Mamici norocoase de sept-oct 2008(50)
Raspunsuri - Pagina 5
monica_dicut spune:
zambetmic io iti raspunsesem da... nu stiu cat te-a ajutat Eu pt primele luni am luat marimea 0. Unde am fost ieri mi-a zis sa nu iau 1 ca sunt mari rau pt bebe mic.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Cuculetz Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
Boo spune:
neata !!!
daca va intereseaza niste preturi la mobila facuta la Sf Gheorghe, am primit raspuns pe mail si va pot trimite. site-ul firmei este http://www.mokisz.ro/html/catalog.html
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
Codruta27 spune:
Neata burtici!
Nerantula, felicitari pebtru bb mare si grasunel!
Mami de Alexa, bafta la eco!
Cecilia, multumim pentru urari, e asa de mare si frumos bb Cristian Matei, " a real heart breaker".
Va pup si va doresc o zi excelenta!
19+ Vlad
Bebe mic
alinushca spune:
Hai sa va lamuresc CLAR cum e cu lunile de sarcina ok? E simplu.
Spre exemplu eu am azi 16 fix. Multumesc! Multumesc!
16 - 2 (cele 2 saptamani de dinaintea conceptiei) = 14 saptamani gestatzie.
14/4 (saptamani intr-o luna) = 3 luni si 2 saptamani, deci intrata de 2 saptamani in trimestrul al doilea.
O fata care are acum 21 de saptamani: 21-2 =19
19/4 = 4 luni si 3 saptamani de gestatie, deci inca in trimestrul al doilea, inca in luna a 5-a. Luna a 6-a incepe evident la 21 de saptamani
S-a lamurit TOATA lumea ?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
15+
andreutac spune:
Neata fetele,
Vin cu vesti bune si cu un carucior roz.
Ati ghicit .... e FETITA!!!!!
Va dati seama ca abia asteptam sa ne vedem bebelusul, despre care aveam oarece susupiciuni ca e fetita - deci o bebelusa. De data asta bebelina noastra a fost foarte activa, dadea din manute si picioruse, si-a supt degetelele de la manuta, apoi pe cele de la picioruse, ca intr-un final sa devina ganditoare... da, si-a pus o manuta la cap!!! Evident ca ne-a topit cu giumbuslucurile pe care le-a facut. Dl. dr. a fost f multumit de ea, este ok cu totul, are 235 g si este normal dezvoltata pentru varsta gestationala.
Asa ca de azi afisam caruciorul roz, pe care va rog sa-l treceti si in listuta de inceput ca sa mai echilibram un pic balanta.
Pupici tuturor!
Andreea
18+
freshanana spune:
alinush eu calculez altfel
daca am dpn 4.9=9 luni atunci pe 4 aug am 8 luni, 4 iul 7 luni etc etc
asa ca nu mai conteaza asa mult nr de saptamani din pct meu de vedere
tin cont de dpn care a ramas acelasi de cd fac eco
acum pe 4 mai am facut 5 luni
ca sa nu ma mai incurc
parerea mea :-)
23+
puiutz
pui
andy_galro spune:
andreutac felicitari pentru fetitaaaaa!!!!!! sa fie mare si frumoasa si sa vina la termen
Andreea20+
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">BEBE al nostru
Poze
andy_galro spune:
alina "mami de alexa" bafta mare la eco azi!!!!
Andreea20+
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">BEBE al nostru
Poze
onutzu81 spune:
Buna dimineata!
Vin si eu cu vestile de la eco de ieri ...
Oricat as fi vrut eu sa marim numarul fetitelor de la odisee, se pare ca bebele nostru este baietel.
A fost un agitat si un zbenguit la eco si il iubim enorm
Toate masuratorile sunt in regula, are inimioara , ficatzelul, globul ocular cu cristalin format ... si nu mai stiu ce mai zicea ca eram vrajita ... Placenta este fundica si este la locul ei. Adica e totul in regula
Burtica nu mai era tare, era in regula
Acum sunt linistita, astept sa dovedeasca talentele de fotbalist cu burtica mea
18+
atat mai avem
creste minunica
poze
Codruta27 spune:
andreutac, felicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa, norocoas, frumoasa si sa va aduca numai si numai bucurii!
19+ Vlad
Bebe mic