Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (141)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani ! si la mai multe calatorii dragilor nostri sarbatoriti :
celui mai dulce ursuletz de Kashkaval Michael
frumosului sportiv Tudor
voinicului Mihai de Raluca
papanashului Alexandru de Adhnana

Sa cresteti mari, sanatosi, voinici, norocosi, iar pasii sa va duca prin multe locuri minunate, care sa va umple inima de incantare si mintea cu intelepciune !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

LUY esti MINUNATA ,un adevarat talent .

Mergi la inceput

la schimbul 3

Mergi la inceput

Maria multumesc, da' nu-i meritul meu ... Cu asa "muzi" ... Nu ma mai puteam opri

Mergi la inceput

Asadar buna seara si de la noi, raportez una bucata printesa dintoasa adormita "explodat" pe o perna in brate, tre' sa-i fac tranferul in patut, da' am zis ca oricum mai stau un pic aici cu voi.

Mergi la inceput

A nu se intelege ca i-au mai aparut dinti noi, da' cum sta ea cu gura crapata ii vad perfect cei doi dinti de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

CRISTI felicitari pentru cei 6 dintisori .
MYRAL bine ca totul s-a terminat cu bine ,si ai tras si invataminte .
ROXANA pentru o mamica suparata ,obosita agitata si ocupata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mai roaxano mai...pai n-am zis ca in tabel iti arata limitele nmormalului?????
ce e in afara acelor cifre e deviere de la normal, oooof, de unde ai tras concluzia ca e intarziat la stat in popo? 50 % dintre copii stau la 6 luni, sau din 100 de copii NORMALI 50 stai la 6 luni, unu sta la 9 luni si 2 zile....etc.

Luy esti mortala!!
maria, multumim, daaaa, in poze toti sunt cei mai cuminti:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Am citit atat de multe, ca acum e o varza la mine in cap. O sa mai zic totusi ce-mi amintesc.
Nana, primeste de la mine un buchet mare de pentru rabdarea si iubirea de care dai dovada. Esti minunata, ati trecut prin grele incercari dar uite unde ati ajuns : acum grija ta cea mare este ca fluturashul iubit este foarte mofturos si nu vrea decat laptic. E un mare pas inainte fata de trecut. O sa inceapa sa manance si altceva, sunt sigura ca te vei dovedi plina de imaginatie si vei gasi formula castigatoare cu care-l vei convinge pe Andrei ca pe lume mai exista si alte chestii de papat, in afara de laptic.

Mergi la inceput

Myral, bine ai revenit, desi vestile despre accidentul vostru m-au intristat. Si eu am alaptat de cateva oi in masina, dar numai in oras si numai cand eram in coloana si mergeam cu 5 km/h, iar Maria era mica si o apuca foamea, iar pana acasa mai avea mult de asteptat. Eu am luat exemplu de la Sim care e foarte responsabila, si totusi a tras o sperietura cu ocazia unui incident petrecut inainte sa vina la o intalnire de papanashi&dulcetzele ( era sa intre o masina in ei, exact pe partea unde statea Stefan ). Tin minte ca zis si atunci ca ea sub nici o forma nu-l lasa in masina fara centura ( adica il tine numai in scaunel )
Pupam mamica speriata si speram ca a tras invataminte din intamplare. Si chiar asa, l-ai convins pe sot sa te lase sa ne arati macar o poza cu printesele tale ?

Mergi la inceput