar avem certificat de nasi )pt ca asa am considerat ca putem strange mai bine legaturile dintre noi.

Olguttza mica e o dulce! bietul pui cu nasucul jumulit!
Simo, Matei e un frumos! felicitari pt catarici! chiar mi se pare extraordinar ce bine sta singur in picioare! Filip sta asa numai tinandu-se cu o mana de ceva.
Luna, felicitari pt meniul imbunatatit cu iaurt natural! mai aveti probleme cu refluxul ? ca nu mai stiu! am vazut pozele, Adelise arata ff bine, e o scumpa! inteleg ca stati mai bine cu papa?

Filip mananca iaurt natural simplu sau cu biscuiti, cereale sau fructe. Multumesc domnului ca n-avem probleme la mancarea sanatoasa!
si totusi, n-a mai luat in greutate asa in ultimele luni, doar cate 200-300 gr pe luna, mai mult s-a inaltat!
Aaa si am avut si rubeola ( pojarel) cu o saptamana inainte de Pasti! m-am speriat cam tare ca ain primele 2 zile a avut febra 39.6-39.3..apoi i-a erupt...a scapat intr-o saptamana, dar atunci a si slabit 1 kg.

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Lavi . Acum am intrat si am vazut descantecul pt supariciul meu drag si mi-a placut tare mult . Azi am reusit sa dormim amandoi dupa-amiaza . Suna banal, dar pt mine e o maaaare realizare, ca n-am mai dormit ziua de pe vremea cand eram gravida.
Am invatat descantecul, i-l spun diseara (adica peste vreo juma de ora, cand il culc).

Gata, fugim la baita .

DaviDependenta

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria1111 spune:

Cine imi zice si mie cum se gateste ficatelul pentru bebei? Eu de obicei il fac in ulei, dar nu cred ca e recomandata prajeala la varsta asta. Aveti idee, ficat congelat e bun sau trebuie proaspat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Ca orice alt produs recomandat bebeilor - si ficatelul trebuie sa fie proaspat. In special ficatul, oul si pestele.
Eu il fierb in lapte pentru a-i lua amareala dupa care il pasez si il amestec cu legume.
Pofta buna va uram

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

www.youtube.com/watch?v=ROMvWPsOyl0" target="_blank">filmulet - 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Uite si o reteta de la Luna citire
Pastai cu ficatel

Ingrediente: pastai-200 gr., ficatel de pui-4 buc., ulei de masline-o lingura, un dovlecel mic, un ardei gras.
Se fierb legumele cu uleiul de masline maxim o jumatate de ora sau se pun la steamer. Separat se fierbe ficatelul in lapte apoi se mixeaza impreuna cu legumele. Papa ajunge pentru doua zile. Se poate da bebelusilor de la 10 luni.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

www.youtube.com/watch?v=ROMvWPsOyl0" target="_blank">filmulet - 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Andicu intrebare la obiect cea cu refluxul: de o sapt urmaresc printesa sa vad care e treaba caci, surpriza mare, am observat ca mancare solida vomita foarte rar insa lichide inca mai vomita. De o saptamana mi-am facut un jurnarel sa vad daca e imaginatia mea sau chair inca are reflux si cred ca are ,dupa ce bea apa da afara putin, nu mult insa chiar azi de trei ori, mai ales daca ii dau dupa masa cand stomacul e plin. In plus are o pozitie la dorimt care abia de ceva timp am citit ca e caracteristica copiilor cu reflux pronuntat. Practic e arc, pe o parte si zici ca face podul ,eu m-am obisnuit insa cine a vazut-o a fost socat, normal ca din cand in cand se intoarce pe spate si atunci doarme normal.

In rest sanatoasa tun si face din ce in ce mai multe nebunii, mananca foarte bine, de toate, alimente sanatoase caci nu prea concepem din cele cu aditivi insa singurul rabat era iaurtul cu fructe caci nu bea de ajuns lapte si iaurt natural nu servea insa acum am reusit asa ca gata am scapat. Ce ma amuza cel mai mult e ca daca ii dau o coaja de paine o prefera mancarii si mereu zic "romanca mamei" ca numai eu mancam paine goala la greu.

Va pup ma duc langa al meu sot ca altfel iar zice ca imi arunca pc-ul pe geam.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Am uitat sa va zic ca maine Adelise face 38 sapt adica nr exact de sapt la care s-a nascut nu imi vine sa cred ca repede a trecut comparativ cu sarcina.

Va pup noapte buna.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiCamelia spune:

Buna seara fetelor. Citit aproape tot, vazut cateva poze, dar uitat la fel de repede. Nu stiu ce au circuitele mele in ultima vreme... Cum intzarc ma apuc de lecitina. Citesc sa nu-mi pierd ritmul pt munca dar n-am nici un spor. Am inceput sa-l las vreo 3 ore pe zi pe bebe cu tati ca mi-am luat in lucru un pacient la domiciliu. Ce frumos e sa muncesc, imi era dor... pacat ca exista copii cu probleme speciale. Mi-as dori atat de mult sa nu mai am pacienti. As vrea doar sa pupacesc copii, sa ma harjonesc cu ei nu sa-i pun sa lupte cu dureri, eforturi si alte asemenea.
Luca descopera zilnic cate un colt de casa, papa bine; ma bucur ca au inceput si altii sa adore mancarea. Cred ca se intzarca singur ca nu mai sta la san, iar biberonul il adora... asta a coincis cu dobandirea independentei de miscare... se pare ca pune piciorul in prag, ca e barbat. Are 72 cm si 8, 500 kg... nu stiu unde se duce mancarea...probabil in miscarea ce o tot face. Adoarme in pozitii din ce in ce mai nostime.
Gata ca am vb cam mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

mi-am incatat privirea cu: "petele" Alinei, Arina este o scumpete cu cei 3 dintisori ai ei, cele doua gemene frumoase care nu seamana intre ele de Lachi, Alex de mamii, david de loredana_76, Zana Lorina, Luca de mamaCamelia, desteapta si frumoasa de Daria care pune mingile la locul lor, frumoasa de Olga Cristina care a mai cazut inca o data din pat si are o julitura mare pe nas, papusa noastra eleganta si frumoasa Adelise.
cafera noi suntem bine. Ce iti fac printesele cochete si frumoase?
mamiCamelia din pacate copilasi cu nevoi speciale se vor naste mereu, dar sunt oameni bun la care le pasa si vor sa ajute. Iar asta conteaza.
Despre noi: Azi am avut o zi care nu a mers prea bine.
Pe scurt: am avut musafiri la cina, ei au ajuns inaintea mea si m-au asteptat pe bancuta din fata casei. Am pregatit homar, care de fapt era stricata (mirosea a amoniac), nu eu am simtit mirosul ci unul dintre musafiri. Am servit salata, cartof la cuptor cu porumb. Toata lumea a mancat si a parut multumita (desi noi toti stim ca cina nu a decurs bine), dar ne-am socializat putin. Ingrid a fost foarte cuminte, a mancat "Cherry puffs" pt cina . Ea nu sta prea bine la capitolul mancare, nu prea manaca nimic toata ziua. Cam atatea noutati avem. Am pus poze noi.

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput