Strumfi de iulie-august 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 5
mamii spune:
nikole felicitari pentru Albastrel! Si pe Ale l-a apucat dintr-o data pofta de mancare:) Mercic mult
FEtelor multumesc pentru sustinere
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni
povestea nasterii lui bebitz
nikole spune:
Mamii, cu intr-o zi citeam de Matei a lui Simo, cum asa deodata a inceput sa manance, si ma gandeam...unde nu l-o apuca si pe Albastrel papaceala?
Nu gandii bine, ca urmatoarea masa ce i-am dat-o in ziua respectiva a dat-o gata!
Si eu care ii pergatisem ficatul asa cu o jale, ca stiam ca nu va manca nici macar doua lingurite...
viata-i o continua surpriza!
Azi insa nu a mancat lintea mea cu spanac, noroc ca aveam dezghetat mancarica de ieri(prima reteta a Lunei daca v-o amintiti).Am observat insa ca tot ce e fiert sau amestecat lu lapte formula papa, daca insa ii dau supa sau mancarica mixata in zeama de la legume, nu mananca prea bine...
azi insa m-am gandit cu nu prea merge lintea amestecata cu laptele si poate si de asta a zis pas...
Luna te rog muuuult, acum ceva timp ai pus tu un link f util, am gasit acolo multe retete, insa nu imi amintesc site-ul...
pls, cand ai timp poti sa-mi improspatezi memoria?
Vivela spune:
Lavi, multumesc de intrebare, Davidelo face bine, imi pune mie creierii pe moatze. Parca plange din ce in ce mai mult, nu stiu ce e cu el. Tinde sa devina Alma in varianta masculina (Petra, scuze , dar la tine ma gandesc cand am zile d-astea urlatoare). E f irascibil, in special in unele nopti, cand nu-i convine nimic, se trezeste din ora in ora. Nu-i convine nici cand stau cu el in pat, iar daca plec, urla dupa mine. Adica dupa san. Cred ca el ar vrea sa las tzitzi si eu sa plec . Si cum asta nu se poate, imi cara picioare de m-am umplut de vanatai (vorbesc f serios). Ziua la fel, se smiorcaie mai tot timpul, ca vrea in picioare si nu poate sa se ridice singur. Il ridic eu, il tin de manute, dar nu stiu cat de bine e, ca uneori am impresia ca seara/noaptea plange pt ca il dor picioarele , si le freaca precum un greiere si atunci cand il masez eu parca se mai linisteste. Asta o fi? Gresesc oare ca il tin pe picioare? Ar trebui sa-l las pe el sa se chinuie pana reuseste sa se ridice? (asta ar insemna sa planga mult si bine).
De mancat, mananca 2 zile bine, una prost, iarasi una bine si 2 prost...e f receptiv la nou, mananca bine aproape orice aliment nou introdus, dar a doua zi nu-i mai place.
In rest, eu dorm din ce in ce mai putin ca asa vrea "stapanul", motiv pentru care nu-mi arde de nimic si functionez pe vitezele "lent" si "foarte lent".
Ti-am admirat zanuta scumpa .
DaviDependenta
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.
Luna1 spune:
Am intrat si eu repede sa iau o gura de cafea ca am o zi incarcata, sa strig fetele: Alinaaaa, Karliiii, jadiiii, Timiiii, Madaaaa, Simoooo, Fiannaaaa, Petraaa, mai sunt disparute dar cam atat imi amintesc acum.
Nikole ma bucur ca Albastrel mananca. Uite www.homemade-baby-food-recipes.com/index.html" target="_blank">linkul
Am fugit ca mandra mea se tot ridica pe mobile, scaune etc si mi-e ca-si rupe gatul.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
olguttza spune:
ziua buna!
mi-am clatit iar ochii cu poze de copii frumosi foc: "petele" Alinei (Anya este adorabila!!), gemanutzele lui Lachi, cocheta Adelise si Cosmin cel smecher , Alex de mamii si Zana Lorina. am citit povestea Monicai, care tare m-a impresionat, si am aflat ca s-au pus bebeii nostri pe mancare.
am vazut ca mai sunt copii agitati (ca sa nu zic zbuciumati), asa ca intram si noi in randu lumii. acu doua zile, fii'mea a cazut din pat (pentru a nu stiu cata oara), cu mine langa ea (eu, intoarsa cu spatele pt. o fractiune de secunda); s-a prelins din pat si s-a infipt cu nasu-n covor si-asa a ramas: cu picioarele-n sus. s-a julit si acum arata cam asa.
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
violetan spune:
Olguttza, am innebunit cand am vazut fatzooka julita!!!!!!!!!!!
Alina/anya, in continuare ma declar turbata dupa fetitzele tale, ptiu ptiu ptiu!
Am vazut si gemanutze de lachi scumpe foc (si eu am o sora geamana, asa ca stiu ce zic ) si multi altii da' am uitat, ca-s la birou si ma uit intre sedintze la poze hihi.
Concluzia: ce copilashi minunati avem! Sa ne traiasca! Si mai vin si altii! Sa ne traiasca si ei!
Nikole, felicitari pt albastrel!
Cafera,
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
Luna1 spune:
Cine imi zice si mie cum faceti spanac bun la copii? Ceva cu usturoi stiti? Va rog reteta urgent sa fac strumfei.
Olgutza e superba cu julitura pe nas, hihihi!
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
loredana_76 spune:
Buna.
Luna eu ii fac spanac cu putin ulei si apa si pun capacul sa fiarba un pic si adaug la sfirsit un pic de usturoi si o raosie.Sau i-am mai facut fiert in lapte si cu galbenus de ou.
lorinaoo1 spune:
Nikole multumesc de aprecieri, esti o dulce si sa stii ca nu e tarziu sa te apuci de treaba, poate te muti la odisee cu Loredana si cu Monica Acum incerc sa imi inchipui cum ar arata varianta feminina a lui Kevinut
Cu papica, incearca sa pui din ce in ce mai putin lapte praf, ca sa ajungi la varianta normala; e posibil sa se obisnuiasca asa si sa nu mai vrea mancare de "oameni mari".
Vive uite ce rau imi pare ca Davidelo nu te intelege ca ai nevoie de odihna si ochi surazatori ca inainte, dar sigur ceva il deranjeaza, ca asa un copil dulce nu e mofturos (si Alma e dulce, nici ea nu e mofturoasa, doar asa ii e firea, cred). Poate ii ies mai multi dinti deodata, mai stii? Eu pe Lori o mai las sa se mai descurce si singurica in patut, cade, se ridica. Hai ca facem niste vraji bune sa isi revina printisorul:
Abracadabra, hocus pocus
Davidush sa doarma dus
Sa zambeasca ochesel
Ca o raza de soricel (nu shoricel)
Si durerea sa dispara
Depanata pe o sfoara
Sa-mi spui maine daca a mers
Olguttza imi pare rau ca a cazut fetita scumpa, dar e dulce asa julita (paradoxal, stiu) sa treaca.
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
www.youtube.com/watch?v=CzldoT8Wrmg" target="_blank">filmulet1; www.youtube.com/watch?v=EpLxIMipKsI" target="_blank">filmulet2
loredana_76 spune:
Aaa Luna am uitat sa te intreb cit ai dat pe tricicleta Adelicioasei ca la noi nu am gasit,mi se par numai porcarii si am vazut-o pe laredoute e 90 de euro,i-as face comada acolo.
Pupici si pofta buna !