Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (141)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Carpatina, daca esti pe faza, please help. De vreo saptamana canci spotting, ti se pare ceva in neregula? Ca deja imi fac tot felul de ganduri.

Rau cu rau.. da' mai rau fara rau?

Eu zic ca e normal sa nu mai fie... s-a "adaptat" organismul cu noul venit... Adica, nici eu nu mai am

La multi ani pentru tatal tau!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Carpatina, ai uitat de pereti :))

mada....alapteaza pana la 2 ani linistita. de ce doar pana la un an?? daca va manca branzica si iaurt plus alaptare alt lapte nu are nevoie. Si-aoi, de la un an poti sa-i dai sa suga doar dimineata si seara, plus alnt/desert cand vii de la servici sau daca stai cu el acasa, poti pleca linistita unde vrei.
Si de ce nu scoti tzitzi afara??? asta chiar nu pricep sa ma tai.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Roxi, la multi ani tatalui tau!! sa fie sanatos si fericit.
Tin pumnii si la examen, o sa fie bine, ca e pe gustul tau.

cat despre sofia exemplu de cumintenie...m-ai spart
Insa ei am sa-i comunic, poate o stimuleaza

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

yupiiiiiiiiiii inca un dinte la purtatorul mic.
de azi avem 6 dinti, 3 sus si 3 jos.....atentie muscccc...hihi

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

E deja celebra canapeaua!Am avut si eu motive sa lipsesc putin, cum sa va spun deci sunt cea mai denaturata si iresponsabila mama, am avut un accident cu masina, nimeni nu a patit nimic(bine doar masina indoita), in schimb ne-am speriat enorm, imi tremurau picioarele, sotul nervos in primul rand pe mosul care nu a acordat prioritate si a intrat in noi, in al doilea rand si mai nervos pe noi ca nici una nu aveam centura de siguranta, iar bebica era la mine in brate, langa scaunul de masina. In fine, ce sa mai spun decat ca jur ca nu o sa mai alaptez niciodata in timp ce masina merge.Acum ma intorc inapoi dupa canapea ca acolo imi e loculNu inainte de a va intreba (desi stiu ca s-a mai discutat) care e cel mai bun loc pt scaunul de masina????? Sotul l-a pus la mijloc asa i s-a parut cel mai bine. Si voi ii puneti deja cu fata la directia de mers???? Ca asa am vazut in unele poze, micuta mea are doar 7 kg deci cred ca va sta mult si bine cu spatele la cum ia in greutate.Sabina sa stii ca pe la noi nu prea se scoate tzatzi, de fapt nu am vazut pe nimeni niciodata alptand in parc sau alte locuri.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

NANA sa stii ca si micuta mea are zile cand papa doar laptic, e ok sau nu asta e. A mea nu prea suporta dulce adica fructele, eventual mar dar putin acrisor, cereale de nici o culoare doar putine in iaurt, ea prefera SAREA i-am dar sa guste din piureul celei mari si ce ar mai fi mancat dar incerc sa nu ii dau. Nu mananca niciodata mai mult de 100g, de fapt ffff rar cred ca se intampla asta. Tzatzi e la putere si ziua si noaptea, se trezeste haotic noaptea cand la o ora cand la doua, deja m-am obisnuit macar de ar creste in greutate la cat ma chinuie dar de unde 2,3 sute de grama pe luna.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Myral, cu riscu de a-mi lua rosii, daca ea vrea piureul celei mari, dai-l! deja are 8 luni....nu o sa pateasca nimic de la un strop sare. Ca nu cred ca faci tu prea sarata mancarea.
Sincer, unii bebelusi prefera mancarea de om mare, Decat sa ramana cu inapetenta toata viata...mai bine da-i asa si gata.Vorbesc f serios. In acest caz benefiiciile sunt clare fata de asa zisele pericole ale sarii in mancare pana la un an. Sa vezi tu daca nu incepe si mananca daca ii dai mancare mai de copii maricei. Culcer asa mi-a zis, ca unii copii au gusturi f clare de mici. Eucare am doi copii ce seamna izbitor fizic si motric, in ceea ce priveste alimentatia nu seamana deloc. Sofia vroia mancare de oameni mari, asta micu papa orice.
Noi tinem scaunul in dreapta spate, inca cu spatele la directia de mers.Asa il voi tine pana in noiemnbrie cand naste sor'mea si ii dau ei scoica.
tare neplacut accident.
Bine ca suntei intregi!

Mergi la inceput

Cecilia...vezi ca nu e de alint suptul? saracutul, asa se mai alina si el de la dintisori. Sa fie sanatos dintosu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by myral

nici una nu aveam centura de siguranta, iar bebica era la mine in brate, langa scaunul de masina.

Ma bucur ca sunteti sanatosi cu totii... si.. da, chiar ca ai fost iresponsabila...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

uitati tabel cu achizitii motrice, nu uitati ca toate cifrele arata limitele normal;ului.
10 % inseamna ca mai putin de 10% din copii fac respectivul lucru la varsta respectiva.

Deci si Ghighi de Papanash e in grafic :))))

http://www.who.int/childgrowth/standards/mm_percentiles_table.pdf
nu m-am lamurit prea bine ce inseamna SD ala.

Mergi la inceput