Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Mikydutza nici eu nu vad...
Si Raul a papat banana si nu are nimic..si nu a papat doar o data

Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anca i-am dat ficatei

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

Geta o mamica SUPER FERICITA!
http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=6040720
http://www.webshots.com/um?s=confirm-103443970-8fc9eff528/all
[/quote]

eu de ce nu vad???cere parola

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

[/quote]
ADIK?
Cine imi ' TRADUCE ' SI MIE?Ce pasi trtebuie sa urmez?

Geta o mamica SUPER FERICITA!
http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=6040720
http://www.webshots.com/um?s=confirm-103443970-8fc9eff528/all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Roxana, imi dau seama prin ce ai trecut si imi aduc aminte ca a fost un "incident" cu niste mesaje pe mobil, care insa sperasem sa fie numai o neintelegere ceva la mijloc :-((
Ce sa zic, eu sunt sigur ultima care zice ca nu as trece peste nimic, stii tu: never say never! nu se poate sti niciodata cum reactionezi in cazul X. E greu...
Si cred ca ti-a fost tare greu si sper ca ai avut pe cineva alaturi.
Tu esti o persoana puternica si pentru femeile puternice e si mai greu, ca auzi mereu din jur: fii tare, tu esti puternica, daca reuseste cineva, apoi tu... parca nu ai avea si tu dreptul sa fii slaba, sa jelesti, sa plangi si sa ai parte de ajutor. Si cu cat esti mai tare, cu att e si mai greu sa te ajute cineva, ca nu te consoleaza cu nimic niste vorbe goale, acolo, ci astepti parca ceva la care tu nu te-ai gandit, si tu te-ai gandit deja la aproape tot.
Nu ma mir nici ca ai reactionat cu atata furie, esti o persoana energica si foarte tinerica. Cand eram eu tanara si mi s-a intamplat ceva asemanator (numai ca eram fara copii) am reactionat asemanator. Plus, eu vreau sa am controlul, adica vreau sa stiu cum, de ce, parca ma ajuta apoi sa stiu solutia, sa stiu ce a mers prost. Nu pot trece altfel peste. Si este o atitudine foarte distrugatoare, pentru mine, pentru celalalt, pentru relatie. Dar altfel nu pot trece peste. Si eu m-am razbunat atunci (mare prostie), si am trecut peste. Peste vreo doi ani ne-am despartit, dar din cu totul alte motive...

In sfarsit, cum bine zici, sunt multe de spus! :-)

Si sper sa nu citesc nicaieri aici ca sa te gandesti la copil si sa stai cu el pentru copil! Ca vin cu bataita! ;-)

La urma, ai trecut printr-un proces de refacere, a ta si a relatiei, pentru ca asa ai simtit ca vrei, si asta-i cel mai bine!

Ank, va fi totul bine!

Fetelor, acum chiar trebuie sa plec, ca ma cert deja cu omul meu, l-am rugat 10 minute sa stea cu ala micul. Ori s epune in fata celuilalt calculator cu el (asta as fi putut si eu), ori il pune pe jos si face treaba prin casa, copilul plangand. Asta puteam si eu. Chiar nu se poate sa se ocupe NUMAI de el timpul asta??? Si pana la urma tot io-s vinovata! Hai ca deja fac ca trenul!!!

Mergi la inceput

Uitati ce botic pune fiu-meu cand se prosteste

Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Ank83

Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito

marfaaaa

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:

Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito

f tare

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinag

Fetelor, acum chiar trebuie sa plec, ca ma cert deja cu omul meu, l-am rugat 10 minute sa stea cu ala micul. Ori s epune in fata celuilalt calculator cu el (asta as fi putut si eu), ori il pune pe jos si face treaba prin casa, copilul plangand. Asta puteam si eu. Chiar nu se poate sa se ocupe NUMAI de el timpul asta??? Si pana la urma tot io-s vinovata! Hai ca deja fac ca trenul!!!

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

e deja vu pentru multe dintre noi .... din pacate

Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

quote:

Ank Raul 17.10.2007
si 8+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

eu cand scriu va innebunesc....probabil va si intrebati"mai sta mult pe aici"? iar cand lipsesc nu mi se prea simte lipsa....e bine si asa

Mergi la inceput