Mamici norocoase de sept-oct 2008(50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Multumim pt calcule

Daca am inteles eu bine acum ca am intrat in 22 saptamani sunt in ultima saptamana din luna a 5-a si de joia viitoare cand intru in 23 de saptamani pot considera ca am intrat in luna a 6-a?

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Freshanana eh... daca nu iti place matematica este mult mai simplu cum zici tu. Insa dupa teoria astora gestatia dureaza 38 de saptamani care-i ~ 9 luni deci nu e acuratete 100%. Sa ma contrazica doamna profesoara

Nerantuka tu chiar ii spui Gruia lui bebe? este foarte frumos. Uite eu stiu un bebe pe care il cheama Nils ( de la Nils Holgerson)

ratonelu nu poti sa mergi la un eco? sunt zile in care bebe are chef doar sa doarma linistit. daca la ultima ecografie era totul perfect, nu prea avea ce sa se intample intre timp!

felicic tare faza cu 3/1 dar sigur asa se opereaza fibroamele? e acelasi gen de operatie? Eu vreau a 2-a zi dupa nastere sa imi iau bebe acasa si sa tzopai in jurul lui, so not gonna go for that for no reason.

Joy nu ti se pare. chiar sunt hainele mult mai ieftine chiar si la H&M Suedia, fatza de produsele H&M perfect similare din Romanica

claugeo si eu am intepaturi in vagin din cand in cand. guess it's normal.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Multumesc mult pentru felicitari si urari, sa dea Dumnezeu ca toti bebelusii sa se nasca sanatosi, frumosi si la termen!!
Felicitari Onutzu, sa-ti traiasca baitelul miscaret. Apropos de asta, sotul meu dupa ce-a vazut-o pe bebelina la eco a zis ca-i o zbenguita si jumatate, apoi si-a dat seama ca nu prea ar avea cu cine sa semene linistita

Andreea
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andreutac, Onutzu, felicitari pentru bebelusii sanatosi SUPER VESTI! Offf, ce emotii am si eu pentru maine.

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Fetele a aparut noua colectie Ana Stefania, mie mi se par frumoase hainutele :)

http://www.anastefania.ro/new.php

21+

Mergi la inceput

Mersi frumos Nusu, astept sa vad ce se mai intampla azi.

Eu ma panicasem fiindca intepaturi la fel am avut dupa o cauterizare pe col si mi-e teama sa nu fie legat de col.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

andreutac

Felicitari si tie pentru bebelina !!! Sa va traiasca sa se faca mare si frumoasa !!!

Uitasem sa zic de greutatea lui bebe - 235 gr ca si la tine - si eu tot 18+

Ma alatur galeriei pentru mami de alexa

mami de alexa

18+
atat mai avem
creste minunica

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

onutzufelicitari pentru baietelul zbenguit
anca eu incep de azi galeria pentru tine

Andreea20+
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">BEBE al nostru
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Alinushca ... da, aia ii vom spune , am fost amandoi de acord cu asta (nu si parintii, dar nu conteaza) .. noua ne place foarte mult!

19+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Era sa uit .... preventiv, pentru ca nu stiam dc. voi gasi locuri la dr. Herghelegiu la eco mi-am facut o programare la dr. Iosup, la Fortis, pentru maine dupa-amiaza la ora 16.
Avand in vedere faptul ca am rezolvat ieri, as vrea sa va intreb dc. sunteti interesate de programare. Dc. da, astept raspunsul vostru sa facem schimbul de nume.

Andreea
18+

Mergi la inceput