Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (141)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Io nu stiue s amai zic cu diversificarea lui peste, ca la noi, nimic nu functioneaza. Fac nshpe mii de combinatii si degeaba. Dar perseverez...

Nici Eliza nu mananca imediat ce s-a sculat din somn. O las vreo jumatate de ora sa se mai joace, pe urma ii dau.
Ieri a refuzat mancarea, asa ca am iesit la plimbare, cu castronelul in geanta. Am obosit-o bine, si cand era aproape sa adoarma, in aer liber, i-am dat sa manance. A golit doar jumatate de castronel, dar eu m-am declarat multumita. Ieri am cantarit-o: la 8 luni: 7.250 kg (nu-mi imaginez cum arata copilul ala de 9 kile la 4 luni, serios! Mamica aia era un pic inconstienta - sau poate era o chestie mostenita, si ea arata tot asa dolofana )

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Am cantarit si eu fata la 8 luni 7150,mai slabuta decat Eliza cu 100 gr...desi nu pare slabuta...asta e sanatoasa sa fie fata.
Ca sa urmez si eu paranoia Roxanei am fost ieri cu fata la ORL pentru ca face cam des rosu in gat...mi sa parut ca e din nou rosie in gat si are ceva vezicule...intradevar sunt ceva vezicule,maine facem niste teste imunologice sa vedem ce sunt cu ele.
mi groaza de intepat fata,sper sa nu faca scandal mare.
tot maine plecam spre Romania....eu IN FEBRA impachetatului.

LA MULTI ANI! PAPANASILOR SI DULCETELELOR ce isi serbeaza ziua de nastere.

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/563237596XKGDWp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Lavinia, vezicule din alea a avut si Gheorghe la raceala lui de la 6 luni, erau de la viroza si dr Culcer nu ne-a dat nicio analiza, ci doar albastry de metil.
cat despre greutate, sofia la 8 luni jumate avea 7.2, deci sunteti f bine;))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Sabina deci in ceea ce priveste greutatea eu m-am calmat asta e ritmul ei de crestere...nu am ce face....desi papam mai bine acum
albastru de metil cum l-ai folosit?l-ai badijonat tu in gat?/nu cred ca o sa reusesc asa ceva.

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/563237596XKGDWp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Am reusit cu chiu cu vai sa-i dau cateva lingurite asta insemnand pana in 10 dar din fiecare dadea afara cam 3/4. Dar ma declar multumita ca macar a simtit gustul si poate data viitoare am mai mult succes. O sa incerc si mai tarziu sa vedem.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna ziulica de la o mamica super obosita, ocupata si agitata. De la 6 fac bagajele, sotul meu deja a plecat, eu muncesc cu drag si spor la birou, unde culmea am cea mai ocupata zi de cand am inceput serviciul. De abia am apucat sa arunc un ochi pe materia de la examenul de azi, ma bazez pe inspiratia de moment ca oricum sunt spete si nu era de invatat pe dinafara. Copiii sunt bine insa si sper sa ramana asa. Incerc sa termin rapid munca sa plec si eu la examen si sa ajung la timp acasa pentru ziua lui tata. Sper ca diseara sa ma relaxez ca vor sta ai mei cu copiii.

Cecilia, vazut baiat frumos. E adorabil cum doarme el acolo, asa iti vine sa il smotocesti.

Luy, mereu ma lasi fara cuvinte la urarile tale, esti incredibila. Cred ca trebuia sa te iau la examen cu mine ca sigur scriai tu ceva.

Andries, habar n-am cum stau cu oasele, oricum eu am bazin lat de la natura, si la 46 kg aratam ca o amfora cu soldurile mele. Asa ca acum 3 cm in plus nu cred ca e motiv de sinucidere, macar sa am numai atat.

Carpatina, daca esti pe faza, please help. De vreo saptamana canci spotting, ti se pare ceva in neregula? Ca deja imi fac tot felul de ganduri.

Sabina, apasat pe Gheo cel frumos foc, dar de fapt ambii pui frumosi. Si cuminti sper, ca eu tot o dau exemplu pe Sofia.

Nana, cu rabdare o sa reveniti voi la borcanelul ala de legume. Hai ca nu ati ajuns inca la 10 luni. Si nu te mai lua dupa mamici cricoase. Uite eu am postat o intrebare cu problema fie-mii cu somnul la pranz si vreau sa iti spun ca marea majoritate mi-au sarit in cap cum ca asa ar trebui sa stea copiii la somn, si daca nu dorm sa stea nemiscati.

Lavinia, ti-a zis si Sabina, posibil sa fie ceva viral. Drum bun maine!

Gata va pup ca plec la examen. Sporovaim diseara sper.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

paaai....ii picuram eu direct in gat, si tati il tinea cu gura deschisa...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana,,bafta la examen, La multi ani! tata.... si sa nu uit drum bun si distractie placuta, parca maine pleci.
<<iar acum ''sa-ti spun ca te inviudiez'', pleci la distractie,vreau si euuuuuu, nu distractie o noapte linistita>>

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Buna ziua,
Am fost si noi astazi la revizia de 7 luni (si 12 zile) : Luca are 77 cm si 10 kg, perimetrul cranian 47. Dr a zis ca e Ok doar un usor rosu in gat. Trece si asta. Deci suntem bine fata de fetita de 4 luni
Cecilia si Luca refuza Humana 2. Inainte mai manca Humana 1 cand mai plecam in oras sa nu scot tatzi dar acum nu mai vrea. Am intrebat-o pe doctorita si a zis... sa-l alaptez pana la 1 an si apoi lapte de vaca. Asta e e mai greu cu plecatul in oras.
La noi diversificarea merge bine. Cu legumele si carnea e mai greu dar progresam
Si noi avem un usor strabism dar pana la 1 an poate se rezolva.

Eu am migrena pe fond de CM (vorba Sabinei)
Va pupam

Mada si Luca (26.09.2007)

La multi ani sarbatoritilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Yaia
Eventual da-i si lui o lingurita in mana, lasa-l sa bage el lingurita lui in mancare si poate o duce la gura.

Asta e din seria "nu incercati asta acasa"?

Eu zic ca in 90% din cazuri, daca in lingurita copilului e mancare... destinatia nu va fi gura... alege tu.. ochi, urechi.. etc.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput