Strumfi de iulie-august 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Originally posted by mi_a

Intru special sa-i spun Oanei Ghinetz ca m-au induiosat pozele cu fratiorii imbracati in acelasi costumas.Daca as fi fost sanatoasa 100% as mai fi facut si eu cu siguranta inca un puisor, chiar daca l-as fi crescut tot singura! Stefan e identic tatal sau! Ce mai face micul adolescent?
Cafera,multumim si va pupam! Eu sunt la baza invatatoare. Chiar daca am terminat o facultate si nu mai lucrez in invatamant, tot invatatoare ma simt. Si maine m-as intoarce la scoala, daca as putea.
I ulia, Lavi,Andicu, Stefania, multumim pentru urari!

Mihai si mami

Multumim muuuult.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Timi, multumesc ca ne-ai admirat. Poza cu stefan la 10 luni e prima pe care o am cu el in format digital.

Asa...acum sa salut si eu. Se anunta o zi frumoasa, o sa fim mai mult pe afara, desi azi nu am mancare. Nu stiu cand sa mai fac. De cand cu vremea buna am cam ramas in urma cu treburile casnice, dar nu-i bai. Cand ii vad ce fericiti sunt la aer, la plimbare...Stefan merge cu bicicleta in fata caruciorului, iar Victor chiuie sa-l ajungem. Se joaca f frumos impreuna si in casa, desi Stefan e in perioada "karate" si trebuie sa fim f atenti.

Azi va servesc cu ciocolata de casa (merg acusi sa o tai si pun o poza). Facem 10 luni. Cand ma gandesc cat de repede a trecut timpul!!!Mai e asa putin pana in iulie. Parca nu vreau sa treaca lunile astea doua asa repede.

Lavinia, vrem si noi pont pentru papucei. De unde ai luat?

Am vazut poze cu copilasi mi-nu-nati. Si azi si in sapt ce a trecut, ca am scris mai rar, dar v-am citit zilnic. Nu puteam sa nu o fac. Ca eu imi beau cafeaua pe DC. E moftul meu. (a! si ieri mi-am facut un moft: am iesit doar cu sotul la plimbare, la Ciric. Prima oara de cand il am pe Victor cand am evadat 2 ore doar noi)

(Victor mi-a adormit la san acum. Suntem treji de la 6 toti patru. Batele soarele in geamuri si ne trezim fresh cu totii, desi pusesem ceasul pt 7 si unn sfert. Pana a sunat a fost timp suficient de harjoana. Avem noi o placere sa stam cu totii in aceasi camera, "inghesuiti" sa ne privim copiii, noi sa citim sau pur si simplu sa stam. Numim asta "nostalgia garsonierei", desi stam de la inceput la 3 camere.)

Ma bucur sa citesc fete noi(adica vechi, dar rare): andicu, iulia, mia...Asteptam "provincia", a, pardon, capitala: karligutza!!!jadi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Printesele au castel:
www.flickr.com/photos/22361756@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

quote:
Originally posted by cafera

Printesele au castel:
www.flickr.com/photos/22361756@N03/

Mamica de printese

super!

Oana noi am luat din Nicolina, de la un magazin Mogaldeata si nu au fost chiar scumpe. Gasesti acolo tot felul de modele frumoase.

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
www.youtube.com/watch?v=CzldoT8Wrmg" target="_blank">filmulet1; www.youtube.com/watch?v=EpLxIMipKsI" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Multumesc, Lavinia. Chiar e aproape de noi. Astept si eu raspunsul la intrebarea ta: incaltati in casa?

Asa, acum ciocolata de casa, ca merge de minune la cafea. Dinner Mints dau pentru cele care sunt la cura de slabire si pentru Simo, ca stiu eu ca-i plac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiCamelia spune:

Se incalta copilul la mersul prin casa doar daca are un platfus accentuat, daca abuzeaza de mersul pe varfuri, sau daca se evidentiaza alte deformari sau devieri ale piciorului. Pana cand copilul isi dezvolta mersul platfusul e normal( platfus fiziologic). Acesta se sterge treptat cand piciorul incepe sa ruleze in mers....daca nu e lasat sa ruleze, punandu-se ghetuta degeaba... bolta plantara se va ridica mai greu (scobitura interna) si platfusul fiziologic poate persista dincolo de 3-4 ani cand e deja considerat "picior plat". Totusi, chiar si asa piciorul plat nu e o deviatie, uneori are o mare componenta genetica, sigurele probleme care le poate da sunt la varsta pubertatii cand copilul acuza dureri in gambe sau in zona lombara a CV, mai ales la eforturi fizice prelungite. Mentionez ca doar 2% dintre cazurile de platfus devin " dureroase"... ca mai sus.
Deci daca medicul ortoped o recomanda....da..incaltam copilul in casa, daca nu...NU...mai ales in stadiul de formare a mersului, cand talpa chiar trebuie sa "invete sa simta" solul, si sa se formeze muschii mersului.
Mersul pe varfuri: multi copii merg pe vf picioarelor in stadiu de invatare a mersului. Se constata ca premergatorul predispune la aceasta dar nu numai. Daca mersul pe vf-uri persista dupa ce mersul s-a automatizat se recomanda gheata ortopedica, si se poarta si in casa, pentru ca pe perioada mai lunga mersul pe vf poate conduce la deviatii de glezne, iar musculatura mersului se dezvolta anormal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Multumesc, ioanaiub! La multi ani si la multe lunisoare marei! Frumosi copii, ptiu ptiu, sa-ti traiasca!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

salut! pupici multi pentru mamici si pitici!
revin in forta cu pofta de forumeala! mi-a fost dor de voi, da' cand sunt acasa n-apuc nici sa mor (doamne fereste!!!)!
eu sunt la serviciu de azi. deci, ma odihnesc si relaxez, imi incarc bateriile pentru acasa!
la multe luni lui Victoras (pui de Ghinetz) din partea Mirunei!

Simona, mamica de Miruna (13 Iulie 2007)
http://siminsummer.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Oana ce frumoasa prezentare, arata tare apetisant Am vazut toate pozele tale cu bunatati Cred ca am inundat vecinii uitandu-ma la tarta aia dulce cu capsuni Si ce baiat harnicut ai tu, te ajuta la bucatareala

Camelia multumesc pt raspuns. Ce bine ca nu m-am luat dupa ce scria pe siteul respectiv.

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
www.youtube.com/watch?v=CzldoT8Wrmg" target="_blank">filmulet1; www.youtube.com/watch?v=EpLxIMipKsI" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Camelia foarte bine-venite sfaturile tale.daca mai ai, impartaseste-ne si noua. si vreau sa te intreb daca trebuie sa caut incaltaminte mai inalta pe picior sau normala.

Mihaela

Mergi la inceput